Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Франческа Чилеми – ослепителната партньорка на Джан Яман

За почти две десетилетия под светлините на прожекторите изкусителната италианска актриса, модел и телевизионна водеща Франческа Чилеми се утвърждава като едно от най-обичаните лица от малкия екран в своята родина. Шеметната й кариера започва с триумф в конкурса за красота „Мис Италия 2003“, но с последвалите си разнообразни изяви пред камера Франческа доказва, че освен с неподправен чар е надарена и със завиден талант.

Истинската любов

Въпреки популярността си Франческа се стреми да бъде дискретна по отношение на личния си живот. Италианските медии обаче рядко се съобразяват с желанието й да пази в тайна своите занимания извън снимачната площадка и зорко следят всяка нейна стъпка.

През 2009 г. се появяват слухове за афера на привлекателната брюнетка с Мутасим Кадафи – четвъртия син на бившия либийски лидер Муамар Кадафи. В интернет пространството се разпространяват и папарашки снимки на Франческа и Мутасим, но актрисата заявява, че двамата са само приятели. Година по-късно тя признава, че е в романтични отношения със своя колега Франческо Шиана, връзката им обаче не продължава дълго.

Истинската си любов Чилеми открива в лицето на Стефано Росо – футболен мениджър, бизнесмен и син на основателя на модната марка Diesel Ренцо Росо. „Със Стефано не се влюбихме от пръв поглед. Силните ни чувства са плод на дългогодишното ни познанство, на общите ни принципи и идеали“, споделя Франческа за своя избраник. През 2016 г. се ражда дъщеря им Рания, а скоро след това светската двойка взима решение да се установи в Ню Йорк, но често се връща в Италия заради работните си ангажименти.

За Джан

Въпреки категоричните уверения на Франческа, че е щастлива със своята половинка, и турските, и италианските медии не пропускат възможност да й препишат романс с харизматичния Джан. Упоритите слухове обаче така и не получават потвърждение, а екранните партньори често изтъкват, че се радват на прекрасно приятелство. Актрисата се изказва ласкаво за своя колега и отдава големия успех на „Виола“ именно на неговото участие и старанието, с което е подходил към героя си. „Много сме близки и непрекъснато се подкрепяхме по време на работата ни. Той се справяше невероятно добре с с репликите си, не допусна нито една грешка. Понякога дори италианските артисти не успяват да се придържат толкова стриктно към написаното в сценария“, откровена е Чилеми.

Здраве и красота

Франческа е изключително отдадена на здравословния начин на живот и дори създава собствена интернет платформа с видеоклипове на практически тренировки по йога, фитнес и пилатес, както и съвети за естествена красота и пълноценно хранене. „Забелязвам, че хората често се стремят към физическо съвършенство и пренебрегват психологическото си състояние. Не вярвам в концепцията за перфектния външен вид, не обичам да се изтощавам от упражнения, за да постигна желаните резултати. Предпочитам да съчетавам спорта с добро хранене и душевно спокойствие. Екстремните тренировки водят до различни дисбаланси, затова моят подход е фокусиран върху хармонията между духа и тялото“, посочва Франческа.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

37-годишната красавица е позната на българските зрители от сериалите „Островът на Пиетро“ и „Бог да ни е на помощ“. След като се сдобива с титлата „Мис Италия“ още на 18 години, Чилеми избира първо да се завърне в родния си град Барчелоона Поцо ди Гото на остров Сицилия, за да завърши образованието си в местната класическа гимназия и едва след това да покорява върховете на телевизионната индустрия.

Дебютът й на малкия екран е през 2004 г. в обичания в родината й комедиен сериал „Семеен лекар“, който се задържа в италианския ефир цели 17 години. „Отдадох се на актьорството

без професионално обучение,

но с огромно желание да се занимавам именно с това. Учих се и работих едновременно. В началото на кариерата си се чувствах неуверена и неудовлетворена от постиженията си, но с течение на времето осъзнах, че трябва да се доверя на инстинктите си и да следвам собствен път в изкуството. Ако днес дъщеря ми реши да поеме по моите стъпки, ще съм много щастлива, но бих я посъветвала първо да изживее пълноценно детството и младежките си години“, споделя Чилеми. Последните й изяви пред камера до момента са във фантастичната минипоредица „Красавицата и звярът“ и в седмия сезон на хитовия комедиен сериал „Бог да ни е на помощ“.

През 2021 г. Джан и Франческа се срещат на снимачната площадка на успешния сериал „Бог да ни е на помощ“, в който турският актьор се появява в епизодичната роля на барман

За нея:

  • Хоби: танци, пазаруване, свирене на китара.
  • Предпочитани дестинации за почивка: Токио и Канада.
  • Любим цвят: розов.
  • Тя е най-малкото от три деца в семейството си.
  • Живее паралелно в САЩ и в Италия.
  • Не вярва в любовта от пръв поглед.
  • Почитателка е на футбола.
  • Поддържа красотата си с природни продукти.

Весела Александрова

 

Материалът Франческа Чилеми – ослепителната партньорка на Джан Яман е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Тази седмица във „Вятърничав“

admin

Утре (09-ти юли) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Три сестри – Епизод 51 (Ето какво ще видим) 15-ти януари

admin

Утре в "Доктор Чудо": (18 април)

admin

Утре в "Наследство": (5 април)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy