Image default
Всички Сериали

Клаудия Мартин играе с мъжа си в "Богатите също плачат"


Клаудия Мартин, позната на българските зрители от хитовите сериали “Без твоя поглед” и “Богатите също плачат”, е щастливо обвързана. 

През 2021-2022 г. красавицата оглавява римейка на вечната класика “Богатите също плачат”. 

В сериала тя участва заедно с половинката си в реалния живот Уго Катлан. Двамата обаче нямат общи сцени. 

Уго изпълнява ролята на Карлос, който работи във фабриката на Салватиера и е приятел с богаташа Сантяго, който се представя за беден, за да може да се социализира сред колегите си. 

Имено по време на записите на “Богатите също плачат” Уго и Клаудия се срещат и започват връзка, която официално оповестяват през 2022 г. 

Влюбените си правят екскурзия до Европа и посещават турския град Истанбул, откъдето споделят голям брой снимки в социалните мрежи. 

Клаудия казва следното за половинката си: “Преди няколко години участвахме в сериал като колеги, но едва сега го опознах като човек…” 

Уго пък признава, че първоначално Клаудия изобщо не му е обръщала внимание и си е помислил, че не го харесва, но впоследствие тя е направила първата крачка и го е целунала. 

И двамата харесваме фотографията, изкуството, музиката, кафето. Опознаването ни протичаше спокойно, без бързане. И двамата искахме да си дадем възможност да обичаме отново, независимо от обстоятелствата…” 

На въпроса дали са готови да живеят заедно Уго признава: “Човек никога не е готов за нищо в живота. Нещата се случват във времето, в което трябва да се случат. Прекарваме много време заедно и си помагаме взаимно. Даваме си любов един на друг и това е важното. Бих казал, че почти живеем заедно, въпреки че не спим под един покрив” 

Преди Уго Клаудия е омъжена за продуцента Андрес Товар. 



Източник

Вижте също..

Епизод 49 (Ето какво ще видим) 20-ти февруари

admin

“Преплетени съдби”: Важна следа

admin

Мрежа от лъжи – Епизод 67 (Ето какво ще видим) 08-ми януари

admin

Утре в 21:00 ч. в "Ти разкажи, Черно море": Тахир отвлича Ведат и го (15 май)

admin

„Наследство“ еп.374: Сехер се връща в имението с разбито сърце…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy