Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Песента на живота“

Хикмет помага на Кая в грижите за Бахар. Махир се завръща от Германия и уверява Хюлия, че е уредил настаняването на Филиз в психиатрична клиника. По-късно той започва да събира информация за приятелите на Джем, нападнали Хюлия. Сюхейла организира романтична вечеря за Байрам. Хюлия, Керим, Хюсеин и Зейнеп посещават ресторант, в който по-късно пристига и Джем. Между Керим и Джем възниква напрежение, което прераства във физическа саморазправа. Близките на Керим се намесват и прекратяват схватката им. По-късно Хюлия полага грижи за нараняванията на Керим и му изисква обяснение за действията. Той отказва да признае, че ревнува Хюлия от Джем.

След една седмица

Хюлия посещава Махир, който й докладва плана си за отмъщение на тримата мъже, нанесли побой над Хюлия пред години. Хюлия е очарована от идеята му и му обещава огромно заплащане в замяна на изпълнението й. Нилай безуспешно се опитва да открие Мелек и научава от брокера й, че тя е освободила ресторанта и жилището си. Нилай се свързва с Хюлия и я уведомява, че сестра й е в неизвестност. Разтревожена, Хюлия заявява на Нилай, че ще установи местонахождението на Мелек и ще разкрие цялата истина за Бахар. Придружавана от Махир, Хюлия се отправя към родното си село. Докато пътуват, му разказва за живота си, преди да замине за Германия, и му признава, че заради нападението над нея, докато е била бременна, не може да има деца. Керим се обажда на Хюлия, която го уведомява за изчезването на Мелек и Бахар и изтъква, че ще ги открие сама.

Керим съобщава на Хюсеин и Сюхейла, че Мелек е в неизвестност. Потресен, Хюсеин безуспешно се опитва да се свърже. Сюхейла съветва Керим да не се отказва от мечтата си да стане научен изследовател, докато работи в семейната компания. По-късно по време на вечеря Байрам се досеща, че близките му прикриват нещо от него, и принуждава Сюхейла да му разкрие истината за Мелек. Зейнеп дочува разговор между Хюсеин и детектива във връзка с издирването на Мелек и отправя злобни упреци към съпруга си. След поредния скандал между двамата Хюсеин огорчен напуска дома си, а Сюхейла умолява Байрам да намери решение за брака на Хюсеин и Зейнеп, за да не се нараняват взаимно. Керим полага усилия да утеши брат си.

Хюлия и Махир се срещат с Нилай, която се смущава от многобройните им въпроси за Бахар. Тя овладява емоциите си и успява да ги заблуди, че Бахар е нейна дъщеря, но Мелек й помага в грижите за нея. Махир забелязва писмо в чантата на Нилай и докато Хюлия разговаря с детектива, успява да го присвои и да прочете съдържанието му. Разтревожена, Нилай го умолява да не разкрива написаното пред Хюлия. Когато Хюлия се присъединява към тях, Махир я увещава да се прибере в Истанбул, уверявайки я, че той и Нилай ще открият Мелек.

По-късно Махир и Нилай отиват в болницата, където работи Нилай. Преглеждат записите от камерите и откриват мъжа, оставил писмото за Нилай. Охранителят на лечебното заведение им помага да установят собственика на автомобила, с който мъжът е пристигнал. Хюлия се прибира в имението при Керим, който признава, че се е разтревожил за нея, и настоява да не излиза повече сама.

Махир изпраща Нилай до дома й. Развълнувана от запознанството им, тя прекарва нощта в приготовления за срещата им на следващата сутрин. Хюлия забелязва, че Керим отново се занимава с научната си работа, и го поздравява за решението му. По-късно, когато си лягат заедно в леглото, Хюлия предлага на Керим да си дадат срок от два месеца, в който да решат дали да останат семейство, или да се разведат. Керим се съгласява с неохота и напуска спалнята им. По-късно Керим търси съвет от Хюсеин, който изтъква пред брат си, че трябва да направи всичко възможно, за да е щастлив с любимата си. Хюсеин с огорчение отбелязва, че Керим не оценява това, което има.

Махир разкрива на Хюлия, че Мюфит е замесен в изчезването на сестра й. На сутринта Баде обвинява Арда, че има тайна връзка с Джейлин. Баде и Джейлин влизат във физическа саморазправа, а Арда и Зейнеп полагат усилия да ги успокоят. Махир и Нилай са нападнати от брата на Нилай, който обвинява Махир, че той е бащата на незаконното дете на Нилай. Мъжът ранява Нилай с нож. Изплашен за нея, Махир уверява брат й, че двамата се обичат и ще се погрижи за нея и детето. Махир успява да разсее мъжа и да му отнеме ножа, след което му нанася побой и двамата с Нилай успяват да избягат. Сюхейла забелязва, че Хюлия е силно разтревожена, и я разпитва за Мелек. Изтъква, че внезапното й изчезване е много обезпокоително. Зейнеп запазва мълчание, докато подслушва разговора им, и демонстрира добро настроение, за да предизвика гнева на Хюлия. По-късно Хюлия споделя с Байрам подозренията си, че Зейнеп е замесена в изчезването на Мелек.

Мюфит и Зейнеп посещават Мелек, която е заключена в дървена къща в гората. Мелек изисква обяснение от Зейнеп дали тя е замесена в изчезването на Бахар. Зейнеп заявява на Мелек, че ще й отмъсти за всичко, което й е причинила, и си тръгва, без да обръща внимание на виковете на Мелек. Мюфит предлага на дъщеря си да потърсят сметка за стореното й от Хюсеин, но Зейнеп отказва. Атиф успява да научи местонахождението на Мелек и да го докладва на Байрам. Байрам съобщава на Хюлия и Керим, че е открил Мелек. Изтъква, че трябва да разрешат проблема без намесата на органите на реда заради влиянието на Мюфит. Керим е разгневен и незабавно се отправя към дървената къща, придружаван от баща си и подчинените им.

Махир предупреждава Нилай, че брат й ще се опита да я открие. Нилай е силно разтревожена заради разпространените по неин адрес слухове в селото. Махир я успокоява и й заявява, че ще я отведе в Истанбул, за да е в безопасност. Хюлия уведомява Махир, че Мелек е отвлечена от Мюфит. Михар от своя страна разказва на Хюлия, че с Нилай са били нападнати и той се е представил за баща на Бахар пред брат й. Филиз е уведомена, че майка й и пастрокът й са загинали в самолетна катастрофа и тя е наследник на огромно състояние. Мелек дочува телефонен разговор на своя охранител и узнава, че Бахар не е отвлечена от Зейнеп и Мюфит. Тя прави опит да избяга, но е спряна от охранителя.

Байрам и Керим откриват хижата, в която е затворена Мелек, но тя успява да избяга сама малко преди пристигането им. Керим се прибира разгневен в имението и изисква обяснение от Зейнеп. Настоява тя незабавно да напусне дома им. Когато узнават от Керим кой стои зад отвличането на Мелек, Хюсеин и Сюхейла също обсипват Зейнеп с упреци. Хюсеин настоява да разговаря насаме със съпругата си. Зейнеп му се извинява и през сълзи на очи го уверява, че е прибягнала до подобни действия, тъй като е била отчаяна. Хюлия полага усилия да овладее емоциите си и да намери начин да отмъсти на Зейнеп и баща й. Махир отвежда Нилай в хотелската си стая и я уверява, че с него е в безопасност. Нилай започва да изпитва чувства към него.

Хюлия предупреждава Керим, че ако изгонят Зейнеп от имението, Мюфит ще съсипе семейството им. Благодари му, че е рискувал живота си, за да спаси Мелек. Махир наема още една стая в хотела, за да не притеснява Нилай. Хюлия му се обажда и научава от него, че Мелек е изпратила съобщение на Нилай, че е в безопасност. Хюлия информира Хюсеин, който приема новината с облекчение. Хюлия го съветва да прояви търпение, докато Мелек сама не пожелае да се завърне при тях. Хюлия отбелязва, че има план как да се справят със Зейнеп, но Хюсеин я съветва да не се замесва. Сюхейла разпитва Байрам защо толкова се страхува от Мюфит и го упреква, че е готов да жертва щастието на децата си заради него.

На сутринта Байрам уверява Керим, че ще се погрижи семейството им да не зависи от Мюфит. Хюсеин посещава Мюфит и го упреква за стореното на Мелек. Подчертава, че за Зейнеп ще е по-добре, ако двамата се разведат. Мюфит от своя страна настоява Хюсеин и Зейнеп да изгладят недоразуменията си за доброто и на двете семейства. Филиз напука клиниката и узнава, че няма подаден сигнал за инцидент, причинен от нея. Тя осъзнава, че Махир я е измамил, и се заканва да му отмъсти.

Мелек наема квартира, в която да отседне. Махир и Хюлия се промъкват в дома на Мюфит и поставят пакет с наркотични вещества в сейфа му. Преди да успеят да си тръгнат, са заловени от подчинените на Мюфит. Мюфит насочва пистолет към Хюлия и й изисква обяснение за появата й в дома му. Махир успява да повика органите на реда, които нахлуват в жилището на Мюфит и го претърсват. Сюхейла отказва да присъства на семейната трапеза, докато Зейнеп е в имението. Байрам уверява съпругата си, че ще намери решение. Керим е силно притеснен, когато не успява да се свърже с Хюлия.

 

Материалът Тази седмица в „Песента на живота“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Тази седмица в „Хари Уайлд“

admin

Утре в "Наследство": (28 март)

admin

„Мащехата“, еп.19 – какво ще се случи…

admin

Три сестри – Епизод 119 (Ето какво ще видим) 18-ти април

admin

Утре в "Черно-бяла любов": (12 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy