Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Себастиан Рули и Анжелик Бойер екранни партньори за пети път

Себастиан Рули и ослепителната му половинка Анжелик Бойер са една от най-обичаните светски двойки в Мексико. Безспорната химия помежду им се оказва в основата на три успешни сериала – „Тереса” (2009), „Това, което животът ни открадна“ (2014) „Трите лица на Ана”(2016) и „Да преодолееш миналото” (2021).

Сега двамата ще изпълнят главните роли в петия си съвместен проект – „Странното завръщане на Диана Саласар”, адаптация на едноименна теленовела, излъчвана в мексико през 1998 г., с Лусия Мендес.

Сюжетът на сагата проследява забранената любов на Леонор (Бойер) и Едуардо (Рули). Те се влюбват през XVII век, но историята ми приключва трагично – Леонор е обвинена във вещерство и е осъдена на смърт. При мистериозни обстоятелства съдбите им отново се пресичат, но 400 години по-късно като Диана и Марио. В новия си живот Леонор е лекарка, а Едуардо – известен учен. Ще устоят ли на необяснимото привличане и дали ще разкрият загадката на преражданията, зрителите предстои да научат.

Снимките на сериала предстои да започнат като се очаква премиерата да бъде през 2024-а година.

Себастиан и Анжелик се влюбват на снимачната площадка на сериала „Това, което животът ни открадна“ (2014) и оттогава до днес са неразделни. Двамата нямат планове да узканят своята връзка, но често споделят съвместни снимки в социалните мрежи, придружени от романтични послания.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Зад гърба си Рули има един неуспешен брак с колежката си Сесилия Галиано. Двамата се женят през 2007 г. на тайна церемония, на която присъстват едва 27 души. Те мечтаят да се сдобият с наследник, но са принудени да се подложат на различни процедури за лечение на репродуктивни проблеми.

Сесилия претърпява спонтанен аборт, но не губят надежда. След три години се ражда синът им Сантяго, а когато близките им очакват да сключат и религиозен брак двамата изненадващо обявяват своята раздяла. Себастиан и Сесилия са твърде лаконични по отношение на мотива да се разведат. Без да навлизат в детайли, заявяват, че връзката им е изчерпана.

 

Материалът Себастиан Рули и Анжелик Бойер екранни партньори за пети път е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Преплетени съдби – Епизод 4 (Ето какво ще видим) 04-ти януари

admin

Епизод 188 (Ето какво ще видим) 09-ти февруари

admin

„Уча, зная и играя“ от 15 септември по БНТ

admin

„Златно момче“, еп. 112 – Кязим търси отмъщение!

admin

Утре (07-ми април) в “Огледален свят” Емир споделя с Корай, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy