Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

Баръш отвежда Зейнеп в заведение край морето и се опитва да я разведри. Мехди пристига във фирмата на Баръш и настоява да се срещне с него. Когато установява, че Баръш не е в сградата, напуска разгневен и се отправя към дома на Зейнеп. Баръш е уведомен, че Мехди е посетил компанията. Зейнеп признава на Баръш, че е разтревожена за безопасността му. По-късно той получава обаждане, от което остава силно разтревожен. Съобщава на Зейнеп, че трябва да се погрижи за свой близък, а тя му предлага да го придружи.

Мехди пристига в дома на Зейнеп и влиза в разгорещен спор с Нермин, която го уверява, че Зейнеп е на безопасно място. Мехди е категоричен, че няма да се откаже от Зейнеп. Зейнеп научава, че Баръш се грижи за своя по-малък брат Саваш, който е парализиран и има психически проблеми. Тя се опитва да утеши Баръш, който й признава, че изпитва угризения, че не може да помогне на Саваш.

Нермин обвинява Сакине, че тя е съдействала на Мехди, и между двете отново възниква напрежение. Нух и Джемиле са посетени от полицейски служители, които настояват да ги уведомят, ако Мехди се свърже с тях. По-късно Бенал пристига в дома на Джемиле и Нух и споделя с тях огорчението си от смъртта на Мюжгян. Бенал умолява Джемиле да остане при тях и й разкрива, че последните седмици от бременността й ще бъдат много рискови. Изтъква, че е решила да кръсти дъщеря си Мюжгян.

Баръш горещо благодари на Зейнеп за подкрепата, която му оказва. Тя му признава, че разбира терзанията му, тъй като дълго време е изпитала подобни чувства спрямо биологичните си родителите. Зейнеп настоява да се запознае със Саваш и Баръш се съгласява въпреки притесненията си от срещата им. Мехди посещава Назлъ и я умолява за финансова помощ. Тя се съгласява да му съдейства, но го убеждава да се откаже от преследването на Зейнеп.

Зейнеп придружава Баръш до дома му и го убеждава да й позволи да разговаря с брат му Саваш. Зейнеп влиза в стаята на Саваш, който се държи агресивно с нея. Тя проявява търпение и успява да спечели доверието му. Баръш тайно подслушва разговора им и остава впечатлен от подхода на Зейнеп. Зейнеп споделя със Саваш, че е преследвана от бившия си съпруг и желае да се укрие при него. Саваш й позволява да остане в стаята му и проявява интерес към ситуацията, в която се намира Зейнеп.

Сакине и Нермин влизат в разгорещен спор заради поведението на Мехди, който все още е в неизвестност. По-късно Сакине наблюдава видеозаписа, на който се вижда как Мехди нанася щети на автомобила на Зейнеп, и остава потресена от действията на Мехди. Саваш се разплаква, след като изслушва историята на Зейнеп. Той я съветва да стои далеко от Мехди и я предупреждава, че бившият й съпруг може да я нарани. Зейнеп му предлага да излезе от стаята си и да вечеря с нея и Баръш. Той й отказва и признава, че е имал много тежко детство заради своите физически увреждания. Зейнеп се присъединява към Баръш, който организира барбекю в двора на дома си. Баръш признава пред Зейнеп, че е впечатлен от напредъка, който е постигнала със Саваш. Зейнеп изтъква, че Саваш не се нуждае от медицинска помощ, а от приятел, с когото да общува. Малко по-късно двамата са силно изненадани, когато виждат, че Саваш е излязъл от стаята си и се присъединява към тях, за да вечерят заедно. Зейнеп окуражава Саваш да се храни сам без помощта на болногледачката си. Баръш предлага на брат си да им помогне с правния случая, по който работят със Зейнеп.

Сакине пристига в дома на Мехди и чупи един от прозорците с камък. Джемиле, Нух и Байрам излизат изненадани от жилището и се опитват да я успокоят. Сакине изтъква пред Джемиле, че е крайно разочарована от поведението на Мехди. Байрам отвежда Сакине и полага усилия да я утеши.

Когато се прибират в къщата, Нух и Джемиле откриват вътре Мехди. Джемиле изисква обяснение от Мехди за бягството му, а Нух го съветва да се предаде. Мехди отказва и подчертава, че първо ще се срещне със Зейнеп, за да я увери, че никога не би я наранил. Подчертава, че Нермин и Баръш се опитват да го представят като враг на Зейнеп. Докато Мехди е в банята, Нух предлага на Джемиле да издадат Мехди пред органите на реда, за да го предпазят от по-големи проблеми. По-късно двамата установяват, че Мехди отново е избягал.

Зейнеп убеждава Саваш да изпие лекарствата си и успява да го разсмее. Баръш информира Зейнеп, че Мехди все още е в неизвестност и отбелязва, че бягството му ще има сериозни наказателни последствия. Уверява Зейнеп, че няма да се отдели от нея, докато Мехди не бъде заловен, и отново й благодари за отношението, което е проявила към Саваш. Зейнеп признава, че е впечатлена от интелекта на Саваш и съветва Баръш да не игнорира брат си, както тя самата е правила дълго време с родната си майка.

Сакине заявява на Байрам, че двамата са се провалили като родители и не са успели да предпазят децата си. Тя признава, че се чувства отговорна за съдбата на Зейнеп. По-късно Сакине се прибира в дома си и отбелязва пред Нермин, че е била права в предупрежденията си за Мехди. Нермин я утешава и я уверява, че заедно ще успеят да помогнат на Зейнеп. Двете се прегръщат и се разплакват.

Материалът Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Три сестри – Епизод 159 (Ето какво ще видим) 13-ти юни

admin

Днес (02-ри август) в “Откраднати мечти” Текин поздравява мъжа, който

admin

Утре (06-ти ноември) в “По-красива от теб” Ето какво ще видим

admin

Утре (05-ти февруари) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Почукай на вратата ми": Провал за Балджа; Серкан и Еда не издържат повече и (25 август)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy