Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Гьозде Кансу се влюби в екранния си партньор

Изненадваща любов се зароди на снимачната площадка на рейтинговия драматичен сериал „Рибарче“. Докато почитателите на поредицата продължават да се надяват Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачолу да признаят, че успешното им партньорството е прераснало в романтична връзка, други двама актьори от състава демонстрираха публично близките си отношения.

Преди дни Гьозде Кансу и Емре Алту са забелязани да танцуват заедно и да се наслаждават на компанията си в развлекателно заведение. Според публикациите в турските медии Емре не се е притеснил дори да целуне своята колежка пред погледите на присъстващите. В „Рибарче“ двамата опитни артисти изпълняват ролите на съпрузите Орхан и Гюнгюн.

В момента българските зрители имат възможността да наблюдават талантливата Гьозде като коварната и властна Ейшан в сагата „Ти разкажи, Черно море“. 42-годишната актриса е позната у нас и в образите на Нимет от „Мелодията на сърцето“ (2007), Хелин от „Момичето с червения шал” (2011), Олджай от „Кварталът на богатите“ (2015) и Йешим от „Вътрешен човек“ (2016).

В миналото Кансу има неуспешни връзки с режисьора Сахин Четинкая, стилиста Енгин Тозак и музиканта Гюнтач Йоздемир. В своите интервюта актрисата признава, че няма намерение да се омъжва, тъй като личната й свобода е неин основен приоритет.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Гьозде Кансу и Емре Алту
Гьозде Кансу и Емре Алту в кадър от сериала „Рибарче“

След финала на „Ти разкажи, Черно море“ тя решава да вземе известна почивка от снимачните площадки и в продължение на четири години не приема нови ангажименти. През този период води телевизионно предаване за красота и стил и се съсредоточава върху работата си на театралната сцена. Завръща се пред камера в хитовата поредица „Рибарче“, където печели симпатиите на зрителите с образа на мъдрата и грижовна майка на главния герой Ферит.

Освен актьор 54-годишният Емре Алту е също и певец и композитор. Той е автор на музикално произведение, използвано като саундтрак в популярния и в България криминален сериал „Опасни улици“.

 

 

Материалът Гьозде Кансу се влюби в екранния си партньор е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре (29-ти февруари) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

"Остани с мен: Завинаги": Решението на съда за развода на Сурия и Гена; Изчезването на; Сухани отвлича (28 юни)

admin

Гладиаторите Гатьо и Цветелин стават част от племето на Амазонките

admin

Утре (10-ти май) в “Ямата” Айше търси Караджа в стаята ѝ

admin

Утре (08-ми юни) в “Откраднати мечти” Бахадър уведомява Хюлия, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy