Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Дилан Чичек Дениз критикувана за пластична интервенция

Талантливата турска актриса Дилан Чичек Дениз получи сериозни критики от страна на почитателите си заради естетическите корекции, които е извършила. Тя присъства на светско мероприятие за представяне на марка, на която е рекламно лица, придружавана от любимия си Мерт Язъджъолу и приятелят му Кубилай Ака.

Дилан с Мерт Язъджъолу и Кубилай Ака

Фокусът на общественото внимание обаче беше насочен към промяната, настъпила в нейната външност. Според публикации в турската преса тя се е подложила на т.нар. процедура „френска закачалка“ – нехирургичен метод за лифтинг на лицето чрез поставяне на нишки от полиестер и силикон, чрез който се премахват бръчките и увисването на кожата.

Светските журналисти смятат, че подутината на скулите й е вследствие на тази интервенция.

Преди години Дениз отново беше критикувана, че се е подложила на пластични операции като тогава в пресата бяха разпространени нейни снимки от детството, съпоставени с настоящи фотографии.

Дилан Чичек Дениз на конкурса „Мис Турция“ 2014 където зае второ място

Тогава актрисата категорично опроверга медийната информация и заплаши да заведе дела за уронване на престижа срещу журналистите, публикували невярна информация по неин адрес.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Актрисата не коментира новата си външност, но в последното си интервю пред списание L’Officiel Турция тя отговори на въпроса дали е от личностите, които се борят за любовта си или се предават, когато настъпят трудни моменти в отношенията й с партньора й.

„Не се отказвам лесно от хората, на които държа, но може да настъпи миг, в който преставам да ги обичам. Това е едновременно моя сила и слабост. Двустранните отношения са взискателни, изискват усилия, взаимни жертви и разбирателство“, вярва тя.

Материалът Дилан Чичек Дениз критикувана за пластична интервенция е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Едуардо Янес партнира на племенника си в нов сериал

admin

​”Дейвид Холмс: момчето, което оживя” – хроника за каскадьора на Хари Потър​

admin

Епизод 74 ФИНАЛ (Ето какво ще видим) 08-ми юли

admin

Утре (02-ри октомври) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

Епизод 212 (Ето какво ще видим) 14-ти март

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy