Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Халил от „Огледален свят“ впечатли зрителите

Звездата на 38-годишния актьор Уфук Тан Алтункая изгрява в образа на обсебения от Фериа Халил в хитовия сериал „Огледален свят“. Антагонистът на сагата преследва Фериа и впоследствие става причината за нейната смърт, с което предизвиква вълна от негативни коментари.

Уфук в сериала

Години след финала на сериала Уфук отново привлече вниманието на зрителите като публикува свои снимки в социалната мрежа. Той впечатлява публиката с новата си и атрактивна визия и този път получи позитивни отзиви от феновете. „Фериа, трябваше да избереш Халил, върни се при него“, коментират почитали на хитовата поредица.

Актьорът днес

В последните години Алтункая работи като режисьор в театър, той е женен и има едно дете и води спокоен живот, избягвайки медийното внимание.

Той е роден в Германия, завършва специалност „Турски език и литература“, притежава магистърска степен като театрален критик от Истанбулския университет. Следва докторантура в направление „Политически театър“ в университет в Берлин. Театралната му кариера започва в театъра в Измир, където работи като актьор и режисьор. През 2010 г. заедно със свои приятели основава частен театър.

Материалът Халил от „Огледален свят“ впечатли зрителите е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Черно-бяла любов": (26 април)

admin

Епизод 19 (Ето какво ще видим) 19-ти юли

admin

Яман превръща Сехер в свой враг

admin

Златно момче – Сезон 2 Епизод 63 (Ето какво ще видим) 27-ми юни

admin

Утре в "Домът": (7 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy