Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

„Врагът отблизо“ – брат и сестра се изправят във война на живот и смърт

Премиера

Diema Family

Сериал, Мексико

От 19 юни

Всеки делничен ден

От 20.00 часа

Сюжетът на високобюджетната мексиканска поредица „Врагът отблизо“ противопоставя капитан Алехандро Ферер и сестра му Аделаиде, които не подозират за роднинската връзка помежду им. Техните родители са убити по особено жесток начин от двама наемници от картела „Мил Кумбрес“. Аделаиде е отвлечена, а грижата за Алехандро е поета от комисар Леополдо Борхес.

25 години по-късно пътищата им отново се пресичат. Аделаида се представя под името Роксана Родилес, тя е годеница на Федерико Монталво, вицепрезидент на банка „Атлантика“ в Мексико. Роксана депозира суми в европейски банки от негово име, но привлича вниманието на агенти от ФБР и Интерпол. С помощта на довереник на Фередико напуска Цюрих, но е арестувана в имението му от Алехандро.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Алехандро вярва, че чрез Роксана ще разкрие самоличността на мафиотския бос с прякор Професора – престъпният гений и лидер на „Мил Кумбрес“. Роксана е изпратена в смесения затвор „Лас Дунас“ и Алехандро поверява на колегата си Даниел опасна мисия под прикритие. Даниел трябва да се представи за затворник и да спечели доверието на Роксана, за да узнае нейните тайни. Това, което Алехандро не очаква е, че Даниел и Роксана ще се влюбят един в друг.

Главните роли в сериала са поверени на прочутите мексикански актьори Раул Мендес („Наркос“) и Фернанда Кастийо. Образът на Даниел е поверен на атрактивния Матиас Новоа (Амадо – „Доня Сандовал“). Двата сезона на сериала се състоят от 113 епизода. Високобюджетната продукция е заснета в Цюрих, Швейцария, Мексико сити и САЩ.

 

Материалът „Врагът отблизо“ – брат и сестра се изправят във война на живот и смърт е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Опасно изк.": (7 юни)

admin

Утре в "Почукай на вратата ми": (29 август)

admin

Утре в "Черно-бяла любов": (24 март)

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лилиана натопява Лейди; Фатима открива празния буркан и обвинява (19 април)

admin

Епизод 181 (Ето какво ще видим) 31-ви януари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy