Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

Зейнеп заявява на Емине, че заради загрижеността на Баръш се е убедила, че той наистина е влюбен в нея. Признава, че се чувства недостойна за любовта му заради поведението на Байрам. Емине упреква приятелката си и отбелязва, че Зейнеп сама се обрича на нещастие.
На следващата сутринта Султан уведомява Зейнеп, че Мехди и Бенал ще сключат брак. Саваш е развълнуван, когато Баръш го информира, че Зейнеп и Емине ще ги посетят. Султан посещава Джемиле по молба на Зейнеп и я умолява да й предаде стъклените топчета на покойния брат на Зейнеп – Рамзи, които Мехди е съхранявал. По-късно Зейнеп показва топчетата на Саваш и му споделя, че е много огорчена от развитието на отношенията им с Мехди. Саваш успява да я разсее и двамата се забавляват, докато играят с топчетата. Бенал посещава Мехди в затвора и му позволява да прегърне дъщеря си. Изтъква, че ще се ожени за него с нежелание, въпреки че го обича искрено.
Баръш, Зейнеп, Емине и Саваш вечерят и се забавляват заедно. Саваш предлага на Емине да й помогне да продължи образованието си. Баръш споделя със Зейнеп, че е впечатлен от промяната в поведението на брат си. По-късно Зейнеп дава уроци по танци на Баръш. Малко преди двамата да се целунат, към тях се присъединяват Саваш и Емине. Емине събаря ваза, която е принадлежала на майката на Саваш и Баръш и предизвиква гнева на Саваш.
В килията на Мехди е настанен нов затворник на име Осман, който с арогантното си поведение се опитва да провокира Мехди. Хюсеин изтъква пред Джемиле, че Мехди може да бъде освободен под домашен арест, ако Зейнеп оттегли жалбата си срещу него. Емине и Зейнеп се прибират в дома си и Зейнеп признава пред Емине, че се страхува да се отдаде на чувствата, които изпитва към Баръш. По-късно Зейнеп изпраща съобщение на Баръш и остава разочарована, когато не получава отговор от него. Баръш от своя страна изпитва колебания дали да й признае, че е влюбен в нея.
Осман непрекъснато се опитва да предизвика гнева на Мехди, който полага усилия да не се поддава на провокациите му. Кибрит се завръща от Ерзурум и упреква Нух и Джемиле, че са скрили от нея отвличането на Зейнеп. Кибрит споделя, че е крайно разочарована от постъпката на Мехди. Джемиле умолява Кибрит да прояви разбиране към Мехди и я убеждава да разговаря със Зейнеп да оттегли жалбата си.
Вуйчото на Баръш и Саваш – Али Ръза, пристига в дома им и упреква племенниците си, че все още не са създали свои семейства. Султан, Емине, Зейнеп, Нермин и Сакине събират всички свои спестявания и установяват, че не могат да покрият месечните си разходи. Султан отново ги уверява, че ще успеят да се справят със затрудненията си.
Кибрит се среща със Зейнеп и й признава, че е много разгневена на Мехди, но въпреки това я умолява да отхвърли жалбата си, за да може Мехди да бъде до новородената си дъщеря. Зейнеп категорично подчертава, че не може да изпълни молбата й. Между Осман и Мехди възниква напрежение, което прераства във физическа саморазправа, прекратена от надзирателите в затвора. Баръш и Зейнеп се срещат във фирмата и Зейнеп остава изненадана от дистанцираното му поведение спрямо нея.
Бенал отива в затвора с Мюжгян, за да посети Мехди, но узнава от надзирателите, че той няма право на свиждане, тъй като е участвал в сбиване. Емине поправя счупената ваза и придружавана от Султан, посещава Саваш, за да му я предаде. Саваш се извинява на Емине и и признава, че не се е ядосал заради вазата, а заради поведението на Баръш. Султан се запознава с Али Ръза, с когото по-късно се сближават, докато приготвят вечеря заедно.
Между Мехди и Осман възниква ново напрежение, когато Мехди узнава, че заради него няма да успее да види дъщеря си. Джемиле, Нух и Бенал посещават Зейнеп в дома й и безуспешно се опитват да я убедят да оттегли жалбата си срещу Мехди. Зейнеп признава, че ако Мехди е на свобода, непрекъснато ще се страхува за безопасността си и ги отпраща. По-късно Сакине установява, че Зейнеп отново получава паник атака и се опитва да я успокои.
Джемиле споделя с Нух, че има лошо предчувствие, свързано с Мехди. Нух я уверява, че Хюсеин ще намери начин да изкара Мехди от затвора. Емине се обажда на Зейнеп и я уведомява, че Баръш изпитва неразположение и е вдигнал висока температура. Зейнеп първоначално отказва да посети Баръш, но по-късно, подтиквана от Емине и Нермин, все пак отива в дома му. Емине забелязва, че Саваш не остава доволен от посещението на Зейнеп.
Докато Зейнеп полага грижи за Баръш, той изненадващо я целува. Саваш ги наблюдава с огорчение. По-късно Зейнеп, Султан и Емине напускат имението на Баръш. Емине забелязва, че приятелката й е силно развълнувана. Осман издебва Мехди и го пробожда с нож, заявявайки му, че му отмъщава за смъртта на Бурхан. Джемиле уверява Бенал, че скоро ще успеят да изкарат Мехди в затвора. Емине забелязва, че Зейнеп сънува кошмар и й помага да се успокои.
На сутринта Мехди е открит от съкилийниците си в безпомощно състояние и е откаран в болница. Зейнеп посещава Баръш, който я уверява, че се чувства много по-добре и е готов да се завърне на работа. Той й благодари за грижите, но признава, че не помни някои моменти от вечерта. Хюсеин уведомява близките на Мехди за нападението над него. Али Ръза предлага на Султан двете с Емине да започнат работа в имението.
Нух и Джемиле очакват новини за състоянието на Мехди. Джемиле хвърля вината за случилото си върху Зейнеп. Кибрит безуспешно се опитва да се свърже със Зейнеп, която отклонява обажданията й, тъй като е в съвещание с колегите си. Докторът уведомява Джемиле и Нух, че Мехди е получил много сериозни наранявания и животът му е в опасност.

Материалът Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Днес (27-ми април) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Доктор Чудо": (21 март)

admin

Утре (30-ти август) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Утре (08-ми юни) в “Не ме оставяй” Дженгиз се връща в имението

admin

“Наследство”: Обвиняват Яман в отвличане

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy