Image default
Всички Сериали

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Гена прави ДНК тест на Сурия и Сухани и разбира, че не са биологични майка и син (19 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (19 юни) в следващия епизод на индийския сериал “Остани с мен: Завинаги”, който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Plus
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 160

Гена заставя Сикантар да ѝ каже защо е извършил всички тези престъпления. Той признава, че е убил Анант, защото е представлявал заплаха за бизнеса ми, а следващата му жертва ще е Сурия.

Оказва се, че Гена е скроила клопка на Сикантар. В този момент пристига полиция, която арестува злодея след изречените самопризнания. Сикантар се заканва пред Гена да си отмъсти.

В същото време вътре в къщата Сурия отваря очи и извиква името на Гена. Лекарят съобщава, че младежът спешно се нуждае от преливане на кръв.

Гена се свързва със Сухани и я моли заедно със Сарика да дойдат в болницата, за да дарят кръв за Сурия. Тя се досеща, че планът на Сикантар се е провалил.

Сухани и Сарика пристигат в болницата, но кръвните им групи не съвпадат с тази на Сурия. В този момент лекарят съобщава, че се е намерил донор.

Опитът на Гена да открие кой е анонимния донор се оказва безуспешен. Сухани се преструва на благодарна пред Гена за това, че е спасила живота на сина ѝ.

Гена съобщава на Сухани и Сарика, че Сикантар и Арджун са арестувани. Двете се изпълват с гняв и нападат Гена. Тя обаче им отвръща подобаващо.

Гена е съсипана, гледайки Сурия да лежи в безсъзнание. Тя не сдържа сълзите си и се разплаква, изразявайки желанието си той да бъде до нея завинаги.

Точно в този момент Сурия отваря очите си и изрича името на Гена, която от щастие целува ръцете му.

Сухани и Сарика посещават Сикантар и Арджун в затвора… Сикантар се заканва пред майка си, че ще убие Гена.

Гена започва да се съмнява, че Сухани е биологична майка на Сурия, тъй като кръвните им групи не съвпадат. Тя решава да направи ДНК тест.

Гена отрязва кичур от косата на Сурия, докато той спи. В този момент обаче той отваря очи и я моли да му прости за лошото си отношение.

Сурия не може да повярва, че собственият му брат – Сикантар – се е опитал да го отрови. Той умолява Гена да не поставя под съмнение майчината любов на Сухани към него.

Сухани успява да накара Гена да докосне шишенцето с отровата, която е приел Сурия, и по този начин да остави отпечатъците си.

Гена получава резултатите от ДНК теста, който доказва, че Сухани не е биологична майка на Сурия.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.



Източник

Вижте също..

Утре в "Южен вятър": (6 юли)

admin

Утре (12-ти октомври) в “Мистър Грешен” Ето какво ще видим

admin

Днес (20-ти септември) в “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

Афра Сарачолу може да изостави „Златно момче“

admin

Сейран предпочита университета пред това да стане майка

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy