Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Хазал Субашъ в романс с братовчед на Арас Булут Ийнемли

Чаровната актриса Хазал Субашъ и новият й любим Атакан Башавджъ бяха забелязани от представители на медиите на излизане от популярно заведение в истанбулския квартал „Етилер“. Двамата афишираха публично връзката си, като признаха, че романсът им е започнал преди около месец.

Доскоро българските зрители наблюдаваха талантливата Хазал в хитовата криминална драма „Ямата“ в образа на Нехир. Светските хроникьори не пропускат да отбележат, че Атакан, който е прокурор по професия, е братовчед на звездата от „Ямата“ Арас Булут Ийнемли. В поредицата героите, пресъздавани от Хазал и Арас, изживяват краткотрайна афера.

Припомняме, че по време на снимките на третия сезон на „Ямата“ Субашъ започва романтична връзка със 17 години по-възрастния от нея Ръза Коджаолу (Аличо). Отношенията им обаче приключват в края на миналата година. Малко по-късно името на атрактивната актриса е свързвано с колегата й Алп Навруз. Слуховете, че двамата са се сближили, обаче така и не получават потвърждение.

Хазал Субашъ и Атакан Башавджъ
Хазал Субашъ и Атакан Башавджъ

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права

През есента Субашъ, която прикова вниманието на българската и международната публика в образа на Зехра от обичаната сага „Назови ме по име“, ще направи дългоочакваното си завръщане на малкия екран. Тя е избрана за главната роля в историческата поредица „Камъкът на желанието“, чието излъчване в Турция се очаква да започне през септември т.г. Партньор на Хазал ще бъде 38-годишният Салих Бадемджи (Фикрет – „Завинаги“, Синан – „Любов под наем“).

Материалът Хазал Субашъ в романс с братовчед на Арас Булут Ийнемли е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Наследство“ еп.270: Кой е убил сестрата на Сехер? – какво ще се случи…

admin

“Скъпа мамо”: Планът на Мелек

admin

Йозгю Кая и Ерен Йорен на романтична почивка в Париж

admin

Днес (28-ми май) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

Създателят на “Туин Пийкс” Дейвид Линч: Болен съм! Не знам дали отново ще правя филми

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy