Image default
Всички Сериали

Хуан Пабло Урего за жената до себе си, за трудните моменти в живота и в работата и от какво го е било страх


Хуан Пабло Урего е роден в Меделин през януари 1986 г.

Като дете мечтата му е да стане футболист. Детството му преминава в квартал “Лаурелес”, където семейството му живее и досега. “Стоях на улицата. Когато бях на 12 години, родителите ми ме пускаха на разходка, обикалях много улици.” 

Той се мести в Куба, за да учи танци, театър и цирково изкуство. След това заминава за Аржентина, за да продължи образованието си. За да се издържа там, започва различни работи, дори е жонглирал на светофарите. Владее четири езика: испански, английски, холандски и канадски френски. Учил е с известни актьори и режисьори. Участвал е в успешни пиеси, сред които: “Ромео и Жулиета”, “Сън в лятна нощ”. 

Урего се завръща в Колумбия и ентусиазиран да си намери работа, той кандидатства за няколко проекта, но е отхвърлян отново и отново. Въпреки че е разочарован, той не се отчайва и благодарение на дисциплината си успява да бъде извикан за проект. 

Между 2012 и 2014 г. участва в различни продукции на RCN Televisión. През 2017 г. участва в сериала “Да надживееш Ескобар”. Известен е с ролята си на Ернан Дарио в сериала на Телемундо “Без силикон ДА има рай”. 

Не обича да гледа продукциите, в които участва. Другата му страст е фотографията. Хуан Пабло Урего харесва морето и когато иска да се откъсне от останалия свят, отива на плажа.

От няколко години той е партньор на колумбийския модел и актриса Мануела Валдес. Двамата са много резервирани и не споделят много снимки в социалните си мрежи. Те си помагат взаимно в подготовката на героите си. “Тя ме пита много неща за работата, аз й помагам в подготовката на кастинга. Също така я съветвам за много неща. Освен че ми помага, тя ме критикува също. Тя е първата, която ходи да ме гледа в пиеси, сега и на кино и е най-критична към мен, казва ми добри и лоши неща.”

Преди да започнат записите на “Да надживееш Ескобар”, Хуан Пабло успява да се свърже с истинския Попай. 

– Как влезе в образа на Хота Хота?
– Имах възможността да говоря с този човек, когото играя, за да ми разкаже някои неща. Срещнахме се, говорихме, първо, се изплаших много, но после ми се стори любезен и щедър, той ми разказа за живота си, за нещата, които са се случили с него, какво е било в затвора, защо е навлязъл в този свят на наркотрафика. Също така четох книги, гледах филми, документални филми и се запознах с опита на други хора.

– По време на разговора с Джон Хайро Веласкес Васкес кой аспект от личността му изпъкна най-много?
– Това, което забелязах най-много, е, че той беше лъжец и умееше да си борави с думите, беше змия. И в крайна сметка винаги съм смятал, че той играе тази роля в тази организация (картела Меделин), освен че беше убиец, мисля, че той беше човек, отговарящ за развлеченията.

– Кое беше най-голямото препятствие, което имаше при изиграването на Попай? 
– Това да изпълня ролята по възможно най-професионалния начин, без да се налага да възхвалявам историята и криминалното минало на героя ми. Винаги трябва да се влюбиш в героя си, това е нашата работа, ние не можем да ги съдим и затова можем да ги изживеем по добър начин. Много е трудно да се направи с този тип хора, които нанесоха толкова много щети на страната. Освен това помогна много, че сериалът беше много добре написан, много добре разказан от началото до края и целта беше постигната, мисля.

– Имаше ли други трудности?
– Друга от трудностите в “Да надживееш Ескобар” беше страхът. Попай беше много противоречив персонаж. По това време той току-що беше излязъл от затвора и отвори канал в YouTube, така че всички говореха за това. Освен това той беше герой, който имаше и двете страни, нали? Имаше хора, които му се възхищаваха, което ме изненада, а имаше и такива, които го мразеха и негодуваха. Знаех, че сериалът ще предизвика противоречия, че ще го критикуват, че ще го съдят и знаех, че това ще се случи с мен и моя герой, че хората също ще ме съдят и критикуват, че играя и че приемам проект като този.

– Как се подготви за екшън сцените?

– Със специалисти по сценичен бой.

– Защо зрителите трябва да гледат този сериал?

– Има страхотни актьори, на които се възхищавам и които много уважавам, както и добра история, която завладява всеки. Историята има всички тези съставки, които хората харесват: напрежение, екшън и мафията, която е поразителна тема и хората я следват.



Източник

Вижте също..

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Появява се д-р Сидхарт, който спасява Гена, но всъщност (21 март)

admin

Моето име е Мелек – Епизод 143 (Ето какво ще видим) 10-ти април

admin

Преплетени съдби – Епизод 14 (Ето какво ще видим) 18-ти януари

admin

"Вавилон" – турски сериал от 19 август по bTV Lady

admin

Утре във "Вятърничав": (4 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy