Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Кери Уошингтън подготвя автобиографична книга

Актрисата Кери Уошингтън подготвя свои мемоари. Книгата ще излезе от печат на 26 септември и носи името „По-силна от водата“ .  Изображението на корицата показва Уошингтън, потопена под вода, аобразът  ѝ се отразява върху водната повърхност.

Уошингтън описва позирането за корицата като най-забавната си фотосесия. „Бях на едно от любимите ми места, правейки едно от нещата, които най-много обичам. Като се има предвид характера на проекта, беше изключително важно книгата да има подходяща корица. Чувствах се по-свързана със себе си, когато се потапям във водата”, коментира актрисата.

„По-силна от водата” повдига завесата към публичния и личен свят на Уошингтън като художник, адвокат, предприемач, майка, дъщеря, съпруга, чернокожа жена. В мемоарите си актрисата разкрива подробности за поредицата от предизвикателства и неуспехи, които е преживяла, за травмиращите си спомени в развитието на своята кариера.

Корица на книгата

Един от най-популярните сериали с участието на Уошингтън е политическата драма „Скандал“. В него актрисата изпълнява ролята на Оливия Поуп, собственик на агенция за кризисен пиар, която се грижи за имиджа на популярни личности. Оливия разрешава проблемите, преди да предизвикат скандал, като успешно пази в тайна аферата си с президента на САЩ. Сериалът се излъчва с голям успех в периода 2012-2017 г., а за изпълнението на ролята си тя получава и награда „Еми”.

Кери обаче има колебания, преди да приеме да се присъедини към сериала. Тя е привърженик на Барак Обама, който по време на първия си мандат я назначава за президент на Комитета по изкуства и хуманност. През 2008 г. дори се появяват слухове за връзка между двамата, които Уошингтън отрича.

„Притеснявах се, защото става въпрос за скандална връзка с политик от Белия дом. Нямаше да се съглася да участвам, ако ролята на президента беше дадена на тъмнокож мъж. Не исках по никакъв начин да компрометирам отношенията си с Барак Обама. Това щеше да бъде проява на липса на уважение”, споделя тя.

През 2013 г. актрисата сключва брак на тайна церемония с бившия куотърбек Намди Азомуга. Новината е неочаквана за медиите и феновете на Уошингтън, тъй като годежът на двойката не е обявен публично. Двамата имат три деца.

Материалът Кери Уошингтън подготвя автобиографична книга е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Опасно изк.": (13 юни)

admin

Утре (17-ти март) в “Мрежа от лъжи” Деря казва на Асия, че

admin

Три сестри – Епизод 66 (Ето какво ще видим) 05-ти февруари

admin

Утре (01-ви ноември) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

Епизод 350 (Ето какво ще видим) 19-ти август

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy