Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Аслъхан Гюрбюз се омъжва

Звездата на турското кино Аслъхан Гюрбюз и партньорът й Исмаил Хаджиолу ще узаконят своята връзка. Според публикации в турската преса сватбата ще се проведе в края на лятото. В чуждестранните издания се цитират коментари на Гюрбюз пред нейни приятелки, че желае да създаде семейство и да има дете.

Зад гърба си Хаджиолу има два брака – от 2010 до 2015 г. е женен за своята колежка Вилдан Атасевер (Зюлял – „Млечният път”), а в периода 2016 – 2020 г. за Дуйгу Кая, която е инструкторка по танци. След развода за кратко има романтична връзка с актрисата Мерве Чаъран („Ирония на съдбата”, „Любовта не разбира от думи”, „Божествено”, „Мечтатели”).

За българските зрители  Исмаил е добре познат в ролята на Озан от драматичната поредица „Истанбулска приказка“. В родината си 37-годишният актьор е определян като истински хамелеон пред камерата и впечатлява публиката с изпълненията си в хитовите сериали „Бял мак“, „Дете“, „Изумруденият феникс“ и „Затворник“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Исмаил и Аслъхан често публикуват общи снимки в социалните мрежи, двамата са една от най-популярните светски двойки в Турция и споделят обща страст към пътешествията сред природата. Това ще бъде първи брак за 40-годишната Аслъхан, която преди две години опроверга медийните спекулации, че е била омъжена за своя колега Керем Купаджъ.

Аслъхан Гюрбюз и Исмаил Хаджиолу
Аслъхан Гюрбюз и Исмаил Хаджиолу

Аслъхан Гюрбюз

Материалът Аслъхан Гюрбюз се омъжва е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Криминалната драма „Клетката“ стартира на 29 септември

admin

"Ти разкажи, Черно море": Документите за развод са подписани; Ийт заявява на майка си, че повече не иска да ходи на училище (4 август)

admin

Утре в "Опасни улици": (14 юни)

admin

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 113

admin

Шукрю Йозйълдъз и Бурджу Йозберк в нова криминална драма

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy