Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Безмилостен град“

Джемре упреква Дженк, че се бои Недим да не го издаде за злополуката, в която е пострадал. Агях дочува свадата помежду им и съветва сина си да се извини на своята съпруга. Дженк признава пред Джемре, че изпитва страх от разкритията на Недим. Сехер разпитва дъщеря си дали е извършила още някакво прегрешение, за което тя не знае, но Агях е уведомен. Джерен укорява майка си, че се е усъмнила в бащинството на Недим. Разтревожената Сехер неволно признава пред Джерен, че Дженк е поискал да се разведе със сестра й. Сехер дава на свекърва си визитната картичка на Оя, за да отведе Джерен при психоложката. Дамла и Шениз се опитват да задържат Агях в имението, но той отказва и се отправя към близък хотел.

Дженк пита братовчед си защо е донесъл обратно инвалидния си стол в имението. Недим отговаря, че не желае да забрави миналото. Агях споделя със сина си, че знае, че Шениз е блъфирала, когато му е изпратила документите за развод. Той разпитва Дженк защо е поискал да се разведе с Джемре и го убеждава да не се отказва от брака си. Джерен среща сестра си, която излиза от кабинета на Оя. Джерен разкрива пред Джемре, че е узнала от майка им, че Дженк е поискал развод, и предлага двете да си помагат, за да запазят браковете си. Джемре отказва да помогне на сестра си да се завърне в имението и ясно заявява, че не желае Джерен да е край Недим.

Оя позволява на Недим тайно да чуе разговора й със съпругата му. Оя разкрива пред Джерен, че е научила от Недим как го е малтретирала. Джерен твърди, че Недим е преувеличил и е манипулиран от сестра й, която е неин враг. Джерен си тръгва разгневена от сеанса с Оа. Психоложката съветва Недим да не се оставя съпругата му да го използва, за да се завърне в имението. Шениз прави така, че Дамла да намери заявлението за развод и обяснява на дъщеря си, че го е дала на баща й с надеждата той да го скъса и да й се извини. Дамла скъсва документа пред баща си и обвинява родителите си, че рушат семейството им.

Дженк и Джемре отиват на романтична вечеря в ресторант, за да успокоят родителите си, че бракът им не се разпада. Дженк упреква съпругата си, че е влюбена в Недим. Обидената Джемре напуска заведението, но изчаква съпруга си да излезе, за да се приберат заедно в имението. Сехер моли Недим да даде още един шанс на Джерен заради бебето им. Недим отхвърля подобна възможност.

Джемре изчаква съпруга си пред именито, за да се приберат заедно у дома. Сехер моли Недим да даде още един шанс на Джерен заради бебето им. На следващата сутрин Недим посещава Джерен в апартамента й. В първия момент тя не успява да го познае – толкова голяма е настъпилата у него промяна след лечението му. Когато го разпознава, Джерен се скрива в спалнята си, но баба й приветства Недим и подтиква внучката си да отиде в гостната при своя съпруг. Недим споменава пред Джерен общите спомени от съвместния им брачен живот. Джерен си спомня за страданията, които му е причинила, и се заключва в стаята си. Недим си тръгва и поръчва на Нериман да му се обади, когато внучката й се успокои.

Нериман укорява Джерен, че е пропуснала шанса да се помири със съпруга си, за да се завърне в имението. Сехер пристига в апартамента на дъщеря си и Джерен моли Нериман да не издава пред майка й, че Недим е бил при тях. Дамла не отговаря на обажданията на баща си и той й изпраща гласово съобщение, с което я моли да не постъпва по този начин с него. Агях отменя всичките си делови срещи и се отправя към имението. Секретарката му Айфер предупреждава Шениз. Недим нарежда на шофьора Мелих да скрие от Агях, че е посетил съпругата си. Дженк се готви да посрещне баща си, но когато го вижда да прегръща Недим, се опитва незабелязано да напусне имението. Недим го забелязва и Дженк обяснява пред баща си, че се е готвел да се разходи край Босфора. Недим изявява желание да го придружи и Дженк е принуден да приеме да излязат заедно.

Агях и Шениз откриват, че стаята на дъщеря им е празна, а на тоалетката има прощална бележка от Дамла. Дженк се чувства неловко в присъствието на братовчед си и пита Недим защо го наблюдава толкова съсредоточено. Недим отвръща, че са му интересни всички ежедневни и банални дейности, които Дженк извършва, а на него са били отнети несправедливо. Дженк решава, че братовчед му помни обстоятелствата около злополуката, в която е пострадал, и излиза от колата. След като се успокоява, Дженк отново сяда зад волана, като очаква Недим да го обвини за инцидента, но братовчед му предлага да се приберат в имението, ако не се чувства добре.

Агях нарежда да проследят сигнала от телефона на дъщеря му, но се оказва, че тя притежава много апарати и никой в имението не знае кой от тях използва в момента. Шениз се обажда на приятелките на Дамла, но никоя не знае къде е. Шениз е силно разтревожена, че дъщеря не е регистрирала присъствие от 18 часа в социалните мрежи. Мелих представя на Агях запис от охранителните камери, който показва как Дамла напуска имението в четири часа сутринта. Дамла се обажда на Дживан и настоява да се срещнат тайно на крайбрежната алея. Дживан заблуждава Джемре, че спешно трябва да посети приятеля си Бахри. Агях разпитва Дживан дали е виждал Дамла, но той отрича. Агях изпраща охранителите и шофьорите от имението да издирват дъщеря му.

Сехер признава пред свекърва си, че е говорила с Недим, но той е отказал да даде на Джерен възможност да поиска прошка от него. Джерен дочува разговора между Сехер и баба си. Когато се прибират в имението, Недим пита Дженк защо никога не го гледа в очите – дали го обвинява в нещо или изпитва страх. Шениз прекъсва разговора им с новината, че Дамла  е избягала от дома.

Дживан се среща с Дамла, която го моли за помощ, за да се скрие от родителите си. Нериман научава от Нуртен за бягството на Дамла и решава да използва случай, за да разбере намеренията на Недим. Мелих докладва на Агях, че Дамла не е използвала кредитните си карти, и Недим се досеща, че тя разчита на свой приятел. Шениз упреква Агях, че е подложил дъщеря им на риск заради упорството си да се разведат. Дженк нарежда на Мелих да доведе при него Дживан. Джемре обяснява на Мелих, че брат й е отишъл при свой приятел.

Нериман кани Недим да дойде на следващия ден в болницата за контролния преглед на Джерен, на който ще се разбере полът на бебето. Уморената Дамла заспива край брега, а Дживан бди над нея. Дженк е уверен, че сестра му е с Дживан, и разкрива пред Джемре, че е видял двамата да се целуват в градината. Дживан не отговаря на обажданията на Джемре и тя му изпраща съобщение, че полицаите го издирват заедно с Дамла. Дживан се обажда на сестра си и тя му нарежда да й изпрати локацията, на която се намира. Дженк и Джемре се отправят с колата му към брега и след като откриват Дамла и Дживан, ги принуждават да се качат в автомобила. Джемре и брат й слизат преди имението и Дженк скрива от родителите си къде е открил сестра си.

Дамла упреква баща си, че отново ще се прибере в хотела. Агях връща годежния пръстен на Шениз, но я предупреждава, че третия път, когато го свали от пръста си, ще е последният. Джемре предупреждава брат си, че ще страда заради любовта си към Дамла. Недим поздравява Шениз, че е спасила брака си, и я уверява, че не е желаел развода й с чичо му, защото им предстоят още много преживявания заедно в имението. На следващия ден Сехер и Джемре се отправят към болницата за прегледа на Джерен. Агях също иска да отиде, но Шениз отказва да го придружи. Недим моли братовчед си да го закара до клиниката, без да го предупреди каква е целта на посещението им. Джерен и баба й пристигат първи. Джерен е уверена, че никой от близките й няма да се появи, но Нериман настоява пред лекарката да изчакат с прегледа.

За изненада на Джерен съпругът й пристига с Дженк в лекарския кабинет. Сехер и Джемре също са смаяни, когато заварват там младите мъже. Лекарката обявява, че бебето ще бъде момче и пита кой от двамата е бащата. След кратко мълчание, Недим заявява че той е бащата на детето и моли да го оставят насаме със съпругата му. Джерен се досеща, че Недим е подменил резултатите от ДНК изследването и той потвърждава подозренията й, но не разкрива мотивите за постъпката си. Агях пристига в болницата и е разгневен, когато открива сина си и Недим при Джерен. Агях отвежда племенника си и след като се прибират в имението, уведомява Недим, че след като бебето се роди, ще се разведе с Джерен.

Джерен се връща в апартамента с баба си, майка си и сестра си. Сехер е възмутена от поведението на Агях. Насаме Джемре отбелязва пред сестра си, че не забелязва у нея никакво разкаяние, че е тормозила Недим, а усеща само страха й. Джерен прогонва сестра си от своята стая. Шениз уверява сина си, че Недим нарочно го е завел в болницата, за да го накара да изпита угризения на съвестта. Шениз е убедена, че отношението на Недим към Джерен ще доведе до конфликт между него и чичо му. На следващия ден Агях посещава Джерен и забранява пред баба й да се приближава до племенника му и имението. Сехер заварва Агях при дъщеря си и го упреква, че се опитва да раздели съпрузи, които очакват дете. Агях си тръгва, без да разкрие пред Сехер, че е видял на записа от видеокамерата Джерен да страда за заминаването на Дженк в САЩ.

Материалът Тази седмица в „Безмилостен град“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Ибрахим Еге Шашмаз ще става татко

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Гена полудява, след като (2 май)

admin

Наследство еп.215 – какво ще се случи… Ще успее ли Яман да се извини на Сехер?

admin

„Наследство“ еп.252: Белгин признава на Яман, че е наета от Икбал…

admin

Тази седмица в „Безмилостен град“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy