Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Да обичаш, след като си обичал“

Бизнесменът Дамян Каплан, собственик на компания „Нептун“, която притежава фабрика за морски деликатеси, както и верига ресторанти, се влюбва от пръв поглед в омъжената Каролина Фазио де Алварадо. Двамата започват афера, а три години след първата им среща претърпяват пътен инцидент, докато пътуват извън града. Дамян губи контрол над колата си поради възпроизведен изстрел, който улучва предното стъкло на колата. От 20 години Дамян е женен за художничката Ракел и имат две деца – близнаците Федерико и Миа. Каролина също има стабилен брак със строителя Сантиаго и има три деца – Николас, Лола и малкия Бенхамин.

Сега

Ракел де Каплан узнава за случилото се със съпруга й Дамян. Сантиаго Алварадо отвежда невръстния си син Бенхамин при своята дъщеря Лола и годеника й Хуан, които да се грижат за него, докато е на работа. Той получава обаждане от Нико, който го уведомява за инцидента с Дамян.

Преди три години

Дамян е очарован от Каролина, когато я забелязва на местния пазар. Кани я да дегустира храната, която приготвя на щанда за морски деликатеси. Андрес, братовчедът на Дамян, отдалеко го наблюдава. Ракел и близнаците Миа и Федерико присъстват на откриването на новия ресторант от веригата на Дамян. Мириам, майката на Дамиан, също е сред гостите. Андрес предлага тайно от Дамян сделка на непознат мъж. Дамян уведомява Андрес, че иска да бъде извършен одит на финансовите отчети в семейната компания.

Между Сантиаго и синът му Нико възниква конфликт по време на семейна вечеря. Каролина упреква съпруга си, че не подкрепя Нико и посочва, че той трябва да го насърчава да преследва мечтите си. Каролина разглежда стари снимки на Сантиаго в полицейска униформа. Споделя, че той не бива да съжалява, че се е отказал от професията си и работи като строителен работник. Нико е приет да продължи образованието си в престижния колеж, в който ще учи и Федерико. Мия се заключва в стаята си, след като молбата й за кандидатстване в същото учебно заведение, е отхвърлена. Дамян разбива вратата на спалнята й и заедно с Ракел се опитват да утешат дъщеря си. Дамян настоява Федерико да посещава учебните занятия в новото училище и уверява Миа, че ще открият друг колеж, в който тя да продължи образованието си.

Между Федерико и Нико избухва физическа схватка по време на първия час, а родителите им са повикани в кабинета на директорката. Между Дамян и Ракел и Каролина и Сантиаго избухва спор, но по-късно двете семейни двойки успяват да се сприятелят. Дамян и Каролина отричат пред съпрузите си, че по-рано са се срещали. Каролина убеждава Сантиаго да приемат поканата на Дамян четиримата да обядват заедно. Дамян и Каролина остават насаме, а тя отказва да му даде телефонния си номер. Дамян обаче тайно го записва от списъка с контакти на Ракел и й изпраща съобщение. Ракел и Сантиаго откриват, че имат сходни професии – тя е художник и дизайнер, а той – строител.

Сега

Ракел пристига в болницата, а инспектор Годой я уведомява, че разследва случая на съпруга й. Доктор Мелендес информира Ракел и Мириам, че Дамян е в кома. Нико съобщава на баща си, че Дамян е претърпял пътен инцидент и го вика в болницата. Ракел представя Сантяго на Годой и обяснява, че той е близък семеен приятел. Годой остава насаме със Сантиаго и съобщава, че са открили пострадалия Дамян в чужда кола като е оставил своята на бензиностанция, разположена на 52 км от мястото на инцидента. Дамиан не е пътувал сам, а с жена, което е в неизвестност и че са намерили личните й документи, издадени на името на Каролина Фазио. Сантиаго признава, че Каролина е негова съпруга. Той напуска клиниката и напразно се опитва да открие Каролина. Напада служител на бензиностанцията, където е паркиран автомобила й, а мъжът подава жалба срещу него. Инспектор Валентин уверява Сантиаго, че ще уреди въпроса.

Три години преди инцидента

Ракел кани семейство Алварадо на вечеря в имението си. Миа разгневена се оттегля в стаята си, след като Лола я разпитва за татуировката на ръката й с първата буква от нейното име и това на Федерико. Ракел и Сантиаго обсъждат ремонтни дейности в къщата. Дамян одобрява намерението на съпругата си да обнови една от стаите и да ангажират Сантиаго за работата. Федерико и Нико се сприятелят. Каролина танцува с Ракел танго, а след това се опитва да научи домакинята и съпруга й на стъпките. Ракел бързо се отказва, а Дамян убеждава Каролина да танцуват заедно и използва случая, за да продължи да я ухажва.

Сантиаго уведомява Лоли, Каролина и Нико, че ще осигури необходимите средства за тоалет и грим за абитуриентския бал на дъщеря си. По покана на Федерико Нико заминава за имението в провинцията на семейство Каплан. Нико пада в басейна, а Дамян и Федерико успяват да го спасят. Нико моли да запазят в тайна от родителите му, че е претърпял инцидент, а Фередико обвинява сестра си за случилото се. Дамян изпраща съобщение на Каролина, че я е сънувал, но когато късно вечерта тя пристига в дома му, за да отведе Нико вкъщи, го заблуждава, че не го е прочела. Впоследствие обаче признава, че го е излъгала.

Сега

Годой показва на Сантяго личните вещи, които са открили в колата на спътницата на Дамян, а Сантиаго потвърждава, че принадлежат на съпругата му. Обяснява, че Каролина му е заявила, че заминава на посещение при брат си Висенте, който живее на 200 км от техния град. Годой посещава сервиза на Висенте, който съобщава, че не поддържа връзка със сестра си, която е близка приятелка на бившата му съпруга. Посочва, че има издадена ограничителна заповед и няма право да се среща с децата си. Мириам уверява Ракел и Миа, че Дамян е жертва на опит за убийство. Запознава ги с частния прокурор Исак Рот, който да разкрие истината за случилото се. Ракел споделя, че съпругът й няма врагове. В този момент се появява Сантиаго, който заявява на Ракел, че съпрузите им са ги измамили. Започва да удря по стъклото на стаята, в която е настанен Дамян, и е изведен принудително от болницата. Нико отдалеко ги наблюдава и си спомня обаждане, което е получил от майка си, и че е научил, че тя има афера. Годой тайно взима телефона на Каролина от местопроизшествието. Предава го тайно на компютърен специалист, който установява, че Каролина е имала афера. Годой забелязва разгневения Сантиаго, който го моли да му съобщи какви са били отношенията между Дамян и Каролина.

Годой не успява да покаже на Сантиаго съобщенията, които съпругата му е изпращала на Дамян, тъй като получава обаждане от съпругата си Лаура, която го информира, че е претърпяла спонтанен аборт. Годой се опитва да успокои Лаура, а по-късно й разказва за новия случай, който разследва. Ракел не вярва на твърденията на Сантиаго, че съпрузите им са имали афера. В дома на Сантиаго пристига инспектор Валентин и се запознава с Ракел, който й представя доказателство за извънбрачната връзка на Дамян и Каролина. Г

Три години по-рано

Сантиаго обсъжда с колегите си Каркамо и Мочета офертата, която да направят на Дамян за ремонта в имението му, а съпругът на Ракел приема тяхното предложение. Разговорът им е прекъснат от появата на Ракел, която ги информира, че Нико и Фередико са нарисували с перманентен маркер рисунка по тялото на Миа. Федерико обяснява на Миа, че идеята е била на Нико. Когато остава насаме с Миа Нико се опитва да я целуне, но тя грубо го отблъсква. В този момент Сантиаго, Ракел и Дамян пристигат в имението. Сантиаго принуждава сина си да поиска прошка от Миа, а Ракел се извинява на Сантиаго, че не му е разкрила за инцидента в басейна, който синът му е претърпял. Дамян пристига пред дома на Каролина, за да откара Нико в колежа. Дамян споделя пред Каролина, че отново я е сънувал, а тя твърди, че той й се е присънил.

Сега

Лола пристига в кабинета на Андрес в „Нептун“ и го разпитва за отноешнията между майка й и братовчед му. Андрес заявява, че според него Каролина е нападнала Дамян. Посочва, че Каролина е поискала да води охолен живот като братовчед му и затова го е предала. Отправя обида към нея, а Лола го напада. Хуан нахлува в офиса, за да защити Лола, но тя го прогонва и настоява да не се намесва. Хуан си тръгва разгневен и изтъква, че няма да й помогне да открие майка си. Адрес се извинява на Лола за грубото си отношения и я убеждава да я откара до дома й. Хуан забелязва колата на Ракел паркирана пред къщата, но Лола не му позволява да прекрачи прага. Андрес се свързва с Рот, за да го уведоми за посещението на Ракел в жилището на семейство Алварадо.

Нико поставя сим картата от телефона на Каролина в нов апарат. Сантяго получава обаждане, но никой не отговаря на настойчивите му въпроси дали Каролина се опитва да се свърже с него. Годой упреква Лаура, че е позвънила на Сантяго от скрит номер. Годой изразява увереността си, че Каролина е починала при пътния инцидент. Той отстъпва пред нейните увещания да й покаже есемесите, които Каролина и Дамян са си изпращали. Валентин разкрива пред Сантяго адреса на автопарка, където колите на съпругата му и Дамян са оставени. Сантяго пристига на мястото заедно с Ракел, която открива в автомобила на съпруга си два самолетни билета на негово име и това на Каролина за Доминикана. Мириам посещава гроба на покойния си съпруг Елиас и забелязва, че някой е оставил букет цветя. Валентин предупреждава Годой, че Каролина е получила червен паспорт няколко дни преди да изчезне. Дава му срок от 24 часа да открие съпругата на приятеля му. Ракел отказва на Мириам да подпише документи за преместването на Дамян в друга болница. Свекърва й я обвинява, че заради нея Дамян е започнал извънбрачна връзка, а Ракел я зашлевява. Мириам отправя заплаха, ако Ракел не й се подчини.

Три години преди инцидента

Андрес представя пред Дамян поисканите от него финансови отчети на „Нептун“ и отново печели доверието му. Андрес кани Нико, Федерико и Миа на обяд, а Каролина по случайност ги забелязва. Тя бързо отвежда сина си, след като Андрес й отправя неприличен коментар. Сантяго, Каркамо и Мочета започват ремонта в имението на семейство Каплан. Каркамо и Мочета искат аванс от Сантяго, а той се свързва с Каролина с молба да посети Дамян във фирмата му и да го помоли за средства. Каролина пристига в компанията, а Андрес отново флиртува с нея. Дамян подарява диск с музика на Каролина, а тя му се оплаква от непристойното поведение на Андрес. Дамян я убеждава да прочете посвещението, което е написал на обложката – „Ти водиш, аз следвам“, и се интересува дали приема. Каролина е изнервена от посланието и единствено му благодари.

Сантяго открива диска, а Каролина го заблуждава, че й е подарен от първия й учител по танго. Тя споделя, че обмисля предложението на Ракел да започне да преподава уроци, но съпругът й се противопоставя. Каролина го упреква, че очаква от нея единствено да изпълнява домакински задължения, а Сантяго остава с впечатление, че Ракел оказва неподходящо влияние върху съпругата му. Каролина изпраща съобщение на Дамян с откъс от песен, което Ракел дочува. Тя се обажда първо на Каролина, а след това на Сантяго, за да уточни, че тя е купила диска като подарък, а не съпругът й. Сантяго настоява да узнае от Каролина причината да го излъже, а тя твърди, че го ревнува от Ракел. На следващата сутрин Каролина обвинява Дамян, че я е поставил в неудобно положение. Дамян изразява увереност, че тя е засегната, че дискът е избран от Ракел, а не от него. Посочва, че посвещението е лично негово.

Ракел показва на Каролина рекламните материали, които е изработила за школата й по танци. Споделя, че е намерила и подходящо помещение чрез длъжник на Дамян. Лола насърчава майка си да приеме предложението на Ракел. Каролина се обажда първо на Дамян, за да го уведоми за решението си да преподава уроци по танго.

Сега

Мириам научава от медицинска сестра, че друга жена е посетила Дамян в болницата. Мириам се обажда на Ракел и съобщава, че още една от любовниците на Дамян е била при него в лечебното заведение. Сантяго разкрива пред Лола, че майка й не е била в ранчото на Висенте. Лола уведомява Нико за подозренията на баща им и че според Андрес майка им е устроила клопка на Дамян. Валентин информира Сантяго и децата му, че са получили сигнал, че Каролина е открита от възрастната госпожа Монсон. Сантяго и Валентин отиват пред къщата на Монсон, появява се и Рот, както и Годой. Мястото е обградено от полицейски екипи. Сантяго се опитва да достигне до дома, когато дочуват изстрел. Служителка на реда е простреляна в крака и съобщава, че жената, която вярват, че е Каролина, е избягала. Синтия Левин пристига в имението, за да подкрепи сестра си Ракел. Двете гледат репортаж за повторното изчезване на Каролина.

Валентин и Сантяго отиват в участъка, а комисар Фунес отказва да разкрие дали Каролина е при тях. Рот заявява на Фунес, че се надява Каролина да е жива, тъй като възнамерява да й повдигне обвинение в опит за убийство на Дамян. Журналистка твърди, че Каролина е приета в медицински пункт, но Годой посочва пред Сантяго, че в лечебницата няма пациенти. Разкрива му плана на Рот, а Сантяго изказва предположение, че съпругата му е предпочела да избяга, тъй като изпитва срам от постъпките си. Полицаите отвеждат жената, която са арестували в къщата на Монсон. Тя се представя за Каролина и моли Сантяго да я отведе, но той съобщава, че не е неговата съпруга. Задържаната се оказва избягала от публичен дом компаньонка. Мириам настоява Андрес да сътрудничи на властите. Мия посещава баща си в болницата, а той се събужда от комата, когато тя съобщава, че Каролина е жива. Лекарят на Дамян уведомява Ракел, Мириам и Мия, че не е настъпила промяна в състоянието на пациента. Мия посочва, че баща й е отворил очи, когато е споменала името на Каролина.

Сантяго информира Нико, Федерико и Лола, че Каролина продължава да е в неизвестност. Лиса, бившата съпруга на Висенте, пристига в дома на Сантяго. Хуан се извинява на Лола за поведението си в кабинета на Андрес, но тя се отнася пренебрежително към него и отказва да го покани в къщата си. Лиза посочва пред Сантяго, че е получила обаждане от Каролина преди пътния инцидент, на което не е отговорила. Споделя, че е останала с впечатление, че двамата са разделени.

Преди три години

Дамян моли Ракел да се обръща към него, а не към Андрес, когато се нуждае от пари. Каролина пристига в залата, наета от Ракел, за уроците по танго, когато се появява и Дамян, който й подарява елегантни обувки. Двамата танцуват заедно, а тя го моли да не я целува. Ракел упреква Андрес, че е разкрил пред Дамян, че му е поискала средства. Той я убеждава, че може да разчита на него, когато има разходи, за които не желае съпругът й да разбира. Ракел отива в казино и използва взетата от Андрес сума за залагания. Мия напада Нико, когато забелязва, че той я наблюдава, докато се намира в банята. Прислужницата Ховита и Сантяго дочуват спора им, а Сантяго забранява на сина си да посещава имението на Каплан, докато извършва ремонтните дейности.

Каролина посещава кабинета на Дамян, за да му подари обувки за танго. Тъй като той провежда съвещание, решава да остави кутията в офиса, когато пристига Ракел и взима кутията. Дамян е трогнат, когато отваря подаръка от Каролина. Свързва се с нея и посочва, че той трябва да предприеме следващата стъпка в отношенията им. Каролина отблъсква съпруга си, когато се опитва да я прелъсти.

Сега

Сантяго моли Лола да приготви дрехи за Бенхамин и съобщава, че заминава в провинцията в къщата на леля й. Ракел пристига в дома на Сантяго, а той я информира, че започва самостоятелно разследване за изчезването на Каролина. Лиса посочва, че Каролина и мъжът, който я е придружавал в селото им, са търсили нотариус. Рот наблюдава Ракел, която посещава Дамян в болницата. Лаура показва на Годой карта на района, където Каролина и Дамян са претърпели пътен инцидент. Дава му указания къде да издирва Каролина. Годой уведомява Валентин, който настоява инспекторът сам да проведе разследването. Годой и Лаура обхождат района и откриват обувката на Каролина.

 

Материалът Тази седмица в „Да обичаш, след като си обичал“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп. 92 – какво ще се случи… Сърцето на Йомер спира!

admin

Утре (24-ти април) в “Скъпа мамо” Ето какво ще видим

admin

Второ зловещо убийство разтърсва Велико Търново в „Есента на демона“

admin

Тази седмица в „Песента на живота“

admin

Епизод 207 (Ето какво ще видим) 07-ми март

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy