Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Алина Боз и Митхат Джан Йозер подготвят сватба ?

В продължение на пет години популярната актриса Алина Боз изживява романс с музиканта Митхат Джан Йозер. Изпълнителят е син на прочутата певица Сезен Аксу, наричана „Кралицата на турската поп музика”. Той е с 17 години по-възрастен от Алина и отношенията им често са любима тема на публикации в лайфстайл изданията в родината им.

През последните дни турски медии упорито разпространяват новината, че светската двойка се подготвя да официализира връзката си. Светските хроникьори се позовават както на информации от близки на актрисата и музиканта, така и на последната снимка, споделена от Алина в официалния й профил в Инстаграм. За фотографията се твърди, че е направена непосредствено, след като Митхат е отправил предложение към своята любима.

Според турските медии с последната си снимка, споделена в социалните мрежи, Алина и Митхат потвърждават слуховете, че са се сгодили

Неотдавна Алина и Митхат се завърнаха от пътешествие до Лисабон, където музикалният изпълнител купи двустаен апартамент в центъра на града на стойност 800 000 евро. Според медийните публикации Йозер се е възползвал от правото, което извършената инвестиция му предоставя, и е подал молба за получаване на португалско гражданство. Очаква се процедурата да завърши през 2027 г. Така след женитбата си с Митхат Алина също ще има възможността да стане гражданка на Португалия.

https://www.instagram.com/p/CrGbkeGNyEP/
Митхат Джан Йозер

24-годишната Боз е позната на българските зрители с ролите на Азра в „Не пускай ръката ми“ и на Хазал в „Твоят мой живот“. През изминалата година актрисата е екранна партньорка на талантливия Тарък Емир Текин (Селчук от „Мрежа от лъжи“) в романтичната поредица „Приказка за една фея“.

Материалът Алина Боз и Митхат Джан Йозер подготвят сватба ? е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.


Вижте също..

Георги Тошев се изправя срещу Сашо Кадиев в „Аз обичам България“

admin

Утре (04-ти септември) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

Очаквайте в следващите епизоди на „Страсти в Тоскана“

admin

Моето име е Мелек – Епизод 119 (Ето какво ще видим) 07-ми март

admin

Утре (06-ти януари) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy