Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Песента на живота“ 

Сюхейля признава пред Айсел и Хюлия, че е разтревожена от предстоящото посещение на Хатидже в имението, тъй като сестрата на Байрам непрекъснато внася напрежение в семейството им. Мелек и Нилай наемат апартамент, в който да отседнат заедно с Бахар. Хюлия безуспешно се опитва да се свърже с Махир. По-късно тя посещава хотела, в който е отседнал Махир и научава от рецепциониста, че приятелят й изненадващо е освободил наетата от него стая. Махир получава съобщение от Хюлия и прави опит да се свърже с нея, но е възпрепятстван от появата на Нургюл. Нургюл изтъква пред Махир, че му няма доверие и го предупреждава, че не би му позволила да измами Филиз. Филиз се присъединява към тях и прекъсва напрегнатия им разговор. Махир се оттегля, за да потърси дом, в който да се настанят, а Нургюл съветва сестра си бъде предпазлива в отношенията си с Махир. Филиз уверено изтъква, че той не би я предал. По-късно двете съставят план, чрез който Филиз да успее да се срещне с Мехмет.

Зейнеп и Джем посещават заведението на Кемал, но не забелязват работещата там Мелек. Зейнеп умолява Джем да й помогне да събере доказателства, че Хюсеин има връзка с Мелек, за да използва аферата им като предимство в бракоразводното дело. Джем се съгласява в замяна на солидна сума. Зейнеп го разпитва за отношенията му с Хюлия в миналото, но Джем категорично отрича да е бил влюбен в нея. Кемал предлага на Мелек да й съдейства за намирането на детска градина за Бахар. Мелек е очарована от вниманието, с което я обсипва новия й началник. Хюсеин с огорчение наблюдава Мелек и Кемал, скрит в непосредствена близост до кафенето.

Сюхейля безуспешно умолява Зейнеп да й позволи да прекарва повече време с Джерен. Махир  прави опит да се свърже с Хюлия, но Керим отговаря на телефонното обаждане. Разгневен, Керим нарежда на Махир да стои настрана от Хюлия. По-късно той уведомява Хюлия за разговора си с Махир и й признава, че може да приеме близостта им.

Братът на Нилай научава новия адрес на сестра си, заплашвайки с нож нейна приятелка. Сюхейла и Байрам отново имат разгорещена кавга заради решението на Зейнеп да отведе Джерен от имението. По-късно Байрам споделя с Керим и Хюлия възмущението си от поведението на съпругата си и остава разочарован, когато Керим изтъква, че реакцията на майка му е напълно оправдана. Зейнеп уверява баща си, че уличаващите документи са иззети от полицейски служители. Мюфит разяснява на дъщеря си, че тя е била измамена. Съобщава й, че майка й му е поискала развод и се разридава. Зейнеп уверява Мюфит, че ще се справят заедно с изпитанията и ще си отмъстят на семейство Джевхер. Мелек се обажда на Хюлия и я уверява, че е в безопасност. Отправя покана към сестра си да я посети в новия й дом. Нилай се свързва с Махир и също му предлага да вечерят заедно в жилището й.

Хюсеин е уведомен от адвоката си, че Зейнеп настоява за солидно обезщетение заради развода им по негова вина и заплашва да отнеме семейното им имение, чиято собственост притежава Хюсеин. Байрам реагира с насмешка на исканията на снаха си, а Хюсеин разгневено заявява на адвоката, че няма да се съгласи с нито едно от условията на съпругата си. Байрам съветва сина си да запази спокойствие и да проведе разговор със Зейнеп, за да намерят компромисно решение. Нургюл упреква Филиз, че харчи безразборно огромното си наследство. Филиз признава пред сестра си, че се опитва да потисне желанието си да посегне към алкохола и мъката по сина си. Нургюл съветва Филиз да се съсредоточи върху своето образование и професионална реализация, за да гарантира по-добро бъдеще за Мехмет.

Хюлия пристига в дома на Нилай и Мелек и Нилай остава силно разочарована, когато узнава, че тя също ще присъства на вечерята. Хюлия отделя специално внимание на Бахар и я обсипва с подаръци, докато Нилай ги наблюдава смутено. По-късно към тях се присъединява и Махир, с когото изненаданата Хюлия незабавно влиза в спор и безуспешно се опитва да отпрати, след като си припомня, че Керим също ще пристигне в дома на Мелек по-късно през нощта.

Байрам се обажда на Зейнеп и й изисква обяснение за претенциите й по отношение на имението. Хюлия и Махир провеждат разговор насаме в стаята на Мелек и си разменят обвинения в предателство. Нилай не скрива ревността си от странните отношения между Махир и Хюлия, но Мелек уверява приятелката си, че притесненията й са неоснователни.

Махир е силно огорчен от думите на Хюлия, че му няма доверие и обиден напуска стаята. Мелек отива при сестра си и полага усилия да я утеши, когато забелязва, че Хюлия е съкрушена след разговора с Махир. Връчва й символичен подарък за предстоящия й рожден ден. Трогната от жеста й, Хюлия през сълзи умолява сестра си да не се разделят повече. По-късно, докато четиримата вечерят, братът на Нилай нахлува в жилището и заплашва сестра си с нож. Махир успява да обезвреди нападателя и му нанася побой. След героичната постъпка на Махир двамата с Хюлия се помиряват. На излизане от дома на Мелек, Махир среща Керим, който не скрива раздразнението си, когато го вижда. Керим овладява гнева си пред Мелек, но настоява с Хюлия да си тръгнат веднага. След спор с Нилай, която отново недоволства срещу отношенията между Хюлия и Мехир, Мелек напуска жилището си, за да се разходи сама.

Керим изисква обяснение от Хюлия за присъствието на Махир в дома на Мелек. Разгневена, Хюлия заявява на съпруга си, че той няма право да й забранява да контактува с Махир. Хюсеин проследява Мелек и сяда до нея на пейка край морския бряг. Двамата дълго се наслаждават на компанията си без да разговарят. Хюсеин хваща ръката й и я целува. Признава й, че му липсва и й разкрива, че я следи от известно време. Мелек му отбелязва, че се е опитвала да стои настрана от него, за да го предпази.  Срещата им е заснета от фотограф, нает от Джем да ги следи.

На следващия ден цялото семейство Джевфер, с изключение на Керим, посещава фамилния чифлик. Хюлия е разочарована, че Керим е предпочел да се отдаде на работата си, вместо да прекара рождения й ден с нея. Тя остава силно изненадана, когато Байрам и Сюхейла  организират празненство по случай празника й. Припомня си, че като дете не е знаела датата на рождения си ден, тъй като семейството й никога не го е празнувала. Когато Хюлия затваря очите си, за да духне свещичките на тортата си си, Керим изненадващо се появява и прегръща съпругата си. Подарява й самотни билети за пътуване в чужбина и я уверява, че им предстоят много щастливи мигове заедно. Нургюл съобщава на Филиз, че на следващия ден ще се срещне със сина си.

На сутринта Хюлия случайно забелязва Кая на улицата, докато шофира автомобила си. Тя установява, че той е в тежко здравословното състояние на Кая и притиснена го откарва в лечебно заведение, в което работи Нилай. Зейнеп пристига в имението, за да отведе гостуващата на Сюхейла Джерен. Зейнеп със задоволство разглежда получените от фотографа снимки на Мелек и Хюсеин, но се въздържа да ги покаже на Сюхейла. Нургюл и Филиз издебват момент, когато Джейлин е сама с Мехмет и Филиз убеждава бавачката да й позволи да вземе дете на ръце за кратко. Филиз с вълнение прегръща сина си се разплаква. Хюлия се приближава към тях и потресена забелязва, че Мехмет е в прегръдките на Филиз. Керим и Хюсеин, които играят баскетбол в непосредствена близост, също остават изненадани, когато виждат Филиз. Хюлия незабавно взима Мехмет от Филиз й и изисква обяснение. Между двете възниква ожесточен спор. Хюсеин е изумен от твърденията на Филиз, че Мехмет е неин син. Хюлия и Джейлин се отправят към имението заедно с детето, а Нургюл с усилия отвежда Филиз. Притиснат от брат си, Керим разкрива цялата истина пред Хюсеин. Хюсеин е възмутен от измамата на Керим и Хюлия и укорява брат си, че са заблудили цялото им семейство. Керим го умолява да премълчи истината пред родителите му, но Хюсеин разгневено отказва.

Хатидже пристига в имението и Байрам подробно запознава сестра си с последните събития в семейството му. Хюлия остро упреква Джейлин, че е позволила на непозната да прегърне Мехмет. Джейлин се разплаква и получава утеха от Арда. Когато влиза в имението, Хюлия овладява емоциите си пред Байрам и Хатидже, но Хатидже незабавно се досеща, че снаха им прикрива нещо от тях. Нургюл полага усилия да успокои съкрушената Филиз и съветва сестра си да прояви търпение. Настоява да проучат миналото на Хюлия, за да открият компромати срещу нея. Махир е възмутен, когато научава от Филиз за срещата й с Мехмет. Той предупреждава Нургюл, че въвлича сестра си във война, която не може да спечели. По-късно Филиз признава пред Нюргюл, че е взела 500 000 евро от Хюлия, за да й предаде Мехмет.  Нургюл се обажда на Хюлия и й заявява, че й върнат сумата, платена за детето. Потресена от предложението, Хюлия с насмешка заявява на Нургюл да й преведе средствата по банков път и да упомене ясно основанието за тях. Разгневена от отношението на Хюлия, Нургюл завява на сестра си, че ще намира начин да й връчи сумата.

Зейнеп е уведомена от адвоката на Мюфит, че баща й направил неуспешен опит за самоубийство в килията си. Адвокатъ уверява Зейнеп, че ще освободи Мюфит, след като един от подчинените му поеме неговата вина. Керим се прибира в имението след кратка разходка, в която обмисля последствията от появата на Филиз. Той провежда разговор с Хюлия и я убеждава, че ще е най-добре да признаят цялата истина пред семейството му. Хюлия изпада в паника и му разкрива страховете си, че ще бъде прогонена от имението, а Филиз ще отгледа Мехмет. Керим я прегръща нежно и я уверява, че ще се справят заедно с предизвикателството. Нилай уведомява Мелек, че Кая е настанен в болница в тежко състояние.

По време на семейната вечеря Хюлия напрегнато очаква завръщането на Хюсеин в имението, а Керим полага усилия да успокои съпругата си. По-късно Хюлия забелязва Хюсеин в градината и плахо се приближава до него. Опитва се да разговаря с него, но той грубо отказва. На сутринта цялото семейство се събира на закуска за признака Рамазан. Байрам се опитва да развесели близките си, разказвайки случка от детството на Керим и Хюлия. Хюсеин игнорира шегите на баща си и му заявява, че трябва да проведат сериозен разговор.

Хюлия прекарва безсънна нощ, притеснявайки се от реакцията на Байрам, когато Хюсеин му разкрие, че Филиз е биологичната майка на Мехмет. Керим утешава съпругата си и я уверява, че ще я защити пред семейството си. На сутринта Хюлия безуспешно се опитва да разбере от Хатидже как е протекъл разговора между Хюсеин и Байрам. По-късно Хюлия се свързва с Махир и го умолява да подновят партньорството си. Махир дочува телефонен разговор на Нургюл, от който разбира, че тя се опитва да открие Айлин – студентката, обвинила Керим в сексуално посегателство.

Хюлия и Махир се срещат и тя го уведомява, че Хюсеин също е научил истината за Мехмет.  Махир на свой ред осведомява Хюлия, че Нургюл е по следите на Айлин. Разтревожена, Хюлия настоява Махир да открие пръв Айлин, за да се уверят, че тя няма да ги издаде. Хюлия получава известие, че в банковата й сметка са преведени 500 хил. евро от Филиз. Махир остава удивен от способността на Хюлия да манипулира всички около себе си. Тя му предлага част от сумата, но той отказва да я приеме. Фотографът, нает от Джем, заснема срещата на Хюлия и Махир. По-късно фотографът проследява Махир и му прави снимки и в компанията на Филиз и Нургюл.

Хюсеин и Зейнеп се срещат в заведение, за да обсъдят подробностите по бракоразводното си дело. Зейнеп е непреклонна в намерението си да присвои имението на семейство Джевхер и показва на Хюсеин снимките му с Мелек. Хюсеин реагира с насмешка на заплахите на Зейнеп и категорично подчертава, че няма да й позволи да навреди на семейството му заради своята ревност. Хюлия посещава Мелек в кафенето и прекарва следобеда със сестра си, Кемал и Бахар. Хюлия се смущава се, когато забелязва, че Хюсеин ги наблюдава. По-късно тя се прибира в имението и е притеснена от грубото отношение на Байрам към нея. Опитва се да разбере дали той вече е научил за измамата й, но Сюхейла уверява снаха си, че поведението на Байрам се дължи на поста, който спазва заради празника Рамазан.

Мелек посещава Кая в болницата заедно с Бахар. Той е развълнуван от срещата с детето, но Мелек горчиво го упреква, че е отвлякъл Бахар и не му позволява да я прегърне. Семейство Джавхер се събира на вечеря в градината на имението. Хюсеин с неохота наблюдава как Байрам се забавлява с Мехмет и споделя плановете си, свързани с първородния му внук. Хюлия забелязва гневния поглед на Хюсеин и с усилия овладява емоциите си. Джем и Зейнеп разглеждат снимките от фотографа и Зейнеп разпознава Махир като един от полицаите, обискирали вилата на Мюфит.  Тя споделя с Джем, че е била измамена от Хюлия и Махир и отново подчертава, че ще отмъсти на Хюлия на всяка цена.

Хюлия плахо посещава Байрам в кабинета му, за да му сервира кафе. Той настоява да разговарят насаме и й изисква обяснение за странното им поведение с Хюсеин. Хюлия уверява Байрам, че се е заблудил, но Байрам настоява Хюсеин да се присъедини към тях, за да научи истината. Керим прави последен опит да разубеди брат си да разкрие всичко пред баща им, като изтъква, че Хюлия ги е измамила заради доброто на Мехмет. Хюсеин се съгласява да запази тайната им, но подчертава, че няма да прости на Хюлия. Той излиза от имението, за да избегне разговора с Байрам.

Нилай споделя с Мелек тревогата си за състоянието на Кая, отбелязвайки че той не се повлиява добре от прилаганото му лечение. Когато се завръща в дома си, Хюсеин заявява на брат си, че е премълчал истината единствено заради спокойствието на племенника си. Уверява Керим, че ще назначи охрана за Хюлия и Мехмет, за да ги предпази от Филиз. По-късно Керим успокоява Хюлия, че Хюсеин ще запази тайната им. Предлага й тримата с Мехмет да отидат за няколко дни в чифлика, за да се разведрят. На сутринта Байрам изпраща Хюсеин и Хюлия заедно във фирмата и остава изненадан, когато Хюсеин грубо заявява, че няма нужда от помощта на снаха си. Хюлия е огорчена от отношението на Хюсеин. Джем е нападнат от двама въоръжени мъже, които му отправят предупреждение незабавно да изплати дълговете си. По-късно Джем споделя за случилото се със Зейнеп и настоява да му плати предварително за помощта, който й оказва. Разкрива й, че с Хюлия са имали връзка с миналото и тя е забременяла от него, но е направила аборт след неговия отказ да се ожени за нея. Зейнеп е впечатлена от новата информация за Хюлия и заявява, че ще разкрие всичко пред Хюсеин.

Материалът Тази седмица в „Песента на живота“  е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Домът": (10 юни)

admin

Вратата на времето – Eпизод 5 (Бг суб)

admin

Моето име е Мелек – Епизод 80 (Ето какво ще видим) 12-ти януари

admin

„Моето име е Мелек“, еп.206: Алпай казва на Мелек за сделката си с Халил!

admin

Утре (07-ми август) в “Наследство” Яман предлага

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy