Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

Джемиле и Нух се смущават, когато Мехди ги среща случайно на улицата. Мехди не се досеща, че двамата имат връзка. Той ги умолява за съвет как да спаси брака си. Джемиле изтъква, че Мехди трябва искрено да се извини на Зейнеп и да й поиска прошка. Уведомява го, че на следващия ден съпругата му планира да подаде заявление за развод. Бурхан настига Мюжгян и отново я целува. Тя го уверява, че вече не е жената, която е познавал, и побягва.

Зейнеп провежда телефонен разговор с Нермин и я уведомява за развода си с Мехди. Нермин я поздравява за решението. По-късно Зейнеп споделя с Емине, Султан и Сакине огорчението си от промяната в поведението на Мехди. Емине утешава своята приятелка и двете изглаждат отношенията си.

Мехди остава да пренощува в жилището на Нух, но не успява да заспи. Повлиян от думите на Джемиле, той отново отива в дома на Султан и настоява да разговаря със Зейнеп. Умолява я да не го напуска, но Зейнеп подчертава, че е категорична в решението си. Предлага му да запазят приятелски отношения. Мехди признава, че не би могъл. Той пада на колене и я моли за прошка. Тя признава, че го обича, но не може да приеме извинението му, и се прибира в къщата. Султан и Емине поздравяват Зейнеп за непреклонното й поведение, а Сакине признава, че е горда, че дъщеря й не повтаря нейните греши. Мехди злоупотребява с алкохол и търси утеха от Нух.

На сутринта Зейнеп връчва на Мехди бракоразводните документи. Той с огорчение заявява, че се е примирил със ситуацията. По-късно Зейнеп се среща с Нермин и признава пред приемната си майка, че е направила грешка, като се е омъжила за Мехди. Въпреки настоятелността на Зейнеп Нермин отказва финансова помощ от дъщеря си. Зейнеп й съобщава, че е наела дом, в който ще приюти и двете си майки и ще се грижи за тях.

Мехди споделя с Нух плановете си да продаде сервиза. Предлага му да станат съдружници в съвместен бизнес. Бурхан забелязва, че Мехди поставя обява за продажба, и предлага за закупи помещението. Мехди реагира остро на предложението, а Нух полага усилия, за да успокои своя приятел и да отпрати Бурхан.

Придружавани от Султан, Зейнеп и Сакине се срещат с хазяина на новия им дом. Той им заявява, че не желае да предостави имота си на четири жени, ако с тях няма и мъж. Зейнеп влиза в конфликт с хазяина, а Сакине и Султан се опитват да я успокоят. Султан успява да убеди брокера да намери друга къща и по-късно трите отиват да я разгледат. Жилището се оказва много голямо, а наемът – непосилен за финансовите възможности на Зейнеп, и тя предлага на Султан двете с Емине също да заживеят при тях. Султан въодушевено приема. Зейнеп съобщава решението им на брокера, който я уведомява, че трябва да предостави препоръка от своя работодател.

Бурхан наблюдава тайно Мюжгян и й се обажда по телефона. Предлага да се срещнат. Тя първоначално отказва, но след това се съгласява. В дома на Мехди пристигат хамали, които да отнесат вещите на Сакине и Зейнеп. Мехди ги отпраща и влиза в спор с Мюжгян. По-късно той уведомява сестрите си, че възнамерява да продаде сервиза. Мюжгян го упреква да прибързаното решение и се опитва да го разколебае. Джемиле от своя страна изразява подкрепа към брат си. Мехди ги уверява, че ще продължи да се грижи за тях. Мюжгян споделя подозренията си, че Зейнеп ще поиска издръжка от Мехди, докато Джемиле категорично отхвърля тази възможност.

Баръш организира мероприятие сред природата за своите служители. Зейнеп търси удобен момент да помоли началника си за съдействие за новата й квартира. Въпреки смущението си тя признава пред Баръш, че е в процес на развод. Той проявява разбиране към нея и разкрива, че бившата му съпруга го е напуснала, тъй като е бил прекалено отдаден на работата си. Обещава да й стане поръчител пред хазяина. По-късно Зейнеп споделя с Баръш и за измамата на Екрем и го умолява да се заемат заедно с делото. Баръш се съгласява и предлага да обсъдят случая на вечеря.

Джемиле споделя пред Нух притесненията си, свързани с решението на Мехди да продаде сервиза. Признава, че се чувства виновна, че двамата с Нух са щастливи, докато брат й страда. Нух я утешава и я уверява, че тя има право да бъде щастлива.

Зейнеп и Нермин отиват на вечеря с Баръш въпреки неодобрението на Сакине. Сакине случайно среща Мехди и му споделя, че със Зейнеп са срещнали трудности при наемането на жилище. Отбелязва, че Баръш е съдействал на Зейнеп, като й е станал поръчител. Сакине съветва Мехди да предприеме по-решителни действия, ако иска да си върне Зейнеп.

Мехди забелязва, че Зейнеп и Нермин се качват в автомобила на Баръш, и ги проследява с такси, след което тайно наблюдава срещата им. Зейнеп вижда Мехди, но той напуска мястото, без да разговаря с нея. Мюжгян и Бурхан отново се срещат тайно. Мюжгян признава, че не желае да подновяват връзката си, за да не влоши отношенията си с Мехди. Бурхан я отпраща разочарован.

На следващия ден Емине, Султан, Зейнеп, Нермин и Сакине се нанасят в новото си жилище. Мехди се среща с брокера на Зейнеп и настоява при проблем той да се свърже с него. Нух признава пред Джемиле, че не желае да крият връзката си повече. Предлага й да се оженят и след това да уведомят Мехди. Развълнувана, Джемиле приема предложението му.

Зейнеп научава от брокера за разговора му с Мехди и по-късно упреква майка си, че е уведомила Мехди за проблемите им. Зейнеп споделя с Нермин разочарованието си от постъпката на Мехди. Нермин разкрива, че никога не е имала доверие на Мехди. Сакине дочува разговора им и между нея и Нермин възниква напрежение, което Султан потушава.

Нух и Мехди провеждат среща с Ниязи – собственик на голяма автомобилна компания. Ниязи категорично отказва да работят заедно, но по-късно неговата асистентка Назлъ се свързва с тях и им обещава да убеди своя работодател да размисли. Зейнеп споделя с Емине, че се чувства нещастна. Емине се опитва да я окуражи и й напомня, че двете най-накрая имат свой собствен дом, както са мечтали като деца. Мехди е сломен, когато получава призовка да се яви в съда след два дни за бракоразводното дело.

Емине предлага на Султан, Сакине и Джемиле да основат своя фирма и да предлагат кулинарни изделия на различни събития. Те приемат идеята с ентусиазъм, а Нермин предлага да им помогне със своите връзки. Джемиле отбелязва, че ще се включи с финансиране благодарение на средствата, които ще получи от продажбата на сервиза на Мехди. Зейнеп остава изненадана от решението на Мехди, но отбелязва, че се надява той да бъде щастлив. По-късно Емине споделя със Зейнеп опасенията си, че Мехди няма да се откаже от брака им и ще провали изслушването пред съдията.

След 2 дни

Зейнеп се среща с Баръш в съда заради случая, по който работят, и споделя с него, че по-късно ще трябва да се яви на бракоразводното си дело. Той е впечатлен от готовността й да изпълнява служебните си задължения въпреки личните си проблеми. По-късно предлага да обядват заедно и се опитва да я разведри. Въпреки колебанията си Мехди се явява в съда и вижда Баръш и Зейнеп заедно.

По време на делото той заявява, че е съгласен да се разведе със Зейнеп. Двамата получават общо попечителство над Кибрит. След заседанието те се здрависват и Мехди си тръгва огорчен. Нух се опитва да го окуражи, че има надежда някога отново да се съберат със Зейнеп. Мехди е категоричен, че това е краят на отношенията им. Назлъ се обажда на Мехди и го уведомява, че е убедила Ниязи да работи с тях. Мехди съобщава добрата новина на Нух и демонстрира спокойствие пред приятеля си. Когато остава сам в автомобила си, Мехди не успява да сдържи сълзите си. Султан и Сакине полагат усилия да утешат Зейнеп, която ги уверява, че ще забрави Мехди, като се посвети на работата си.

Бурхан се свързва с брокера, нает от Мехди да продаде сервиза му, и закупува помещението. Бенал и Мюжгян приемат с ентусиазъм новината, че Мехди и Зейнеп са се развели официално, докато Джемиле споделя със сестра си своите притеснения как майка им ще приеме случилото се. Мехди съобщава на сестрите си, че е продал сервиза и настоява да си разделят получената сума. Джемиле признава, че ще използва средствата за съвместен бизнес със Султан и Емине. Мехди я уверява, че няма нищо против да работи с тях.

Мехди провежда разговор с Бенал, която настоява да остане в дома му след раждането на бебето, за да получава помощ от Мюжгян. Мехди се съгласява. По-късно Мюжгян безуспешно се опитва да убеди брат си да се ожени за Бенал.

Султан уведомява Зейнеп, че Бенал ще остане да живее в дома на Мехди. Зейнеп остава изненадана от решението му, но подчертава, че вече няма право да се намесва в живота му. Зейнеп се оттегля в стаята си и полага усилия да не заплаче. Емине се присъединява към нея и я съветва да даде израз на чувствата си. Зейнеп признава пред приятелката си, че е наранена от постъпката на Мехди.

Мюжгян се среща с Бурхан и настоява да разбере дали той е закупил сервиза на Мехди. Бурхан изтъква, че Мехди е виновен за нещастието им. Уведомява я, че Джемиле има връзка с Нух и й дава кутийка с годежен пръстен, след което си тръгва. Зейнеп получава покана от своя колежка да отиде на рождения й ден. Нермин и Сакине отново влизат в спор дали тя трябва да приеме поканата. Зейнеп призовава майка си да проявява повече разбиране към нея, вместо непрекъснато да я напада.

Мюжгян се прибира разгневена в къщата и изисква обяснение от сестра си, че прикрива връзката си с Нух. Тя отрича и на свой ред упреква Мюжгян, че се е срещала с Бурхан.

На сутринта Зейнеп получава обаждане от Баръш, който я уведомява, че е открил местонахождението на Екрем. По-късно двамата се срещат и Баръш я уверява, че ще успеят да върнат имуществото на Нермин, въпреки че случаят е много сложен. Нух изпраща съобщение на Джемиле, с което я информира, че е задействал процедурата по сключване на брак. Назлъ се обажда на Мехди и настоява двамата да се срещнат по служебен въпрос.

 

Материалът Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Скъпа мамо – Епизод 1 (Ето какво ще видим) 28-ми март

admin

Тази седмица в „Бараж“

admin

“Мрежа от лъжи”: Дерин прави спонтанен аборт, Асия се заканва да й отмъсти за лъжите, които тя е наговорила в полицията за нея

admin

„Три сестри“, еп. 25, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

„Наследство“ еп.277: Яман е освободен, а Сехер си тръгва с Юсуф, но…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy