Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Бурак Йозчивит с яхта за 50 млн. турски лири

Една от най-обичаните звезди на турското кино Бурак Йозчивит се сдоби с луксозна 24-метрова яхта на стойност 50 млн. турски лири. Актьорът планира да използва новата си придобивка за семеен круиз със съпругата си Фахрие Евджен и двете им деца през летните месец, когато историческата суперпродукция с негово участие „Основателя Осман“ ще излезе в кратка ваканция.

Както се очакваше, рейтинговият проект, който вече четвърта година се радва на нестихващ зрителски интерес, ще бъде продължен и с пети сезон.

Бурак Йозчивит Фахрие Евджен
Бурак и Фахрие не пропускат повод да демонстрират романтичните си отношения

Преди три месеца Бурак и Фахрие посрещнаха на бял свят втория си син, когото нарекоха Керем. Двойката има и по-голямо момче – Каран, родено през 2019 г.

Наскоро известните артисти бяха забелязани от представители на медиите в елитния истанбулски квартал „Етилер“ и споделиха, че са напълно отдадени на грижите за своите наследници.

„Скоро ще започна да преглеждам сценарии за нови проекти, но за момента се опитвам да съсредоточа вниманието си единствено върху децата си. Мога да кажа, че и двамата се стараят да ме изморяват еднакво. Каран свикна с брат си много по-бързо, отколкото очаквахме“, отбеляза Евджен.

Непосредствено след раждането на Керем тя получи специален подарък от свой съпруг – луксозен джип на стойност 10 млн. турски лири.

Фахрие и Бурак се запознават по време на снимките на сериала „Чучулигата“ през 2013 г., но романсът им започва малко по-късно. През 2015 г. двамата работят заедно във филма „Любовта прилича на теб“, а две години след това сключват брак на приказна сватбена церемония край Босфора.

Почитатели на двойката продължават да се надяват, че един ден тя отново ще застане заедно пред камера. Нов съвместен проект на този етап изглежда малко вероятен, но според публикациите в турската преса съвсем скоро двамата ще се появят в рекламен видеоклип, за който ще получат общо 1 млн. долара или близо 19 млн. турски лири.

Последвайте официалната ни страница във „Фейсбук“

Материалът Бурак Йозчивит с яхта за 50 млн. турски лири е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

admin

Днес (21-ви април) в “Опасно изкушение” Йълдъз се връща вкъщи и решава

admin

“Мрежа от лъжи”: Асия изчезва

admin

Утре (09-ти януари) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

Днес (20-ти септември) във ФИНАЛА на “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy