Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Ким Катрал конкурира „Просто ей така“ с нов сериал

Ким Картал се завръща с главна роля в комедийния сериал „Бляскав“ (Glamorous), който ще бъде достъпен в стрийминг платформата  Netflix. Катрал вдъхва живот на Мадолин Адисън – собственичка на козметична империя.

Мадолин е обезпокоена, че е жертва на вътрешен саботаж, когато наблюдава рязък спад към продуктите й. Тя наема амбициозния инфлуенсър Марко Мехия (Мис Бени), за да изпита лоялността на подчинените си. Марко получава задача да се сближи с останалите си колеги и да докладва на Мадолин за всичко, което се случва в нейно отсъствие. В замяна обещава да му разкрие тънкостите на своя бизнес, но го предупреждава, че не всичко в него е „само блясък“.

Премиерата на сериала ще бъде на 22 юни. Първият сезон ще се състои от 10 епизода. В тях зрителите ще могат да наблюдават себеоткриването на героите сред работен хаос и романтични предизвикателства.

Със същата премиерна дата е обявен и вторият сезон на „Просто ей така“ в платформата HBO Max.  Заради това и почитателите очакват сблъсък и борба за рейтинг между Катрал и доскорошните й колежки от продължението на „Сексът и градът“ – Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права

По всичко изглежда, че конфликтът между емблематичния квартет продължава. За разделението между тях може да се направи извод и от публикуван видеоклип в социалната мрежа по случай 25-годишнината от излъчването на „Сексът и градът“. От компания HBO разпространиха клип, в който присъстваха единствено Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън.

„Двадесет и пет години, Боже мой, какво се случи в живота ни за 25 години? Създадохме семейства и  връзки. Осъзнавам, че сте имали същите преживявания в живота си и ние ви обичаме затова, че бяхте с нас толкова много години“, споделя Сара Джесика Паркър.

След новината за втория сезон на „Просто ей така“ част от феновете на сериала отново останаха разочаровани,тъй като се надяваха Катрал да вземе участие в новините епизоди. Непосредсвено след обявяването на премиерната дата беше съобщено, че Катрал отново ще се завърне в образа на Саманта Джоунс.

Тя ще участва в сцена в последния епизод на сезона. В нея Саманта ще разговаря с героинята на Паркър – Кари Брадшоу. При заснемането Катрал не се е срещала с нито една от колежките си. Единственият член на екипа, с когото Катрал поддържа комуникация, е Патриша Филд, дизайнерката от „Сексът и градът“.

Сама Филд също не участва в работата по „Просто ей така“ заради ангажимента си към костюмите в сериала „Емили в Париж“ на платформата „Netflix“. Дизайнерката се е съгласила да направи изключение заради Катрал.

Очаква се сцената между Ким и Сара да бъде излъчена през август. А дали актрисите са изгладили различията си предстои да разберем.

Материалът Ким Катрал конкурира „Просто ей така“ с нов сериал е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

“Мрежа от лъжи”: Волкан иска да вземе попечителство над дъщеря си

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": Селчук разкрива на всички, че е син на Халюк; появява се Мелих (6 април)

admin

Утре в "Богатите също плачат": Луис Алберто взема важно решение (20 юни)

admin

Преплетени съдби – Епизод 57 (Ето какво ще видим) 19-ти март

admin

Клаудия Мартин за тежкия развод, за отношенията си със Себастиан Рули и за трудностите в "Богатите също плачат"

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy