Image default
Всички Сериали

"Вина" ще има втори сезон


Хитовият сериал на БНТ “Вина” ще има втори сезон. 

Това съобщи генералният директор Емил Кошлуков след като финалът на първия сезон бе излъчен на живо в центъра на Сандански.

“Успехът е категоричен, това е една от най-добрите продукции в програмата ни, видяхте отворения финал, с който завърши, просто плаче за втори сезон. Така че имаме решение за втори сезон на “Вина”, каза той.

Стотици туристи и местни хора изгледаха последния епизод на сериала “Вина” в центъра на Сандански и дегустираха вино на производители от региона. 

С интригуващия сюжет и актуалните проблеми, които се разглеждат, сериалът се нареди сред най-успешните продукции на БНТ.

В центъра на сюжета във “Вина” е Филип (в ролята е Владимир Зомбори), който се завръща от Америка, за да продаде винарната на починалия си вуйчо. 

Бизнесът, който наследява обаче, се оказва в тежко състояние – с много натрупани дългове, недоволни служители и тонове залежало вино.

Историята ни среща и с талантливата и фанатично отдадена на работата си млада еноложка Елина (в ролята е Елена Телбис) и скрития съдружник Андрей (в ролята е Михаил Билалов), който саботира работата на винарната в името на личната си облага.

И докато Филип заедно с Елина и други свои съмишленици се опитва да възроди винарната и да опази целостта на своето семейство, наяве започват да излизат тъмни тайни от миналото, а героите се борят, всеки по свой начин, с горчивото чувство за вина.

“Вина” е история за общочовешките теми като премълчаната в миналото истина, която капка по капка си проправя път към настоящето, любовта и изневярата, от която никой не е застрахован. 



Източник

Вижте също..

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 57

admin

„Златно момче“, еп. 139 – Кой е Океш? Защо мрази Халис?

admin

Утре в "Опасно изк.": (14 юни)

admin

Утре в "Опасни улици": (15 юни)

admin

Тази седмица в „Да обичаш, след като си обичал“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy