Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

В следващият епизод на “Семейство”

В Следващият епизод на ” Семейство”Описание на 4 еп. Аслан и Девин се оказват на ръба на раздялата, след като връзката им е в задънена улица. Когато най-накрая се изправят пред чувствата, на които не могат да устоят, е неизбежно да сключат мир; Двойката прави първите стъпки за брак. Девин обаче има и условие срещу подготвения брачен договор.

Едно голямо условие…Внезапната новина за брака предизвиква голям отзвук във фермата. Изправена пред най-големия си страх, Хюлия използва най-силния си коз, за ​​да предотврати тази сватба: Джихан, който убеди Девин на терапия, докато бяха разделени с Аслан.

Няма съмнение, че Джихан ще бъде един от най-важните гости на тази сватба.От друга страна, Ибо се опитва да доминира в семейството, като използва уязвимостта във фермата като извинение.

Разбирайки, че е бил измамен от Аслан, Ати се изправя срещу Аслан. Сега и Ибо, и Ати са бомби за Аслан с изтегления щифт.И накрая… В чифлика Сойкан започват да свирят тъпани и зурни! Докато Девин и Аслан обединяват живота си, неочаквано събитие на сватбата въвежда Девин в мрака на семейство Сойкан, от което тя вече е част. Излъчване във вторник 28.3.2023 г.

Вижте също..

Епизод 9 (Ето какво ще видим) 04-ти юли

admin

Утре във "Врагът отблизо": Роксана научава, че Тилапия е; бягство от затвора (24 юли)

admin

“Опасно изкушение”: Доан е готов да убие двама човека

admin

СУПЕР БЛОК БУТОН нажежава атмосферата в ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

admin

Епизод 244 (Ето какво ще видим) 29-ти април

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy