Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Черно-бяла любов“

Йетер се среща с Идил, която й отправя заплахи, че престъплението й няма да остане безнаказано. Гюлсюм прави опит да се самоубие чрез медикаменти. Хандан я вижда, но въпреки това не я спира. По-късно Абидин открива Гюлсюм в безпомощно състояние и успява да я спаси. Той я успоява и уверява, че няма да позволи тя и детето да пострадат.

Ферхат настоява да научи дали Аслъ прикрива Йетер. Тя отново подчертава, че съмненията му са безпочвени. Хандан уведомява Йетер, че тайната на Гюсюм е разкрита. Ферхат дочува разговора им и разгневен изисква обяснение от сестра си. Абидин се изправя пред него и защитава Гюлсюм. Разкрива му, че едва е спасил Гюлсюм от смъртта и го умолява да прояви разбиране към грешката й, че се е влюбила в неподходящ мъж. Абидин заблуждава Ферхат, че бащата на бебето е избягал.

Хандан напада Йетер, Аслъ й се противопоставя и защитава Гюлсюм и Йетер. Абидин успява да успокои Ферхат, който настоява да разговаря със сестра си. Когато Гюлсюм се изправя пред него, Ферхат иска да научи кой е бащата на бебето. Аслъ се опитва да потуши напрежението, като увещава Ферхат да подкрепи сестра си въпреки всичко. Ферхат овладява гнева си и отпраща Гюлсюм в стаята й.

По-късно Ферхат настоява за обяснение от Аслъ как е могла да скрие бременността на сестра му от него. Аслъ подчертава, че би го сторила отново, за да защити Гюлсюм. Тя признава, че е изродила бебето и е подкрепяла Гюлсюм през цялото време. Ферхат е разочарован от лъжата й и двамата си разменят остри думи. Аслъ му отправя обвинения, че не се е интересувал от сестра си и майка си. Предупреждава го, че ще остане съвсем сам. Той й заявява, че е свободна да си тръгне, щом не одобрява поведението му.

Хандан настоява Гюлсюм незабавно да бъде омъжена за някого. Йетер я напада, че заради нея дъщеря й едва не се е самоубила. Аслъ отново защитава Йетер пред Хандан.

Намък изпълнява указанията на Азад и уведомява Ферхат, че е получил съобщение от тези, които са организирали нападението срещу него. Аслъ успокоява Гюлсюм и я съветва да мисли единствено за детето си. По-късно Йетер съобщава на дъщеря си, че трябва да напуснат имението. Гюлсюм настоява двете да отидат при Иит.

Аслъ се среща с Айхан. Двете се сближават и обсъждат последните събития. Айхан разкрива, че отстрани ясно се забелязва колко се обичат с Ферхат. В същото време Ферхат прекарва времето си в компанията на Азад, който го убеждава, че Намък е пострадал заради разчистване на мафиотски сметки.

Хандан е щастлива от новината, че Йетер и Гюлсюм напускат имението. Абидин безуспешно се опитва да ги спре. Той се противопоставя на майка си и я уверява, че ще намери начин да се погрижи за Гюлсюм и бебето. Абидин изпраща Гюлсюм със сълзи на очите и малко по-късно заплашва Джунейт с убийство.

Гюлсюм и Йетер отсядат при Иит, който въпреки смущението от появата им ги приема в дома си. Вилдан съобщава на Джунейт, че бебето на Абидин се е оказало син на Гюлсюм. Джунейт прикрива емоциите си от разкриването на истината и отправя обиди към Гюлсюм.

Йетер съобщава на Иит и Суна, че с Гюлсюм ще заминат да живеят в старата им къща в Болу. Суна настоява да останат при тях и по-късно упреква Иит за това, че не е оказал своята подкрепа на сестра си и майка си.

Ферхат и Аслъ се срещат в къщата на Азад. Айхан и Азад ги оставят насаме. Двамата не успяват да разговарят, тъй като Аслъ получава обаждане от Абидин, който я информира, че Гюлсюм и Йетер са отседнали при Иит. Аслъ също отива в дома на Иит и Суна, докато Ферхат изчаква отвън.

Иит излиза, за да поговори с брат си. Ферхат благодари на Иит, че е приютил Гюлсюм и Йетер, подчертавайки, че брат му е единственият добър човек в семейството им. Ферхат признава, че той самият не е имал избор какъв да бъде. Иит го обвинява, че си намира оправдания за това, че не се е погрижил за майка им и сестра им.

Суна и Аслъ успокояват Гюлсюм. Аслъ опитва да разубеди Йетер по отношение на желанието й да заминат. Иит отпраща брат си и го уверява, че ще се погрижи за всички сам. Джем позвънява на Ферхат и настоява да разговарят за Аслъ. По-късно Джем умолява Ферхат да се отдалечи Аслъ, за да я предпази.

Аслъ информира Абидин за състоянието на Гюлсюм и бебето и го уверява, че всичко ще се оправи. Ферхат разсъждава върху думите на Джем и позвънява на Айхан с молба да задейства развода им с Аслъ. Айхан се съгласява да поема бракоразводното дело и веднага позвънява на Аслъ, за да я уведоми за решението на Ферхат. Айхан съветва Аслъ да не позволява на Ферхат да я изостави, защото той наистина я обича. Аслъ е съкрушена от новината и подчертава, че никой не е състояние да разубеди Ферхат, когато той си науми нещо.

Ферхат се прибира в имението и двамата с Аслъ провеждат напрегнат разговор. Аслъ не разкрива, че е наясно с желанието му да се разведат. Двамата си приготвят вечеря заедно. Аслъ прикрива сълзите си и завоалирано се опитва да получи отговор за решението на Ферхат.

Иит помага на сестра си в грижите за детето. По-късно той отново безуспешно прави опит да научи от Йетер дали тя е простреляла чичо му. Иит се интересува как майка му е могла да прикрива лъжата на Гюлсюм толкова дълго. Йетер обяснява, че майките са способни на всичко за децата си. Тя заблуждава Иит, че не знае кой е бащата на бебето. Иит я разпитва какво ще правят двете сега. Йетер уверява, че ще се справят сами.

През нощта Ферхат и Аслъ не могат да заспят. Ферхат признава, че е обезпокоен от случващото се с близките му. Аслъ се интересува защо обръща гръб на хората, които го обичат. Съветва го да не позволява Гюлсюм и Йетер да заминат.

Иит разговаря с Гюлсюм и я уверява, че въпреки грешката й ще я подкрепи. Успокоява я, че ще всичко ще е наред. Гюлсюм разкрива, че двамата с Ферхат много са й липсвали.

Суна призовава Иит да се постарае да се сближи със сестра си и брат си. Съветва го да не постъпва като Ферхат, като обръща гръб на близките си. Иит се натъжава от думите й, тъй като изпитва вина за случилото се с Гюлсюм.

Гюлсюм излиза тайно от дома на Иит, за да се срещне с Абидин. Той споделя, че е бил съкрушен, когато тя и бебето са напуснали имението. Предлага й да нарекат детето Неждет, както тя е искала в началото. Абидин отбелязва, че бебето ще се нуждае от баща и неочаквано прави предложение на Гюлсюм да се оженят. Тя се разплаква и си тръгва, без да му отговори.

Ферхат пише съобщение на Айхан, за да научил дали адвокатката е уведомила Аслъ за желанието му да се разведат. Посъветвана от Азад, Айхан заблуждава Ферхат, че все още не е разговаряла с Аслъ.

Джунейт позвънява на Намък и му съобщава, че ще открие нападателя му на всяка цена. Вилдан настоява Джунейт да напусне имението, а той от своя страна разкрива, че има план отново да спечели доверието на Намък.

По време на закуска в имението между Аслъ и Ферхат се усеща напрежение, което е забелязано от останалите членове на семейството. Хандан напада Абидин пред всички, че синът й продължава да се държи като подчинен на Ферхат. Разгневен от думите й, Абидин се отправя към дома на Иит, придружаван от Аслъ. Докато пътуват, Абидин благодари на Аслъ, че е подкрепила Гюлсюм и Йетер. Признава й, че Ферхат много се е променил, откакто се е запознал с нея.

Аслъ съобщава на Гюлсюм и Йетер, че Ферхат е настоял те да се завърнат в имението. Йетер отказва, а Гюлсюм признава, че не иска да заминава за Болу. Аслъ предлага на Гюлсюм да отседне в бащината й къща.

Йетер настоява Абидин да я откара до автогарата. По пътя тя получава обаждане от Идил, която се държи предизвикателно с нея и това променя решението й да замине за Болу.

Аслъ настанява Гюлсюм в дома на родителите й. Гюлсюм се досеща, че с Ферхат отново са се скарали, и я разпитва за отношенията им. Аслъ признава, че не са й останали сили да се съпротивлява на поведението на Ферхат, любовта им се оказва недостатъчна, за да са заедно.

Намък се прибира в имението и е посрещнат емоционално от близките си. Джунейт го уверява, че ще открие и накаже нападателя му. Намък подчертава, че това е последният шанс на Джунейт да докаже лоялността си.

Ферхат посещава Аслъ в болницата и иска обяснение за странното й поведение. Аслъ от своя страна настоява да научи дали той има да й съобщава нещо. Ферхат сменя темата с въпроси за сестра си. Аслъ му разкрива, че Гюлсюм е в дома й.

Йетер се завръща в имението. Тя е посрещната от Джунейт, който настоява да разбере къде е Гюлсюм. Йетер се държи грубо с него и му отправя предупреждения, че ще си плати за стореното на дъщеря й.

Идил е изненадана да види Йетер в имението и опитва да я отпрати. Йетер заявява, че това е нейният дом и няма да го напусне. Двете си разменят взаимни заплахи. Хандан също посреща доведената си сестра с хладно поведение.

Абидин посещава Гюлсюм, която не успява да сдържи радостта си, когато го вижда. Тя признава, че е поласкана от предложението му за женитба, но се страхува от реакцията на Ферхат. Абидин уверява, че ще разговаря с брат й ще го убеди да даде съгласието си. Гюлсюм се интересува защо Абидин е готов да се сключи с брак с нея след всичко, което го е сполетяло заради нея. Той уверява, че единствената причина е желанието му да се погрижи за Неждет.

Джунейт проследява Абидин и изчаква той да си тръгне, за да нахлуе с взлом в дома на Гюлсюм. Тя безуспешно се опитва да го отпрати. Джунейт й отправя заплахи, че ако го издаде, ще направи живота й ад.

Хандан разказва на Намък истината за бебето на Гюлсюм. Предлага му да платят на някого, за да се омъжи за Гюлсюм и да признае детето. Идил подкрепя предложението й. Йетер се противопоставя категорично на намесата им в живота на Гюлсюм.

Хандан и Намък провеждат разгорещен спор, свързан с бъдещето на Гюлсюм. Намък подчертава категорично, че той е глава на семейството и сам ще вземе решение как да постъпи със своята племенница.

Ферхат посещава Азад, който му разказва, че преди години съпругата му е била застреляна пред очите на Айхан. Азад разкрива, че лично е отнел живота на поръчителя на убийството и заради това е излежавал присъда в затвора, но няма да се успокои, докато не отмъсти и на мъжа, натиснал спусъка. Азад премълчава от Ферхат, че физическият убиец всъщност е Намък. Айхан посещава гроба на майка си и си припомня трагичния инцидент.

Ферхат признава пред Азад, че се развежда с Аслъ, защото желае да я предпази. Азад го съветва да не се отказва от съпругата си, ако наистина иска тя да е щастлива и в безопасност.

Гюлсюм съобщава на майка си, че с Абидин възнамеряват да се оженят. Йетер изразява бурно неодобрението си. Айхан се среща с Иит и му припомня, че двамата се познават от университета, където са били студенти по право. Адвокатката уверява Иит, че делото му ще приключи в негова полза.

По-късно Айхан се среща с Аслъ и й разкрива, че не вярва в искреното желание на Ферхат да се разведе. Аслъ изказва мнение, че Ферхат се страхува от чувствата си към нея и опитва да избяга от тях. Айхан я съветва да прояви повече упоритост от Ферхат и да не се отказва от любовта им.

Йетер уверява Гюлсюм, че Хандан никога няма да приеме женитбата им с Абидин. Гюлсюм разяснява на майка си, че бракът ще е фиктивен, за да има Неждет истинско семейство. Абидин се среща с Ферхат и го уведомява за решението си да се ожени за сестра му. Ферхат се разгневява и нанася удар на Абидин, който го уверява, че приема Гюлсюм като сестра и единственото му намерение е да се погрижи за нея и бебето. По-късно Ферхат нахлува в дома на Аслъ и изисква обяснение от Гюлсюм. Аслъ и Йетер безуспешно опитват да го успокоят. Аслъ го укорява, че е груб към сестра си и не я изслушва.

Ферхат обижда майка си, обвинявайки я за случилото се с Гюлсюм. Йетер е огорчена от думите на сина си и го предупреждава, че един ден ще осъзнае несправедливостта си към нея. Аслъ прекъсва спора им и настоява двамата да помислят преди всичко за Гюлсюм.

По-късно Йетер провежда разговор с Абидин. Той я убеждава, че ще защити Гюлсюм и Неждет, дори и ако трябва да се изправи пред цялото си семейство. Йетер се съгласява да подкрепи Абидин и Гюлсюм и ги придружава до имението, където Абидин съобщава решението си пред всички свои роднини.

Аслъ настоява с Ферхат да разговарят насаме и той я отвежда в каменната къща край морето. Двамата отново спорят заради нежеланието на Ферхат да изслушва близките си и да споделя истинските си чувства.

Хандан и Намък са категорични, че няма да подкрепят брака между Абидин и Гюлсюм. Абидин подчертава, че не иска разрешение от тях и е готов да се ожени въпреки неодобрението им.

Аслъ обвинява Ферхат, че докато тя се опитва да помага на роднините му, той им обръща гръб при всяка трудност. Ферхат я уверява, че е посветил целия си живот на близките си, но тя не може да го разбере. Аслъ му дава пример с отношението на брат й към нея и това на Абидин към Гюлсюм. Заявява му, че вече не иска да има нищо общо с него.

Суна убеждава Иит, че трябва да подкрепи Гюлсюм. Азад позвънява на Йетер, но не разкрива самоличността си. Той проявява загриженост за състоянието й и я уверява, че ще й помогне да преодолее всички трудности.

Аслъ споделя с Ферхат, че също като него е имала тежко детство, но е избрала да продължи напред. Упреква го, че няма смелост да разговаря открито с нея. Той я прегръща и отказва да я пусне въпреки молбите й. Двамата се целуват.

Между Идил и Йетер възниква разгорещен спор заради Гюлсюм. Йетер използва сила, за да отпрати Идил от стаята си. Идил се възползва от възможността и инсценира падане по стълбите, за да обвини Йетер, че е изгубила бебето си заради нея. Идил си припомня, че е направила аборт, преди Намък да успее да я спре и да й предложи да се оженят.

Материалът Тази седмица в „Черно-бяла любов“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Казъм е съсипан от предателството на дъщерите си, а Гюлгюн иска развод

admin

„Златно момче“, еп.44 – какво ще се случи…

admin

Утре (20-ти октомври) в “Бараж” Ето какво ще видим

admin

Тази седмица в „Черно-бяла любов“

admin

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 37

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy