Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Безмилостен град“

Дженк изпраща майка си до колата й и тя го моли да не съобщава за срещата им на Агях. На следващата сутрин Шениз дочува съпруга си да поръчва в банката да подготвят сумата, поискана от Джерен. Джерен се опитва да заблуди Шениз, че отива на покупки, а шофьорът я откарва на място, където Агях я очаква в друга кола. Дживан заблуждава майка си, че отново е влязъл в конфликт с Дженк заради Джемре. Шениз отпраща Нериман и настоява да разговаря насаме със Сехер. Шениз уверява Сехер, че Агях се готви да откупи от Джерен нейното бебе. Шениз обяснява, че не може да се намеси в решението на съпруга си, но дава на Сехер адреса на банката, където е отвел дъщеря й.

Дженк и Джемре се уговарят да убедят Дживан и Дамла да прекратят отношенията си. Недим кани Дамла да отидат на покупки, за да промени имиджа му. Дамла е изненадана, че Недим отново е наел Дживан за шофьор, и той ще ги откара. Дженк пита братовчед си дали е уведомил Агях за решението си, но Недим отговаря, че не е сметнал за необходимо да занимава чичо си с този въпрос. Дженк принуждава съпругата си да придружи Дамла, Дживан и Недим. Сехер моли Дженк да я откара до банката. Шениз се преструва пред Нериман, че говори с адвоката си. Нериман чува как Шениз нарежда на адвоката да предостави ръководството на компанията на сина й Дженк, защото Недим няма необходимото образование и твърди, че Агях споделя нейното мнение.

Агях показва парите на Джерен, но преди да ги получи, я принуждава да подпише документи за развод и отказ от родителските права над бебето си. Джерен подписва и се задължава да замине за САЩ, където ще роди детето си. Сехер пристига в банката и скъсва документите. Тя отвежда Джерен със себе си. Джерен успява да заплаши Дженк, че ако не успее да получи сумата от баща му, ще издаде, че детето, което очаква, е негово. Джерен моли майка си да не разказва на Недим за постъпката й. Агях укорява Шениз, че е уведомила Сехер за действията му, но тя изтъква, че не би могла да го възпре по друг начин. Шениз настоява съпругът й да разреши тя да се справи с Джерен. Сехер моли Шениз да скрият от Недим случилото се. Шениз предупреждава Агях, че трябва да признае постъпката си пред своя племенник, преди Недим да научи от Джерен.

Дамла публикува в интернет клипове от пробите на костюми, в които Джемре помага на Недим да облече новите си дрехи. Дженк очаква Джемре пред магазина, в който пазаруват с Недим. Джемре тръгва със съпруга си, без да се сбогува с Недим. Нериман убеждава Джерен, че трябва да спечели Недим на своя страна и да забрави за Дженк, който няма пари. Сехер заявява пред Агях, че ще замълчи за постъпката му само заради браковете на дъщерите си. Джемре и Дженк наблюдават отдалеко конфликта помежду им. Сехер отклонява поканата на Нуртен да присъства на семейната вечеря в имението. Дженк упреква майка си, че е възпрепятствала заминаването на Джерен, но Шениз го успокоява, че ще се справи с нея, без да се налага семейството да й плаща.

Агях се извинява на племенника си, че е предложил пари на Джерен, за да я прогони от страната и да вземе бебето й. Недим прощава на чичо си, но Агях е изумен, че ще продължи да живее с жена, която е готова да се разведе с него заради пари. Недим категорично отказва да се връща в миналото и твърди пред чичо си, че не се нуждае от защитата му. Нериман разказва на Недим за разговора на Шениз с адвоката. Джерен заплашва Шениз, че ще попита пред всички сестра си и Дженк защо са сключили фиктивен брак. Шениз я предупреждава, че никой няма да й повярва, а Джемре ще я опровергае. Шениз й предлага да й плати, ако разруши брака на сина й и Джемре.

Дамла научава, че в интернет е публикуван репортаж със снимки на Недим и Джемре, в който тя е обявена за негова съпруга. Дамла се готви да съобщи по време на семейната вечеря за медийната грешка, без да подозира, че майка й е поръчала на сайта да разпространи невярната информация. Недим обаче я изпреварва и съобщава пред близките си, че на следващия ден ще започне работа в семейната компания. Агях е изненадан от желанието му, но запазва спокойствие и обявява, че и Дженк ще ги придружи на следващата сутрин. Дамла премълчава пред семейството за грешката, допусната от сайта, но на следващия ден се обажда на редакторката, за да поправи материала. Шениз дочува разговора на дъщеря си и тайно се свързва след нея с журналистката, за да я подтикне да разпространи в цялата мрежа снимките на Джемре, която закопчава ризата на Недим.

Агях се отправя с Недим и Дженк към компанията. Джемре кани брат си на разходка край морето. Сехер предлага да вземат със себе си и Джерен, но Джемре отклонява предложението на майка си, под предлог че разходката ще измори бременната й сестра. Насаме Дживан споделя със сестра си, че е влюбен в Дамла, но осъзнава, че романтичните им отношения нямат бъдеще заради различията в социалния им статус. За негова изненада Джемре го окуражава да се бори за любовта си. Шениз посещава Сехер в пристройката за прислуга и й предлага да обединят усилията си, за да решат проблемите в браковете на децата си. Сехер с радост приема съюза с Шениз, която я убеждава да изпратят тайно от Агях двете млади семейства на меден месец.

Недим настоява пред Агях да получи свой кабинет в компанията. Разгневеният Дженк изтъква, че Недим няма подходящото образование, за да заема ръководна длъжност в семейната фирма. Засегнатият Недим го предизвиква, като заявява, че Дженк добре знае причината, поради която не е имал възможност да посещава училище. Агях прекъсва спора им, като потвърждава твърдението на Дженк, че на Недим му липсват необходимите знания и опит, за да получи пост в корпорацията. Огорченият Недим си тръгва. Дженк се извинява пред баща си, че е бил рязък с братовчед си. Агях обяснява на сина си, че Джерен и Нериман подтикват Недим да предявява претенции към наследството на Мюмтаз. Дженк уверява баща си, че на Недим не му е необходимо външно влияние, за да смята, че е собственик на цялото богатство на фамилията Карачай – и двамата братовчеди са израснали с непрекъснатото напомняне за този факт.

Шениз изпраща журналисти пред холдинга „Карачай“, които искат коментар от Дженк за снимките на съпругата му с Недим. Дженк не дава изявление пред репортерите и се прибира разгневен в имението. Той се извинява пред братовчед си за своето поведение в компанията, но го укорява, че е разрешил на Джемре публично да прояви интимност към него. Дженк твърди, че и двамата са преминали границата на етичните норми. Недим не му отговаря, но е убеден, че братовчед му е престъпил морала още на 8 години, когато го е блъснал от прозореца на имението. Дамла моли Джемре за прошка за снимките, които е публикувала в интернет и са предизвикали публичния скандал с Недим. Джерен настоява Дамла да се извини и на нея и тя е принудена да го стори. Нериман съветва Джерен да използва ситуацията, за да злепостави сестра си пред Агях и Сехер.

Шениз и Сехер изпращат Дженк и Джемре, които заминават на меден месец в Чешме. Недим отказва да напусне имението с Джерен, но променя решението си, когато тя му съобщава, че и Джемре ще присъства по време на почивката им. Преди заминаването на младоженците Шениз подменя с други хапчета витамините, които Джерен приема заради бременността си.  Джемре и Дженк са смаяни, когато Джерен и Недим се качват в частния самолет, който излита от Истанбул. Шениз поръчва на секретарката Айфер да спомене пред Агях за скандалните новини около Недим и Джемре. Шениз показва на съпруга си снимките, в които Джемре закопчава ризата на Недим. Агях споделя със съпругата си затрудненията, пред които ще се изправят, ако се опитат да преместят някое от младите семейства да живее извън имението.

Агях е разгневен, когато научава, че четиримата младоженци са заминали заедно на меден месец. Шениз го заблуждава, че Сехер е изпратила без нейно знание Недим и Джерен, след като е узнала, че Джемре и Дженк заминават за Чешме. Шениз се преструва пред Агях, че се бои той да не покаже на Сехер видеозаписа с Джерен, която изпада в нервна криза заради заминаването на Дженк в САЩ. След като Агях се отправя към имението, Шениз се обажда на Сехер и се оправдава, че не е имала смелост да признае пред съпруга си, че идеята за общия меден месец е била нейна. Сехер заявява, че тя ще поеме отговорността за общото им решение.

Агях упреква Сехер, че е изпратила без негово знание племенника му и Джерен в Чешме. Сехер го укорява, че се отнася по различен начин към двете й дъщери. Агях трудно се сдържа да не разкрие пред Сехер, че Джерен е влюбена в Дженк. Насаме Шениз мами Сехер, че Агях е решел след медения месец да изпрати Недим и Джерен да живеят в чужбина. Афектираната Сехер отива в кабинета на Агях и го упреква, че не спира да наказва Джерен за предишните й грешки. Агях й показва видеозаписа, в който Джерен признава пред Недим любовта си към Дженк. Сехер е сломена от разкритието и горчиво обвинява свекърва си за вредното й влияние върху Джерен. На Нериман й прилошава и внукът й я отвежда в пристройката за прислуга.

Сехер упреква Шениз, че е знаела за непозволените чувства на Джерен към Дженк. Шениз твърди, че е изпратила умишлено Джерен на медения месец на сестра й, за да се убеди в любовта на Дженк към съпругата му и да се примири с нея. Шениз предизвиква Сехер, ако държи на майчините си чувства по-малко, отколкото на истината, да уведоми Джемре за любовта на сестра й към Дженк. Сехер няма сили да извърши тази постъпка. Джерен тайно поставя камера в стаята на Дженк и Джемре. Нериман се обажда на Джерен и я уведомява, че майка й е научила за любовта й към Дженк. Предупреждава Джерен да не помага в интригите на Шениз.

Нериман обвинява Шениз, че е въвлякла Джерен в кроежите си. Агях става свидетел как тя заплашва Шениз, че ще накара Недим да използва финансовата си власт. Агях предупреждава Нериман, че ще е прогони от имението, ако продължава да манипулира племенника му. За да накара Дживан да ревнува, Дамла кани Мерич, син на приятел на баща й, да я вземе с мотоциклета си от имението. Шениз си припомня как Мюмтаз някога я е убеждавал да прекрати бременността си с Дженк, защото е женен за майката на Недим. През нощта Джемре излиза сама на разходка край брега и среща Недим.

Материалът Тази седмица в „Безмилостен град“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Дръзките спряха устрема на Силните в “Игри на волята”

admin

“Ти разкажи, Черно море”: Ведат ще бъде попечител на Ийт?

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (1 май)

admin

Утре (22-ти февруари) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

Тази вечер в „Мен не ме мислете“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy