Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик – историята на една любов

Бракът на холивудските звезди Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик несъмнено е един от най-стабилните в историята на шоубизнеса. Двамата отпразнуваха 26 години от сватбата си и доказаха, че приказката им продължава.

Паркър поздрави Бродерик със снимка в социалната мрежа по случай годишнината им, придружена от романтично послание. С публикацията тя изненада феновете си,  тъй като по начало тя публикува в интернет фотографии, свързани с професионалния, а не с личния й живот.

Преди да срещне съпруга си, през 1984 г. Сара има само още една публична сериозна връзка, продължила почти осем години – с Робърт Дауни Джуниър.

В този период Бродерик излиза с колежките си Хелън Хънт и Дженифър Грей.

Матю и Сара се запознават през 1991 г. Тогава Бродерик режисира постановка за театралната компания „Голи Ангели” в Ню Йорк, която е основана от  братята на Паркър – Пипин и Тоби. В медиите Бродерик споделя, че е искал да се запознае със Сара, но се е срамувал да поиска номера й. Минават месеци преди да реши да й се обади. Паркър си спомня точната дата – 1 февруари 1992 година.

По-късно в телевизионно интервю Бродерик заявява, че още в първия момент, когато е видял Сара е е разбрал, че ще се ожени за нея. Той споделя, че това е било най-лесното решение в  живота му. „Поканих я на кино. Сара вървеше по улицата и аз си казах – тя е жената. Това е уникално, защото обикновено забравям повечето хора още първия път, когато ги видя.”, коментира актьорът. Той допълва, че сред нещата, с които Паркър го е впечатлила, са хуморът и остроумието ѝ.

Актрисата също не пести думи, когато изразява отношението си към Бродерик: „Той вероятно е най-забавният човек, който съм срещала. Мисля, че той е най-красивият мъж, който съм срещала в живота си. И това ме вдъхновява. Луда съм по него“.

Освен един към друг, двамата споделят и обща любов към Бродуей. През 1966 г. двойката си партнира в постановката „Как да успееш в бизнеса, без да се опитваш наистина”.

Шест години след запознанството им, двамата се женят. в Долен Ийст Сайд. На церемонията присъстват 100 гости. Всички те са изненадани, защото никой не е знаел, че всъщност е поканен на сватба. Следващата изненада за присъстващите е това, че Сара не избира типичната бяла булчинска рокля. Тя казва „Да” в черна рокля.

„Не ми се занимаваше да губя времето си в търсене на подходящата сватбена рокля. Попаднах случайно на един магазин, който ми хареса, влязох вътре и и закупих всичко необходимо. Не бях от момичетата, които са мечтали да се видят в типичната булчинска рокля“, разказва Паркър.

През годините таблоидите не един път са разделяли двойката или са съобщавали за скандали и напрежение в отношенията им. Най-сериозните слухове, че бракът им е пред разпад, се появяват, когато сериалът „Сексът и градът” се превръща в световен хит, а Сара – в мегазвезда.

Сара и Матю по време на излъчването на „Сексът и градът“

Тогава кариерата на Матю сякаш остава на заден план. Твърди се, че Бродерик не иска да живее в сянката на съпругата си и изпитва професионална и лична неудовлетвореност. Той отрича тези твърдения. „Имах късмета да се оженя за най-добрата си приятелка.Човек никога не се сърди на другаря си, ако понякога постига по-големи успехи от него самия”, заявява актьора.

И до днес Паркър не крие колко силна е любовта ѝ към Бродерик. „Обичам Матю. Абсолютно самодостатъчни сме си. Отдадени сме на семейството и живота си. Обичам живота, който имаме”, споделя Сара.

Двойката има три деца – 20-годишният Джеймс и 13-годишните близначки Марион и Табита, родени с помощта на сурогатна майка.

Актьорите с децата им

Макар и често разделени от работни ангажименти, двамата все още откриват време един за друг. Матю Бродерик споделя каква е тайната на дългите им отношения. „Една от причините двамата да сме все още толкова щастливи е, че не сме просто съпрузи, но и най-добри приятели”, казва той.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

В професионален план Бродерик е известен с ролите си в „Инспектор Гаджет”, „Степфордски съпруги“, „Легендата за Десперо” и „Кинти в небето”.  Носител е на две награди „Тони“. Номиниран за „Грами“, „Сатурн“, „Еми“ и „Златен глобус“.

Освен в сериала „Сексът и градът” и двете му екранизации на големия екран Паркър може да се похвали с роли във филмите „Фокус-мокус”, „Фалстрат”, „Къде покриха Морган” и „Развод”.  Тя е носителка на две награди „Еми“ и четири награди „Златен глобус“. Номинирана е за награди „Сатурн“ и „Сателит“.

 

Материалът Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик – историята на една любов е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Анант разбира, че Гена го мами, след като я уличава в лъжа (28 април)

admin

„Златно момче“, еп.7 – какво ще се случи…

admin

Беър Грилс представя вдъхновяващи истории на известни личности по канал Da Vinci

admin

Днес (20-ти април) в “Мрежа от лъжи” Селчук твърди, че

admin

Неочаквана смърт в „Алея на славата“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy