Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Уилям Леви с главна роля в драматична поредица

Любимецът на българската публика Уилям Леви ще се завърне на малкия екран в нова поредица, продуцирана от американската компания Телемундо. 42-годишният кубински актьор ще участва в нов драматичен сериал – „Върни се при мен”, в който негова партньорка е изгряващата звезда Самади Сендехас.

Чаровната Кимбърли дос Рамос (Ирина – „Земя на честта”,Фернанда/Исабела – „Кой кой е”) изпълнява главната отрицателна роля, а младите надежди Химена Ерера и Фердинандо Валенсия ще направят дебюта си за Телемундо в тази поредица.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Действието на поредицата се развива в Хуарес и Мексико сити. Нурия (Сендехас) е жена от скромен произход, която започва връзка с Браулио (Валенсия) без да подозира, че той е един от собствениците на компанията, в която работи, за да издържа своя син Андрес и сестра. Отношенията им са подложени на изпитание, когато Андрес неочаквано е отвлечен. В най-неочаквания момент в живота на Нурия се появява Браулио (Леви), който не само й помага да възвърне надеждата си за живот, но и се оказва голямата любов в живота й.

„Тази завладяваща история и ролята веднага привлякоха вниманието ми. Всички сме много запалени по този проект и знам, че публиката ще бъде толкова ангажирана с тази изпълнена с драма история, колкото бях аз, когато прочетох сценария”, коментира Леви новият си проект.

Материалът Уилям Леви с главна роля в драматична поредица е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Яман превръща Сехер в свой враг

admin

“Любов и гордост” – нов турски сериал от 5 април в България

admin

Утре в "Доктор Чудо": (11 август)

admin

Аслъ Енвер се завръща на снимачната площадка

admin

FightKlub е новият спортен канал в премиум пакета DIEMA XTRA

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy