Image default
Всички Сериали

"Остани с мен: Завинаги": Сурия иска развод от Гена; Бременна ли е Гена; Раджу кара Гена да запознае Сурия с (23 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (23 юни) в следващия епизод на индийския сериал “Остани с мен: Завинаги”, който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Plus
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 164

Сухани моли Сурия да поговорят насаме… Гена моли любимия си да не се поддава на манипулациите ѝ, но той отбелязва, че Сухани го е отгледала и той е длъжен да я изслуша.

Когато остават насаме, Сухани показва на Сурия първите му отрязани кичури, които е запазила от ранните му години, и започва да театралничи.

През това време Гена се обажда на Урмила и я уведомява, че Сурия е узнал истината.

Сарика обаче дочува разговора на Гена и се опитва да отнеме телефона ѝ.

В този момент Сурия се връща при Гена и заявява, че Сухани е неговата единствена майка, тъй като тя е посветила целия си живот, за да го отгледа.

Гена се опитва да убеди Сурия, че Сухани го манипулира, за да се облагодетелства. Заставя го да избере между нея и Сухани.

Афектиран от ултиматума на Гена, Сурия ѝ заявява, че иска двамата да се разведат. Гена се срива и го моли за още един шанс, за да докаже твърденията си срещу Сухани.

Сурия обаче е непреклонен в решението си, избирайки майка си пред Гена. Урмила умолява Гена да не оставя Сурия в лапите на Сухани.

Гена успокоява Урмила, Димпи и Раджу, че няма да се разведе със Сурия.

Раджу предлага на Гена да запознае Сурия с Урмила. Тя обаче се притеснява, че Сухани на всяка цена ще възпрепятства срещата им.

Сухани горчиво укорява Шрия, че е платила гаранцията на Гена и по този начин я е освободила от затвора. Гена се появява и защитава Шрия.

Бясна, Сухани се свързва с адвокат, който да издейства във възможно най-кратки срокове развода на Гена и Сурия. Дава му срок от седем дни, като му обещава солидно възнаграждение.

Сухани успява да накара Сурия да подпише документите за развод.

Гена случайно се натъква на свой приятел от детството, който понастоящем е адвокат. Моли го да ѝ помогне в предстоящото бракоразводно дело със Сурия. Той се съгласява.

На Гена ѝ прилошава. Дали не е бременна?!



Източник

Вижте също..

Утре в "Наследство": Кираз е взета за заложничка и е залята, за да бъде подпалване жива; Сехер пристига в дома на Озан (15 август)

admin

Епизод 31 (Ето какво ще видим) 22-ри януари

admin

“Опасно изкушение”: Арестуват Чаатай – WebFen

admin

Тази вечер в „Много мой човек“

admin

Утре в "Доктор Чудо": (6 юни)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy