Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Приянка Чопра в „Цитаделата“

Една от най-високоплатените индийски кинозвезди, 40-годишната Приянка Чопра се превъплъщава в ролята на агент Надя Синх в шпионския трилър „Цитаделата“. Неин партньор в 6-серийната продукция на Amazon Prime с бюджет от 300 млн. долара е 36-годишният Ричард Мадън, нашумял с участията си в сериалите „Медичите“, „Игра на тронове“ и „Бодигард“. Той влиза в образа на Мейсън Кейн, който заедно с Надя работи  за независимата шпионска мрежа „Цитаделата“, грижеща се за световната сигурност. „Цитаделата“ е унищожена от могъщата престъпна организация „Мантикора“, а паметта на двамата тайни агенти е изтрита. Осем години по-късно Мейсън намира Надя и й помага да възвърне спомените си.

„Цитаделата“ е замислена като франчайз, който ще включва свързани сюжетни линии в различни лимитирани поредици, чието действие ще се развива в Алпите, Индия, Испания и Мексико. Първият  сезон на сериала е заснет във Великобритания и Словения, а поддържащите роли са поверени на Стенли Тучи („Дяволът носи Прада“, „Джули и Джулия“) и Лесли Манвил („Опасни връзки“, „Короната“).

Кариерата на Приянка Чопра стартира след като печели титлата „Мис Индия 2000“. След множество успешни участия в индийски продукции, през 2015 г. тя получава главната роля в трилър поредицата „Куантико“, която се излъчва три години. През 2018 г. тя сключва брак на пищна традиционна сватба в родината си с 10 години по-младият от нея американски поп изпълнител Ник Джонас от групата „Джонас брадърс“, а през януари миналата година чрез сурогатна майка се ражда дъщеря им.

Материалът Приянка Чопра в „Цитаделата“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Наследство“ еп.207 (NOVA) – какво ще се случи…

admin

Утре в "Наследство": Сехер е арестувана, след като Яман не успява да; Али открива мъжа, за когото Кираз е била принудена да се (20 юли)

admin

Утре (01-ви декември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

„Златно момче“, еп.25 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy