Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Безмилостен град“

Джерен пристига с таксито в имението, Дженк идва след нея. Тя се втурва в сградата и той нахлува след нея. Дживан насочва оръжието си срещу Дженк, но Агях го възпира да стреля. Агях показва ДНК теста, който удостоверява, че Джерен е бременна от Недим. Агях се извинява на всички присъстващи за стреса, на който ги е подложил с необоснованите си съмнения, и ги моли да забравят недостойните подозрения към сина му. Насаме Дженк разпитва майка си как е успяла да подмени резултата от изследването, но Шениз отговаря, че не го е сторила. Недим признава пред лекарката си, че е наказал Джемре за брака й с братовчед му. Недим си спомня как е накарал Дженк да пие от неговата чаша, а след това я е дал за ДНК изследване от лекарите, изпратени от чичо му.

Джерен споделя с баба си, че вече е можела да пътува за САЩ с Дженк, ако не е унищожила паспорта му, и обвинява Шениз, че е подменила резултата от теста за бащинство, за да спаси сина си от гнева на баща му. Нериман твърди, че Джерен е постъпила правилно и моли Агях да прости на внучката й предишните прегрешения. Той обаче отказва и отпраща Джерен в апартамента с баба й. Джемре забелязва, че Дженк търси в спалнята им прощалното писмо, което й е написал, и настоява да й го върне обратно, но той не успява да го открие. Джемре го заплашва, че ако открие, че е имал връзка със сестра й, ще отмъсти, въпреки че бракът им е фиктивен. Дженк разпитва майка си дали тя не е взела писмото, но Шениз отрича.

Дживан се разкайва пред Дамла, че е заплашил живота на брат й. Дамла тайно от него прочита прощалното писмо на брат си, което е взела незабелязано от стаята на Джемре, и открива, че Джерен очаква бебето на Дженк. Джемре настоява пред Агях да узнае защо е поръчал теста за бащинство на бебето на Джерен. Шениз нарежда да опаковат багажа на Агях и го прогонва от имението. Преди той да си тръгне, тя му връща венчалната си халка. Агях отива във вилата извън Истанбул и успокоява по телефона дъщеря си, че Шениз ще промени решението си да се разведат, след като гневът й утихне. Той заблуждава Недим, че Джемре е била щастлива, когато съмненията около съпруга й са се разсеяли. Недим е съкрушен от думите му, но с усилие на волята демонстрира пред чичо си напредъка, който е постигнал в движението без чужда помощ.

Дженк става свидетел на срещата между майка си и бракоразводен адвокат. Нуртен съобщава на Сехер новината за развода. Джемре посещава Агях във вилата, но той отсъства. Охранителят се опитва да я прогони, но лекарката на Недим предлага на Джемре да проведе психологически сеанс с нея. Нериман и Джерен посещават офиса на компанията „Карачай“, за да разговарят с Агях. Дженк забелязва Джерен във фоайето и я отвежда да разговарят насаме. Нериман иска от Агях от името на Джерен тя отново да заживее със съпруга си Недим.

Дживан е смаян и объркан от целувката на Дамла. Дженк упреква сестра си, че е целунала младежа. Дамла разкрива, че е прочела прощалното писмо на брат си до Джемре и е наясно, че е имал връзка с Джерен. Дженк споделя със сестра си, че се е влюбил неочаквано и за самия него в Джемре. На сутринта Джемре открива бележка на леглото си от Дженк, който й съобщава, че трябва да се яви в съда за бракоразводното им дело. Дамла  отива в пристройката, за да научи дали Дживан е заминал за Антакия. Той я уведомява, че се е отказал да се завърне в родния си град.

Сехер се отправя към апартамента на Джерен, но в автобуса случайно забелязва дъщеря си Джемре и дочува разговора й с Дженк, от който узнава, че двамата ще се срещнат в съда. Сехер незабелязано проследява Джемре до съдебната зала, където я очаква съпругът й. Съдията иска от Дженк и Джемре да потвърдят желанието си да се разведат по взаимно съгласие. Дженк потвърждава решението си. Джемре си спомня разговора си с психоложката Оя, която лекува Недим – Оя смята, че неговата ревност и гнева срещу брака й с Дженк са стимул за възстановяването му. Сехер дочува как дъщеря й отказва да се разведе. След съдебното заседание Дженк напразно разпитва съпругата си, защо се е отказала от развода. Той заявява, че след като не желае да се разведат, бракът им вече няма да е фиктивен.

Дженк пита майка си дали не се бои, че Агях може да подпише документите за развод. Шениз е уверена, че това няма да се случи. Нериман се обажда на снаха си, но Сехер отказва да посети Джерен, под предлог че има спешна работа. Сехер се отправя към офиса на Агях и му разказва, че Дженк е поискал да се разведе с Джемре, но дъщеря й е отказала. Настоява Агях да разговаря със сина си за брака му. Агях решава да разреши проблема, като отпразнува с прием сватбата на Дженк и Джемре. Агях поръчва на Дамла да покани в имението тесен кръг близки до семейството, но отказва да обсъжда с Шениз предстоящото тържество.

След седмица

Джерен се зарича да провали сватбата на Дженк и Джемре. Сехер настоява пред Агях да поканят свекърва й и Джерен на тържеството. Агях я уверява, че двете ще присъстват. Недим също иска да присъства на семейния празник. Оя смята, че той още не е готов за подобни вълнения, но въпреки това преценява, че не може да му забрани до отиде в имението. Нериман наставлява Джерен да се опита да направи добро впечатление на Агях, като говори само за Недим по време на приема. За тяхна изненада Нуртен пристига в апартамента на Джерен, за да се грижи за нея по време на празненството, защото само баба й е поканена от Агях.

Преди приема Шениз напомня на Агях, че гостите ще забележат, че не носи венчалния си пръстен, който му е върнала. Агях заявява, че няма смисъл да се преструват на щастлива двойка пред близките си и й връчва подписаните документи за развод.  За изненада на присъстващите гости Недим се появява на тържеството във вечерен костюм и се движи без чужда помощ. Той подарява на братовчед си копчетата за ръкавели на баща си, които Агях му е дал за неговата сватба. Недим си тръгва от празненството, но Агях го догонва и го моли да остане със семейството си. Недим забелязва Джемре, която е тръгнала след тях, и отказва на чичо си.

Шениз се оттегля в стаята си и приема голяма доза успокоителни. Дамла моли брат си да доведе майка им при гостите. Дженк забелязва опаковката от хапчетата на пода до леглото на майка си и я придружава до банята, за да повърне. Дженк извинява пред гостите майка си, която се е почувствала неразположена. Развълнуваната Нериман се прибира в апартамента на Джерен и съобщава на внучката си и на Нуртен, че Недим чудодейно се е излекувал. Дженк изказва пред Джемре предположението си, че е останала в имението заради Недим и скоро ще се съюзи с него, за да унищожат него и майка му Шениз.

Недим заявява пред психоложката си, че вече е готов да се завърне в имението и да потърси разплата за злините, които му е причинила Шениз. Семейство Карачай се събира пред имението, за да приветства Недим, който се прибира у дома. Оя подготвя близките на Недим за процеса на промяна, който му предстои. Насаме Шениз разпитва Оя доколко Недим си спомня нощта на злополуката, при която се е наранил. Нериман принуждава Джерен да посрещнат съпруга й в имението, но двете закъсняват за пристигането на Недим. Охранителите отказват да допуснат Джерен в имението. Баба й моли Дживан да се погрижи за Джерен, докато тя разговаря с Агях.

Нериман настоява пред Агях внучката й да се срещне с оздравелия си съпруг. Агях отказва, но Оя настоява да разговаря със съпругата на Недим. Агях е принуден да разреши на Джерен да влезе в дома му. Нериман отива да доведе внучката си, но Дживан я уведомява, че Джерен се е качила в такси и си е тръгнала. Нериман го изпраща да уведоми Агях, че Джерен си  е тръгнала. Оя дава визитната си картичка на Сехер и настоява Джерен да я посети възможно най-скоро. Нериман информира снаха си, че Агях е забранил на Джерен да присъства на сватбеното тържество на сестра си. Сехер упреква Агях, че я е измамил, че Джерен не е пожелала да присъства на празненството на сестра си и Дженк. В името на детето им Сехер настоява Джерен да получи възможност да помоли съпруга си за прошка. Агях отказва да разреши на Джерен да се срещне с племенника му.

Материалът Тази седмица в „Безмилостен град“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

“Наследство”: Зухал капва отрова в чая на Сехер

admin

Диего Клайн играе с истинския си баща в "Богатите също плачат"

admin

Утре (25-ти януари) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Нашата история": (7 май)

admin

Утре (06-ти юни) във “Вятърничав” Миран споделя със своя приятел Фърат, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy