Image default
Всички Сериали Епизоди Интересно Новини от Турция

ЕТО ПЪРВИТЕ СНИМКИ ОТ НОВИЯ СЕРИАЛ С АСЛЪ ЕНВЕР

Facebook

Звездата на турското кино Аслъ Енвер се завръща на малкия екран в нов проект. Сериалът „Търсене“ е продуциран от компания Disney Plus, а екранен партньор на Аслъ е чаровният Мехмет Гюнсюр (Дениз – „Божествено“, Мустафа – „Великолепният век“, Мехмет – „Златната клета“).

Сюжетът на поредицата проследява живота на Нисан (Аслъ Енвер), нещастна млада жена, отегчена от живота в мегаполиса. Тя и неин приятел присъстват на сеанс, извършен от членове на диаболичен култ, след който другарят й безследно изчезва. Нисан решава да се присъедини към религиозната организация, а издирването на приятелят й я отвежда на мистериозен остров, където се сближава с Туфан (Мехмет Гюнсюр).

Facebook

Актрисата Дефне Каялер (Айлин – „Божествено“, Несрин – „Сърцето на града“, Седеф – „Кварталът на богатите“) и Девин Йозгюр Чънар (Хюля – „Втори шанс“) също ще участват в сагата.Преди няколко дни Аслъ Енвер и съпругът й Беркин Гьокбудак се завърнаха от почивка в Лондон. Репортери забелязват светската двойка като Аслъ отрече информацията, че планира да роди в английската столица. Аслъ и Беркин очакват момиченце, но все още не са избрали име на бебето.

Вижте също..

„Опасно изкушение“ с.6, еп.27 (bTV) – какво ще се случи…

admin

„Три сестри“, еп.208: Ще си признае ли Тюркян? – какво ще се случи…

admin

„Почукай на вратата ми“, еп.61 – какво ще се случи…

admin

„Ти разкажи, Черно море“, еп.132, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

„Пантанал“, еп.57 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy