Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Черно-бяла любов“

Ферхат и Аслъ се забавляват, докато приготвят вечеря в къщата край морето. Ферхат споделя огорчението си, че прилича повече на Намък, отколкото на Неждет. Аслъ го уверява, че това не отговаря на истината, тъй като Ферхат е предпочел да остане с нея, вместо да преследва Намък. Жулиде се среща с Джунейт и го предупреждава, че убийството на Идил скоро ще бъде разкрито. Джунейт заявява на Жулиде, че ще поеме вината за престъплението. Впечатлена от думите му, тя го целува.

Аслъ изтъква пред Ферхат, че след изчезването на Намък няма пречка да заживеят в имението. Тя отбелязва, че ще подкрепи Ферхат в усилията му да се сближи с Йозге. Докато Аслъ е в банята, Ферхат оставя бележка, взема телефона й и напуска вилата, заключвайки вратата. Аслъ изпада в паника, когато осъзнава, че Ферхат възнамерява да се срещне с Намък. Тя се досеща за телефона, връчен й от Оуз, и се обажда на прокурора, за да го уведоми за плановете на Ферхат.

Ферхат очаква появата на Намък на пристанището. Полицаи обграждат района и Ферхат забелязва Оуз, от когото научава, че Аслъ е издала местонахождението му. Полицейските служители известяват Ферхат и Оуз, че Намък не е открит. Разгневен, Ферхат се качва в автомобила си и се отправя към Аслъ. Намък наблюдава случващото се, скрит в непосредствена близост. Разочарован от сътрудничеството на Ферхат с властите, Намък решава да се изправи пред сина си и да му разкрие цялата истина.

Ферхат се прибира в каменната къща при Аслъ и изисква обяснение от съпругата си за предателството й. Тя се опитва да го успокои и от своя страна го упреква, че е избрал отмъщението пред нея и детето им. Двамата провеждат емоционален спор, след който Ферхат напуска къщата и прекарва нощта в автомобила си, разсъждавайки върху думите на Аслъ, че убийството на Намък няма да облекчи болката от загубата на Неждет.

На следващия ден Аслъ се прибира в имението и с изненада установява, че Ферхат е събрал цялото им семейство на обяд в градината. Гюлсюм споделя с Аслъ, че Ферхат е поискал прошка и е предложил всички да започнат нов живот. Аслъ остава удивена от промяната в поведението на Ферхат. Той я прегръща и й разкрива, че е размислил за отмъщението си благодарение на нея.

Гюлсюм забелязва, че Йетер непрекъснато наблюдава телефона си и й отправя обвинения, че комуникира с Намък. Гюлсюм взема апарата от майка си и прочита съобщение, от което разбира, че Йетер има сериозно заболяване. Двете се прегръщат разплакани.

Намък тайно наблюдава близките си през оградата на имението и изпраща съобщение на Ферхат. Ферхат напуска семейната трапеза и се отправя към близката гора, където се среща с Намък. Ферхат изисква обяснение от Намък за всичко, което е причинил на него и семейството му. Намък от своя страна разкрива на Ферхат, че е родният му баща. Съкрушен, Ферхат насочва пистолет първо към Намък, а след това към собствената си глава. Семейството чува изстрел и всички изпадат в паника.

Ферхат се отказва от намерението си да убие Намък. Изоставя го в гората и прекарва известно време сам с мислите си, след което се завръща в имението и изисква сметка от Аслъ и Иит, че са скрили истината от него. Йетер настоява да разговаря насаме с Ферхат и съветва сина си да насочи своя гняв само към нея. Той заявява, че вече не я възприема като своя майка и напуска имението, въпреки опитите на Аслъ да го възпре.

Иит изтъква пред Аслъ, че единствено тя може да помогне на Ферхат да овладее емоциите си. Разтревожена за състоянието на майка си, Гюлсюм се опитва да утеши Йетер и да узнае за какво са разговаряли с Ферхат. Гюлсюм уверява майка си, че ще бъде до нея по време на лечението й.

В имението пристига прокурор Оуз, който уведомява Аслъ и Иит, че Идил е безследно изчезнала и се разследва възможността да е била убита. Жулиде става свидетел на разговора и не успява да прикрие смущението си. Странното поведение на Жулиде събужда подозренията на Хюлия, която си припомня заплахите, които Жулиде е отправяла към Идил. По-късно между Жулиде и Хюлия възниква кавга, която Суна успява да прекрати. Аслъ изисква обяснението от Жулиде за действията й и я съветва да напусне имението.

Ферхат отива в родния си град Болу и посещава гроба на Неждет, за да излее своето огорчение от научената истина. Гюлсюм разкрива пред Абидин, че Йетер е тежко болна. Абидин уверява съпругата си, че ще помогнат на майка й да се възстанови. Жулиде се нанася в дома на Аслъ, където Джунейт я посещава. Жулиде споделя с него намеренията си да причини страдания на Аслъ, за да й отмъсти за отношението към нея.

Аслъ открива Ферхат и настоява да разговарят, но той отказва и изтъква, че желае да остане сам. Аслъ го уверява, че нито близките му, нито тя ще го изоставят и всички са укривали истината, за да го предпазят. Ферхат я съветва да се откаже от него и поема с мотора си в неизвестна посока. Аслъ шофира с автомобила си плътно след него.

Намък се обажда на Джунейт и го умолява за помощ. По-късно двамата се срещат и Намък предлага на Джунейт да избягат заедно. За целта Джунейт трябва да се промъкне в имението, за да вземе спестяванията на Намък от сейфа му.

Аслъ спира край пътя, за да окаже помощ на млада двойка, чийто автомобил се е повредил. Аслъ се запознава с младежите – Мустафа и Хасрет, и научава, че двамата бягат от бащата на девойката, който не одобрява тяхната връзка. Ферхат също се присъединява към тях и подтикван от Аслъ се съгласява да помогне на Мустафа и Хасрет. По-късно четиримата пристигат в дома на Неждет и Ферхат приготвя вечеря.

Хандан се завръща в имението и научава последните събития от Йетер. Хандан отказва да повярва на обвиненията срещу брат си и упреква близките си, че са предали Намък. Аслъ и Ферхат изслушват историята на Мустафа и Хасрет и по-късно разговарят за собствените си отношения. Аслъ дава пример на Ферхат с младежите, които се борят за своето щастие с цената на всичко. Джунейт дава инструкции на Жулиде как да проникне в офиса на Намък и да отмъкне средствата, необходими за бягството им.

На сутринта Аслъ прави нов опит да разговаря с Ферхат, който й разкрива своето огорчение, че смъртта на Неждет се е оказала напразна, тъй като Ферхат все пак е тръгнал по стъпките на Намък. По-късно братът на Хасрет пристига в къщата и заплашва да я застреля, тъй като е опетнила семейната им чест. Ферхат успява да разубеди младежа да натисне спусъка.

Хандан съобщава на Абидин и Гюлсюм, че ще задейства съдебно дело, за да отнеме собствеността на имението от Йетер. Абидин безуспешно се опитва да разубеди майка си. Жулиде отива в имението и убеждава Хюлия да я пусне в къщата. Жулиде незабавно се качва в кабинета на Намък, но там среща Хандан, която разгневено я отпраща.

Аслъ и Ферхат изпращат Хасрет и Мустафа. Аслъ изтъква, че Неждет би се гордял с постъпката на Ферхат. Тя отказва да го остави сам и заявява, че ще остане в къщата в Болу заедно с него. Гюлсюм посещава докторката, която лекува Йетер, и научава, че Йетер е прекъснала лечението си въпреки напредването на болестта. По-късно Гюлсюм разказва всичко на Иит и Суна, които я уверява, че ще намерят начин да помогнат на Йетер.

Жулиде убеждава Хандан да излезе от кабинета на Намък, настройвайки я срещу Йетер, и незабелязано отмъква спестяванията от сейфа. Йетер провежда разговор с Хандан, в който я уверява, че я уважава като по-голяма сестра и я умолява да бъде по-благосклонна към Гюлсюм и Абидин. Хандан остава изненадана от промяната в поведението й, но отново я обсипва с упреци.

Аслъ решава да отиде на риболов и се качва в лодка, с която се отправя по течението на реката. Тя не успява да се справи с управлението на лодката и Ферхат й оказва помощ да излезе от водата, укорявайки я, че прави всичко възможно, за да привлече вниманието му. По-късно двамата изясняват отношенията си и Ферхат изтъква, че се е променил в положителна насока благодарение на нея. Той подчертава, че занапред неговото семейство ще бъдат тя и детето им и категорично отхвърля призивите й да не обръща гръб на сестра си и брат си.

Жулиде убеждава Джунейт да й помогне да организира убийството на Аслъ и му признава, че е причинила смъртта на Джем. Джунейт остава изненадан от разкритието й, но се съгласява да й съдейства. Иит споделя със Суна плана си да убеди Ферхат да прости на майка им, за да поднови Йетер своето лечение. На следващия ден той се обажда на Ферхат и го убеждава да се срещнат, като провокира гнева му. Ферхат се отправя към дома на Иит, а Иит склонява Йетер също да го посети.

Джунейт установява, че Жулиде е запазила голяма част от средствата на Намък за себе си. Тя му признава, че няма доверие на никого. Аслъ и Ферхат се отбиват за кратко до дома на Аслъ, където са посетени от Оуз, който разпитва Аслъ за дочутия в имението изстрел. Аслъ уверява прокурора, че не може да му съдейства, а Ферхат заявява, че занапред ще съдейства на прокуратура. Оуз съобщава на Аслъ и Ферхат, че Намък си сътрудничи с Джунейт.

Намък предупреждава Джунейт да не се доверява на Жулиде. Джунейт изразява увереността си, че тя няма да го предаде. Жулиде посещава Аслъ, а Ферхат се отправя към дома на брат си. Хандан установява, че сейфът на Намък е празен и незабавно споделя с Абидин и Гюлсюм своето подозрения, че кражбата е дело на Йетер. Гюлсюм отхвърля обвиненията към майка й.

Ферхат се среща с Йетер и й отправя тежки обвинения. Йетер признава пред сина, че е обичала Намък. Ферхат напуска разгневен жилището на брат си, а Иит и Суна безуспешно се опитват да утешат Йетер, която е съкрушена след разговора със сина й.

Аслъ прочита в телефона на Жулиде съобщение от Джунейт и се досеща, че двамата си сътрудничат отдавна. Когато разбира, че е разкрита, Жулиде заключва Аслъ в кухнята и се опитва да я задуши с газ. Признава на Аслъ, че я е заблуждавала през цялото време и е целяла единствено да отмъсти за смъртта на майка си. Аслъ отчаяна се опитва да убеди Жулиде, че не би изоставила сестра си, ако е знаела за състоянието й.

Йетер се прибира в имението и незабавно е нападната от Хандан, която й отправя обвинения за кражбата от сейфа. В последвалата кавга между двете Йетер разкрива пред Хандан, че Ферхат е роден син на Намък. Абидин дочува разговора им. Ферхат прочита изпратено от Аслъ съобщение и научава мястото на срещата между Джунейт и Жулиде. Той се появява пред Джунейт и му изисква обяснение за всичко сторено, след което го предава на органите на реда. Преди да го арестуват, Джунейт уведомява Ферхат, че животът на Аслъ е в опасност. Разтревожен, Ферхат незабавно се отправя към дома на Аслъ.

Аслъ губи съзнание. Жулиде се разкайва за постъпката си и се опитва да отключи вратата, но не успява. Ферхат пристига в къщата и разбива вратата. Изплашена от реакцията му, Жулиде побягва, а Ферхат откарва Аслъ в болница. Абидин упреква Йетер за лъжата им с Намък. Йетер го умолява да не разкрива истината пред Гюлсюм. Йетер научава от Немия, че Аслъ е пострадала, и също се отправя към клиниката. Докато Аслъ получава медицинска помощ, Йетер се опитва да утеши сина си. Ферхат отново отблъсква майка си, но признава пред нея, че не би понесъл загубата на Аслъ.

Иит се съгласява да съдейства на Оуз за залавянето на Намък. Двамата принуждават Джунейт да се обади на Намък, за да проследят обаждането и да установят местонахождението му. Следвайки инструкциите на Иит, Джунейт уведомява Намък за заболяването на Йетер и отказа й да се лекува. Съкрушен от новината, Намък затваря телефона, а Иит споделя с Оуз увереността си, че беглецът скоро ще се появи сам.

Жулиде се среща с Вилдан и признава стореното на Аслъ. Йетер съобщава на Ферхат, че животът на Аслъ е вън от опасност, но все още няма яснота за състоянието на бебето. Вилдан се присъединява към тях в болницата и научава от Ферхат, че Жулиде е съучастница на Джунейт. Иит уведомява Гюлсюм, че планът му да помири Ферхат и Йетер се е провалил. Гюлсюм споделя с Абидин своето недоумение от поведението на Ферхат.

Ферхат посещава Аслъ в болничната стая и я уверява, че всичко с нея и бебето ще е наред. Иит пристига в лечебното заведение и утешава Йетер, която споделя огорчението си от отношението на Ферхат към нея. Вилдан изисква обяснение от Жулиде за връзката й с Джунейт. Упреква я, че през цялото време я е заблуждавала в приятелските си намерения спрямо нея.

Аслъ се опитва да убеди Ферхат да изслуша майка си. Докато разговарят, Аслъ усеща движенията на бебето и по-късно двамата споделят своето вълнение с Йетер, Иит и Немия. Ферхат заявява на Иит, че вече не се вълнува от съдбата на Намък и разследването срещу него. Йетер съветва Аслъ двамата с Ферхат да превърнат имението в свой дом, но й намеква, че тя няма да е до тях. Намък отвлича Жулиде, която се опитва да избяга с откраднатите му спестявания.

 

Материалът Тази седмица в „Черно-бяла любов“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Два оригинални български сериала в пролетната програма на bTV

admin

Днес (22-ри май) в “Огледален свят” Едже решава да си тръгне от партито

admin

Днес в 21:00 ч. в "Ти разкажи, Черно море": Нефес се връща при Ведат и се съгласява да се (16 май)

admin

Утре (26-ти април) в “Черно-бяла любов” Жулиде сяда на масата на

admin

Утре в "Доктор Чудо": (21 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy