Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Неслихан Атагюл и Кадир Доулу подготвят пътешествие в Европа

Една от най-обичаните звездни двойки в Турция – Неслихан Атагюл и Кадир Доулу, вече се подготвят за лятната си почивка. Изявените артисти са прочути с любовта си към природата и нежеланието да отсядат в луксозни 5-звездни хотели. Затова и предприемат дълги пътешествия из родината си с каравана.

За лятото на 2023-а година двамата планират да направят обиколка на Стария континент като посетят Австрия и Франция. Възнамеряват да прекарат най-много време в Испания, където ще взимат уроци по сърф.

„С Неслихан свирим на инструменти, имаме кучата и вдигаме шум, затова и пътуваме с каравана и сами избираме местата, на които да къмпингуваме. Носим със себе си всичко необходимо, както и торби за смет”, споделя Доулу.

Неслихан и Кадир се запознават на снимачната площадка на излъчваната у нас поредица „Двете лица на Истанбул” и узаконяват своята връзка през 2016 г. на елегантна церемония. През 2022 г. отново застават заедно пред камера в сериала „Краят на нощта”, адаптация по роман на писателката Периде Джелял.

В последното си интервю пред турското издание на „Мари Клер” Неслихан разкрива, че е взела решение да стане актриса, когато е навършила 8 години. „С баща ми гледахме филм, когато му го заявих. Никога няма да забравя отговора му: „Ще се справиш, дъще” и ме погали по главата. Не ми повярва съвсем. Подобна реакция получавах и след това от личностите в моето обкръжение. Днес мога да заявя, че основният стимул за избора ми на професия и пътя, който следвах, беше продиктуван от вярата в мен самата, подсилена от неверието на околните”, коментира тя.

Материалът Неслихан Атагюл и Кадир Доулу подготвят пътешествие в Европа е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Златно момче“, еп.3 – какво ще се случи…

admin

Днес (02-ри май) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

Утре (09-ти май) в “Ти разкажи, Черно море” Асие разказва на Нефес

admin

Моето име е Мелек, еп. 116: Здравето на Мелек се влошава! Халил е притеснен…

admin

„Мистър Грешен“, еп. 15 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy