Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Песента на живота“

На излизане от хотела Джем и Хюлия са забелязани от журналисти, които им правят множество снимки и ги обсипват с въпроси дали двамата имат тайна афера. Хюлия безуспешно се опитва да отпрати папараците и силно смутена, напуска мястото с такси. Скрита в непосредствена близост, Зейнеп наблюдава сцената със задоволство и по-късно поздравява Джем за успешното изпълнение на плана им. Връчва му обещания нотариален акт за къщата, която притежава. Според предварителната им уговорка с Хюлия Джем се обажда на Керим и го уведомява, че се е срещнал със съпругата му по служебни въпроси, но двамата са били заснети заедно от медиите.

Байрам непрекъснато критикува Айсел и Сюхейла за изпълнението на домакинските им задължения и си навлича гнева им. Баде влиза в конфликт с Арда, който се държи неуважително с нея. Атиф прекъсва спора им и упреква племенника си, че не изпълнява съвестно своите задачи. Хюлия се среща с Махир и му разказва плана си да отпратят Филиз в Германия. Керим и Хюсеин се завръщат в имението и споделят с баща си своите виждания за развитието на семейния бизнес. Байрам с насмешка отбелязва, че плановете им са необмислени. Сюхейла умолява Хюсеин да убеди Байрам да се завърне на работа в компанията.

Керим безуспешно се опитва да се свърже с Хюлия. Байрам приготвя вечеря за семейството си. Зейнеп забелязва, че Керим е потиснат и подигравателно го разпитва за отсъствието на Хюлия. Байрам също остава изненадан, че Хюлия още не се е завърнала, и споделя притеснението си за нея. По-късно Хюлия се присъединява към тях и оправдава закъснението си с работни ангажименти. Байрам получава обаждане от свой познат в медиите, който го уведомява за снимките на Хюлия и Джем. Разгневен, той изисква обяснение от Хюлия, която се разплаква и признава, че с Джем са били заснети след работно съвещание. Изненадващо Керим заявява, че Джем го е уведомил за срещата им с Хюлия. Зейнеп остава потресена от думите на Керим и се досеща, че Джем я е измамил. Разгневена, Зейнеп напуска семейната трапеза и предупреждава Байрам и Сюхейла, че Хюлия ги заблуждава и скоро ще разкрие истинското й лице.

Когато остават насаме, Керим упреква Хюлия, че се е срещнала с Джем. Тя подчертава, че е имала добри намерения и му се извинява. Съкрушена Зейнеп, се зарича, че ще отмъсти на Джем. Тя получава обаждане от баща си Мюфит, който й изисква обяснение за продадения имот. Зейнеп заблуждава баща си, че е имала финансови затруднения. След разговора им Зейнеп изпада пред смаяния Хюсеин в истерична криза и го отпраща от стаята им.

На сутринта Хюлия демонстрира добро настроение, за да предизвика гнева на Зейнеп. Арда се опитва да впечатли Джейлян. Подтикван от Сюхейла Байрам се завръща във фирмата, където е посетен от ядосания Мюфит. Мюфит упреква Байрам, че семейството му не се грижи добре за Зейнеп. Байрам от своя страна го уверява, че ще узнае защо Зейнеп е имала нужда от толкова солидна сума и е продала къщата си. Зейнеп посещава Джем и му изисква обяснение за измамата им с Хюлия. Хюсеин не успява да се съсредоточи върху служебните си ангажименти, тъй като непрекъснато мисли за Мелек. Керим организира разходка с яхта за него и Хюлия, по време на която се опитва да я убеди, че трябва да позволят на Филиз да вижда Мехмет. Хюлия се съгласява с неохота, поставяйки условието Мехмет никога да не научи коя е биологичната му майка.

Хюсеин посещава Мелек в ресторанта й и настоява да го придружи до къщата му, за да проведат разговор насаме. Кая тайно наблюдава срещата им. Ужасен от мисълта, че Мелек и Хюсеин ще се съберат и ще му отнемат Бахар, Кая решава да отвлече детето. Филиз е изписана от клиниката и посещава ресторант заедно с Махир. Следвайки плана им с Хюлия, Махир заблуждава Филиз, че е злоупотребил с алкохола, и я убеждава да се прибере сама с нает от него автомобил. Докато Филиз шофира, каскадьор, когото Махир и Хюлия са наели, изскача пред автомобила и инсценира пътен инцидент. Филиз изпада в паника, а към нея се присъединява и жена, която твърди, че е съпруга на блъснатия мъж и обвинява Филиз, че го е убила. Изплашена, Филиз напуска местопроизшествието. Хюсеин настоява с Мелек да подновят връзката си. Преди двамата да се целунат, Мелек получава обаждане от Нилай, която я уведомява, че Бахар е изчезнала.

На сутринта Филиз се обажда на Керим и му заявява, че ще се завърне в Германия, тъй като я издирват. Хюлия остава неприятно изненадана, когато Керим заявява на Филиз, че е готов да й помогне. Махир се намесва и прекратява разговора между Филиз и Керим, след което увещава Филиз незабавно да напусне Турция. Мелек, Хюсеин и Нилай установяват, че Кая също е в неизвестност и се досещат, че той е отвлякъл Бахар. Тримата се отправят към селото, за да издирват детето.

Керим безуспешно се опитва да се свърже с Филиз. Хюлия изразява недоумението си от тревогата му за нея. Махир се обажда на Керим, за да го информира, че Филиз е причинила пътен инцидент и вече пътува за Германия. По-късно Махир се среща с Хюлия и Керим и споделя с Керим подозренията си, че психическото състояние на Филиз се е влошило и тя си е въобразила пътния инцидент. Байрам изисква обяснение от Зейнеп за продадения имот. Упреква я, че не е споделила финансовите си проблемите с него. Обидена, Зейнеп изтъква пред Байрам, че той се интересува единствено от случващото се с Хюлия. По-късно Байрам нарежда на Атиф на научи кой е новият собственик на къщата.

Махир споделя с Хюлия, че изпитва угризения заради постъпката им спрямо Филиз. Хюлия е категорична, че ще изпълни плана си докрай. Нарежда на Махир да настани Филиз в психиатрична клиника в Германия и да поиска средства от Керим за лечението й. Хюлия показва на Махир снимки на приятелите на Джем, които са й нанесли побой, докато е била бременна. Настоява Махир да събере информация за мъжете, за да им отмъстят. Байрам остава силно изненадан, когато открива, че Зейнеп е прехвърлила имота си на Джем. Припомня си коментари на Зейнеп по адрес на Джем и Хюлия и се усъмнява, че Зейнеп и Джем са съучастници. Байрам се обажда на Джем и настоява да се срещнат. Джем от своя страна се свързва със Зейнеп и я предупреждава за подозренията на Байрам. Зейнеп изпада в нова истерична криза и нахлува в стаята на Хюлия. Между двете възниква ожесточен спор, който Сюхейла прекратява и настоява за обяснение. Хюлия заблуждава Сюхейла, че със Зейнеп са влезли в конфликт заради по-голямата стая на Зейнеп и Хюсеин. Разгневена, Зейнеп нарежда на Айсел да размени вещите от стаите им.

Хатидже среща Мелек, Нилай и Хюсеин в селото и остава изненадана, че Хюсеин помага за издирването на Бахар. Подтиквана от Мелек, Нилай уверява Хатидже, че Бахар е нейна дете. Хатидже не остава убедена и настоява Хюсеин да признае дали Бахар не е негова дъщеря от Мелек. Хюсеин отрича категорично. Джем се среща с Байрам и притиснат от него, признава, че Зейнеп го е подкупила, за да навреди на Хюлия.

Хюсеин се досеща, че Нилай не е майката на Бахар, и упреква Мелек, че го е излъгала. Мелек настойчиво отпраща Хюсеин, изтъквайки, че Кая ще се завърне с Бахар, когато той си тръгне. Хюсеин напуска ресторанта с огорчение, уверявайки Мелек, че повече няма да я безпокои. Байрам откупува къщата на Зейнеп от Джем и информира Керим за измамата на Джем и Зейнеп. Керим умолява баща си да използва своите връзки, за да установи дали Филиз наистина е причинила пътен инцидент. След като се свързва със свои познати полицаи, Байрам уведомява сина си, че няма подаден сигнал за катастрофа на конкретното място.

Хатидже съобщава на Байрам, че Кая е отвлякъл Бахар. Уверя брат си, че детето е на Хюсеин, но той не си признава и настоява Байрам да помогне за откриването на Бахар. Кая пристига в крайпътен ресторант, където умолява собственичката Хикмет да го наеме на работа. Представя Бахар за своя дъщеря и заблуждава Хикмет, че майката на детето е загинала в катастрофа. Керим се прибира в имението и признава пред Хюлия, че е научил от баща си за плана на Зейнеп и Джем. Керим упреква Хюлия, че си е сътрудничела с Джем, а тя от своя страна подчертава, че го е направила само за да даде урок на Зейнеп.

Байрам връчва на Зейнеп нотариалния акт за къщата й и я предупреждава да не предприема нови действия срещу Хюлия. Махир се обажда на Керим и отбелязва, че е открил автомобила, управляван от Филиз, без никакви щети по него. Керим е убеден, че Филиз е започнала да получава халюцинации. Той умолява Махир да настани Филиз в клиника в Германия и подчертава, че ще покрие всички разходи. Хюлия дочува разговор между Хюсеин и Байрам и научава, че Бахар е дъщеря на Мелек.

Потиснат от кавгата им с Мелек, Хюсеин отказва да изпълнява служебните си задължения и пропуска важна среща с чуждестранни партньори на компанията. Хюлия пристига в ресторанта на Мелек и изисква обяснение от сестра си за Бахар. Мелек заявява, че детето е нейно, но отказва да отговаря на въпросите на Хюлия и грубо я отпраща. По-късно при Мелек пристига детектив на име Садък, изпратен от Хюсеин. Разгневена, Мелек пропъжда и него.

Една седмица по-късно

Хикмет помага на Кая в грижите за Бахар. Махир се завръща от Германия и уверява Хюлия, че е уредил настаняването на Филиз в клиника. Махир започва да събира информация на приятелите на Джем, нападнали Хюлия. Хюлия, Керим, Хюсеин и Зейнеп посещават ресторант, в който по-късно пристига и Джем. Сюхейла организира романтична вечеря за нея и Байрам.

 

 

Материалът Тази седмица в „Песента на живота“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Ти разкажи Черно море – Епизод 26 (Ето какво ще видим)

admin

Днес (29-ти май) в “Три сестри” Ето какво ще видим

admin

Утре (19-ти юни) в “Почукай на вратата ми” Животът е пълен с изненади

admin

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 2 (Ето какво ще видим)

admin

"Принц на покрива" – сериал от 28 юни по bTV Lady

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy