Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Песента на живота“

Сюхейла и Керим се отнасят грубо към Зейнеп и я укоряват за постъпката й спрямо Мелек. Байрам се опитва да потуши напрежението между роднините си, а Зейнеп се разридава и подчертава, че е с право е отмъстила на жената, отнела съпруга й. Органите на реда претърсват жилището на Мюфит и откриват пакета с наркотично вещество, поставен от Хюлия и Махир. Мюфит се досеща, че са му организирали клопка и изисква обяснение от Хюлия, която инсценира, че е силно изненадана от откритието на полицаите. Хюлия и Мюфит са арестувани и отведени за разпит в участъка. Мелек се обажда на Нилай и я уверява, че е в безопасност. Признава й, че е отседнала в Истанбул, но не разкрива местонахождението си.

Махир е разтревожен за Хюлия, когато забелязва, че е отведена от полицейските служители. Атиф информира Байрам и Керим, че не успява да открие Хюлия. Байрам забелязва притеснението на Керим и го уверява, че ще установят къде е съпругата му. Хюлия отказва да използва правото си на телефонно обаждане и напрегнато разсъждава как ще обясни случилото се на Керим. В килията си Мюфит разгневен се заканва, че ще си отмъсти на Хюлия и семейството й.

Ариф известява Байрам, Керим и Хюсеин, че Хюлия е арестувана.  Потресени, тримата се отправят към участъка. Нилай е разтревожена, когато Махир се завръща в хотела и забелязва нараняванията му. Махир премълчава преживяното от него и Хюлия. Хюлия дава фалшиви показания пред органите на реда. Заявява, че Мюфит я е отвлякъл и заплашвал заради семейните им проблеми. Хюлия изтъква, че сестра й е в неизвестност и се опитва да я открие. След разпита Керим се среща със съпругата си и тя го прегръща, ридаейки. Заблуждава го, че е била отвлечена. Байрам забелязва Мюфит в коридора  на полицейския участъка и му изисква обяснение за случилото се. Мюфит му отправя заплахи, че ще навреди на семейството му, тъй като Хюлия е измамила органите на реда. Мюфит обвинява Байрам, че той е подтикнал Хюлия да постави пакета с наркотично вещество в сейфа му. Разгневен, Байрам влиза във физическа саморазправа с Мюфит, но е възпрян от синовете си.

На сутринта Керим отвежда Хюлия от полицейския участък и я упреква, че е устроила клопка на Мюфит. Тя убедително отрича. Керим настоява да научи кой я е придружил до дома на Мюфит и Хюлия признава, че е Махир е бил с нея, убеждавайки Керим, че е наела Махир за свой помощник в туристическата агенция. Хюлия е категорична, че не тя е поставила уличаващия пакет в сейфа на Мюфит, но Керим заявява, че й няма доверие и си тръгва огорчен след разговора им. Байрам и Хюсеин се прибират в имението и влизат в спор със Зейнеп, която е убедена, че Хюлия е наклеветила баща й. Мелек се среща със своя стар приятел Кемал, който й предлага работа в заведението му. Докато се забавлява с Бахар, Хикмет получава замайване и губи съзнание. Кая разтревожено търси лекарствата й и оставя без надзор Бахар, която се отдалечава от къщата. Когато установява липсата на детето, Кая насочва вниманието си към това да го открие и щом двамата се завръщат при Хикмет, той с ужас констатира, че тя е издъхнала. Изплашен, Кая взима Бахар на ръце и напуска имота на Хикмет. Зейнеп през сълзи наблюдава как баща й е отведен с белезници в затвора. Семейният адвокат я уверява, че Мюфит скоро ще бъде освободен. Зейнеп е разгневена, когато научава, че за Хюлия няма да има наказателни последствия и настоява адвокатът да проучи случая до най-малката подробност.

Хюлия се обажда на Махир и му признава, че е много разочарова от развоя на събитията. Махир я утешава и я уверява, че ще намерят изход. Хюлия от своя страна подчертава, че няма да се успокои, докато Мюфит и Зейнеп не бъдат наказани заради отвличането на Мелек. Керим се разхожда сам по крайбрежната алея и разсъждава върху постъпката на Хюлия. Нилай предлага на Махир да прекарат деня заедно, но той й отказва грубо, под претекст че е прекалено зает. Керим се завръща в имението и споделя с Хюсеин своето огорчение от разговора им с Хюлия. Умолява брат си да се свърже с Хюлия, за да научи дали е в безопасност, но Хюлия не отговаря на обажданията на Хюсеин. Тя се среща с Махир, когото убеждава, че трябва да открият документите с които Мюфит заплашва Байрам. Махир първоначално се възпротивява, изтъквайки, че планът й е прекалено опасен, но впоследствие се съгласява да й помогне. Филиз посещава сестра си Нургюл и й разкрива, че е продала бебето си под натиска на Хюлия. Увещава я да се завърнат заедно в Истанбул и заедно да отмъстят на Хюлия чрез огромното наследството от пастрока на Филиз.

Байрам предупреждава синовете си, че съвсем скоро Мюфит ще предприеме действия срещу него и ги съветва да напуснат страната. Хюсеин и Керим му отказват и влизат в спор с баща си. Сюхейла дочува разговора им и също заявява, че не би заминала без него, но Байрам полага усилия да я убеди, изтъквайки, че това е единственият начин да съхранят семейството си. Зейнеп дочува, че Байрам настоява Хюсеин да се разведе с нея и съкрушена се зарича да потърси сметка на всички роднини на съпруга си. Хюлия споделя с Махир, че не успява да заблуждава Керим, както в началото. Махир изтъква, че Хюлия е влюбена в съпруга си и подсъзнателно не желае да го лъже повече.

Махир се опитва да се свърже с Филиз, която не отговаря на обажданията му. Мелек убеждава Нилай да заживеят заедно. Разкрива й, че Кемал й е предложил работа, а Нилай припомня на приятелката си, че в миналото Кемал е бил влюбен в нея. Хюлия прибира в имението и отново понася грубо отношение от страна на Керим. Сюхейла и Байрам укоряват Керим за поведението му и заедно с Баде се опитват да утешат ридаещата Хюлия. Махир изпада в паника, когато узнава, че Филиз е напуснала психиатричната клиника. Кая се завръща в селото и предава Бахар на Хатидже, заявявайки, че съжалява за отвличането й. По време на семейната вечеря в имението Байрам държи емоционална реч, в която призовава близките си да останат единни дори ако той влезе в затвора. Между Хюлия и Керим отново възниква напрежение заради Зейнеп и двамата провеждат разгорещен спор насаме. Хатидже се свързва с Байрам и го уведомява, че Бахар е при нея. Отново изтъква, че детето е негово внуче и трябва да се погрижи за него. Смутен, Байрам скрива от близките си повода за обаждането на сестра му и по-късно се отправя към родното си село. Хюлия предлага на Керим да се разделят незабавно, но той настоява да спазят уговорката си за двумесечния срок. Разкрива й, че е бил много изплашен за нея, а Хюлия му припомня, че е преживяла подобен стрес, когато той е изчезнал в Берлин. Извинява му се и двамата се помиряват.

На сутринта Байрам се прибира в имението заедно с Бахар. Силно озадачена, Сюхейла му изисква обяснение, а Зейнеп реагира остро, когато се досеща, че детето е на Мелек. Байрам обявява пред близките си, че Хюлия ще се погрижи за племенницата си, докато не открият Мелек. По-късно той предава Бахар на Хюлия, която с вълнение прегръща детето и остава изненадана от обяснението на Байрам, че Кая е оставил Бахар в дома на Хатидже, след което е избягал. Хюлия се обажда на Нилай и я уведомява, че Бахар е в имението. Призовава я да прибере дъщеря си и остава потресена, когато Нилай отказва, оправдавайки се, че е много заета. По-късно Нилай безуспешно се опитва да се свърже с Мелек, която усърдно работи в заведението на Кемал. По нареждане на Хюлия Махир проследява Зейнеп, която посещава Мюфит в затвора. Зейнеп информира баща си, че семейството на Байрам планира за избяга извън страната. Мюфит дава напътствия на дъщеря си къде да открие уличаващите Байрам документи. Кая безуспешно се опитва да си намери работа. Среща младеж, който му предлага заедно да събират кашони за рециклиране.

Под натиска на Хюлия Нилай отива в имението, за да вземе Бахар. Хюлия уверява Нилай, че ще й помогне да се защити от брат си, но я призовава  да се грижи по-добре за детето си. Когато се разделя с Бахар, Хюлия усеща много се е привързала към нея, въпреки кратката им среща. Махир проследява Зейнеп до вилата на Мюфит и подава сигнал до органите на реда, които претърсват жилището. Преоблечен като полицейски служител, Махир присвоява доказателствата срещу Байрам. Филиз и Нюргюл пристигат в Истанбул и се настаняват в луксозен хотел. Байрам и Сюхейла отиват на вечеря в изискан ресторант, а Керим прекарва вечерта с колегите си в развлекателно заведение. Мелек се прибира в дома си и остава потресена, когато вижда там Бахар. Прегръща я силно и се разридава. По-късно Нилай я информира как са открили детето. Баде показва на Хюлия публикувани в социалните мрежи снимки, на които Керим е в компанията на привлекателна млада жена. Разгневена, Хюлия и се отправя към заведението. Докато пътува, Махир й се обажда, за да я информира, че планът им е бил успешен и остава изненадан от нейната реакция.

Хюлия пристига в заведението и демонстрирайки отлично настроение, целува съпруга си пред всички присъстващи. Когато двамата остават насаме, тя сваля халката си и я подава на Керим, заявявайки му, че го напуска. Уведомява го, че доказателствата срещу баща му са в Махир, и напуска заведението. Потресен, Керим тръгва след нея и се опитва да я възпре. Уверява я, че ревността й е неоснователна. Между двамата възниква разгорещена кавга, след която Хюлия потегля с автомобила си в неизвестна посока. По-късно Керим споделя с брат си, че Хюлия му е върнала халката си. Хюсеин съветва брат си да не предприема необмислени действия. Хюсеин укорява за случилото се Баде и я съветва да се въздържа от създаването на интриги. Той се опитва да се свърже с Хюлия, която не отговаря на обажданията му и разплакана се зарича да напусне завинаги Керим и семейството му. Нилай безуспешно се опитва да привлече вниманието на Махир, който продължава да я избягва.

Хюлия се среща с Махир и го уведомява, че е решила да замине. Баде с огорчение информира, че Керим и Хюлия ще се разведат по нейна вина. Байрам я изслушва и я уверява, че Керим сам е виновен за случващото се между него и съпругата му. Хюсеин успява да се свърже с Хюлия, която е категорична, че няма да се завърне в имението. Разтревожен за нея, той я съветва да отседне в къщата му край морето. Хюлия се съгласява при условие Керим да не научи местонахождението й. По-късно Хюсеин укорява брат си, че е отблъснал съпругата си. Керим споделя с него своята убеденост, че Хюлия ще се завърне още на следващия ден. Късно вечерта Зейнеп също пристига в дома на семейство Джефхер и притеснена съобщава на Хюсеин и Байрам, че полицейски служители са иззели всички документи от вилата на баща й. Хюсеин обвинява съпругата си, че го заблуждава и тя самата е подала сигнал до органите на реда. Сюхейла настоява Зейнеп да напусне дома им незабавно.

Керим посещава Махир в хотела и получава от него уликите срещу Байрам. Керим разпитва Махир за отношенията им с Хюлия. Махир признава, че с Хюлия ги свързва близко приятелство и го съветва да положи усилия да се помири със съпругата си. Хюлия се настаня в къщата на Хюсеин, съкрушена, че отново е останала сама.

 

 

Материалът Тази седмица в „Песента на живота“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Преплетени съдби“, еп. 27 и 28 (Diema Family)– какво ще се случи…

admin

“Скъпа мамо” – нов турски сериал от 27 март по bTV

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Алекс замесва Лейди в опасна мисия (8 юни)

admin

„Плен“, еп.9: Орхун оставя Хира на гробището, а там тя среща с един „мъртвец“

admin

Утре във "Вятърничав": (1 септември)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy