Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Лейди Табарес – истинската история на една роза

Сюжетът на драматичната сага е вдъхновен от реални събития и проследява бурния живот на актрисата Лейди Мария Табарес, която през 2002 г. заедно с любовника си Едисън Кастанеда е обвинена в убийството на таксиметров шофьор.

Лейди и семейството й живеят в един от най-опасните и бедни квартали в Меделин, Колумбия. От малка тя помага на майка си да продава рози на случайни минувачи по улиците на града.

През 1997 г. е забелязана от известния режисьор Виктор Гавария, който й поверява главната роля в лентата „Продавачката на рози“. Филмът се радва на положителни отзиви от страна на критиката, представен е и на Международния фестивал в Кан. Лейди е на върха на славата, изпълнява образа на Лейди Рохас в излъчваната у нас сага „Войната на розите“ (1999). По ирония на съдбата отново се завръща в своя беден квартал, където се изправя пред нови перипетии.

Първият й любим – престъпникът Ферней Маурисио Ортега, е прострелян смъртоносно пред нея и сина им Фернандо. Едисън е баща на втория й син Хулиан, а през 2002-ра срещу тях започва разследване за грабеж и убийство на таксиметров шофьор. Едисън известно време се укрива от властите след смъртта на таксиметровия шофьор, но след освобождаването си от затвора също уверява, че Лейди е невинна.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

„Не съм участвал в убийството на шофьора, но помогнах тялото му да бъде заровено. Тя плати за грешка, която аз допуснах, и няма нищо общо“, посочва той в интервю, което дава от убежището си. Едисън излежава 10-годишна присъда и изразява недоволството си, че Лейди продължава да бъде в затвора след неговото освобождаване.

Табарес смята, че е била обвинена, тъй като за кратко се е превърнала в публична фигура. „Ако не бях звезда, нямаше да бъдат тук“, посочва тя. Рейес пледира, че не е съучастник в извършеното престъпление, но през 2008 г. е осъдена на 26 години лишаване от свобода. Освободена е под домашен арест след 12 години в затвора. „Не вярвах, че отново ще бъда вкъщи. Смятах, че с живота ми е свършено“, коментира тя. След края на ареста Лейди започва нов живот. През 2017-a се жени на пищна церемония за Кристина Лондоньо, която не е свързана с шоубизнеса.

Материалът Лейди Табарес – истинската история на една роза е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Bulgaria ON AIR е първата телевизия у нас, която започва да работи с ИИ аватари

admin

Утре във "Вятърничав": (16 август)

admin

„Свободна да избира“ еп. 223 – Ще успее ли Пахи да събере Ануж и Анупама?

admin

“Мистър Грешен”: Езги и Йозгюр отварят нова страница в отношенията си

admin

Тази седмица в „Безмилостен град“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy