Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Откраднати мечти“

Мелтем съобщава на Дурмуш, че ще започне работа, за да се издължи на Текин. Появява се Доан и отвежда Мерием в офиса на Текин. Текин се интересува как Мерем ще изплати дълга си, след като е изгубила работата си. Настоява Мерием да остави Йомер в сиропиталището на Нериман като гаранция, че ще върне обратно дължимото. Мерием категорично отказва и напуска офиса на Текин. Текин вика при себе си Нериман. Тя го убеждава, че Мерием е започнала работа и ще върне парите, които му дължи. Текин нарежда на Доан да научи къде работи Мерием.

Хюля и Бахадър провеждат съвещание в офиса на компанията. Хюля заявява, че по настояване на Улвийе персоналът трябва да се съкрати без право на обезщетение.

Улвийе уведомява Бахадър, че Левент е взел решение отново да замине. Моли го да разговаря с брат си. Мерием събира в чанта вещите на Йомер и се отправя към имението. Аслъ съобщава на Улвийе, Левент и Йомер, че Мерием е пристигнала. Йомер отказва да се срещне със сестра си и Улвийе го отвежда в градината. Левент излиза навън, за да разговаря с Мерием. Тя му показва, че е донесла любимите играчки на Йомер, но Левент отказва да ги вземе и се връща обратно в къщата. Мерием наблюдава отдалеко Йомер, но е забелязана от Левент, който я прогонва.

Бахадър разговаря с Левент, след което съобщава на Улвийе, че брат му е твърдо решен да замине. Йомер дочува думите ми и натъжен побягва в градината. Левент се интересува каква е причината за лошото настроение на момчето. Йомер се интересува дали и Левент ще го изостави, както е направила сестра му.

Левент се появява на закуска и информира семейството си, че е взел решение да остане в Истанбул. Улвийе се просълзява от щастие. Хюля заблуждава семейството, че е получила силна мигрена и се оттегля. Настоява Бахадър да проучи кои са родителите на Йомер и дали Левент възнамерява да посети офиса на семейната компания.

Доан проследява Мерием и Айше и узнава, че шият рокля за сватбата на заможна дама. Текин нарежда на Доан да попречи на Мерием да получи възнаграждение за труда си. Айше убеждава Мерием да позвъни на Левент. Двамата се уговарят да се срещнат на пристанището. Левент категорично заявява, че ще настани Йомер в приют. Предлага на Мерием голяма сума пари. Тя взема подписания чек и го разкъсва на малки парченца.

Хюля посещава Йомер в стаята му и прави опит да научи кои са неговите родители, но разговорът им е прекъснат от Улвийе.

Мерием, Айше и Сафие успяват да завършат сватбената рокля. Мерием се отправя към дома на младоженката. Приятелите на Доан отвличат вниманието на Мерием и вземат кутията, в която е прибрана роклята. Доан подарява роклята на Нериман. За да не злепостави Айше и Сафие, Мерием убеждава търговеца да й даде плат на изплащане и се заема да ушие нова сватбена рокля.

Бахадър се интересува дали Левент възнамерява да посети офиса на компанията. Левент признава, че мястото му навява тъжни спомени, тъй като съпругата му е загинала там, а синът му е бил отвлечен. Улвийе моли Левент да позволи на Йомер да се срещне с Мерием, тъй като момчето мисли, че сестра му го е изоставила. Левент отказва да се вслуша в думите й. Категоричен е, че няма да допусне Мерием да се възползва от момчето.

Текин причаква Мерием пред дома й, за да й напомни, че скоро ще трябва да плати заема си. Телефонира на Доан и изисква от него незабавно да разкрие къде Мерием крие Йомер.

Късно вечерта Йомер се отправя към кухнята, за да позвъни на Мерием от домашния телефон. Чува гласа й и бързо затваря слушалката. Мерием шие през цялата нощ и на сутринта сватбената рокля е готова. Доан нарежда на Чимур да проследи Мерием и да открие Йомер. Сафие и Айше разчитат, че ще получат възнаграждение за роклята, с което ще платят своите сметки. Появява се Мерием и им предава спечелената с честен труд сума.

Левент посещава гроба на Рана. На закуска Хюля се държи грубо с Йомер и той се насочва към кухнята, за да се свърже с Мерием. Йомер признава, че Мерием много му липсва. Разтревожена, Мерием се насочва към имението на Метеханолу. Йомер посреща с радост сестра си и я прегръща топло. В този момент Левент се прибира и Улвийе моли Йомер да скрие Мерием в стаята си. Улвийе забелязва, че Мерием е болна и има висока температура. Настоява Мерием да остане в имението, докато здравословното й състояние се подобри.

Левент получава съобщение от своя приятел Джамал и двамата се уговарят да се срещнат.

Чимур признава, че не е успял да проследи Мерием. Мелик си спомня, че е дочул разговора му с Доан и заедно с другите сираци са успели да отклонят вниманието му, така че той да изгуби от поглед Мерием. Разгневен, Текин нарежда Чимур да бъде заключен в стаята за наказания. Нериман моли Доан да продаде роклята и той се съгласява.

Улвийе и Айсел слагат компрес на челото на Мерием, за да свалят температурата й. Йомер отказва да се отдели от сестра си. На сутринта събужда Мерием с целувки. Улвийе споделя с Мерием, че благодарение на присъствието на Йомер Левент много се е променил. Разкрива й, че в миналото той е преживял голяма трагедия.

Улвийе моли Айсел да й помогне да скрие от Левент, че Мерием се намира в къщата. Аслъ подслушва разговора им й се обажда на Хюлия, за да я информира. Хюлия незабавно се отправя към имението, за да опита да убеди Мерием да отведе Йомер със себе си. Мерием се интересува каква точно трагедия е преживял Левент в миналото, но Айсел отказва да й разкрие истината.

Текин посещава Дурмуш в дома му, за да отнесе пресни плодове за Мерием и да се убеди, че ще оздравее бързо. С помощта на Нериман успява да го заблуди, че Мерием спи.

Пристига Джамил – приятелят от детство на Левент. Джамил настоява да запознае Левент със случващото се в холдинга, но Левент му напомня, че не желае да се намесва в управлението на семейния бизнес. Левент разказва на своя приятел как Мерием е продала брат си. Споделя, че Мерием е егоистка, чиято единствена цел са парите. Случайно Мерием дочува разговора им и думите на Левент я натъжават. Телефонира на Айше и приятелката й веднага се насочва към имението Метеханолу, но е последвана от Доган.

Айше збелязва, че Доган я следи и позвънява на Мерием, за да я предупреди, че ще се наложи да отвлече вниманието му. На улицата среща Джамил и го хваща под ръка. Заблуждава Доган, че непознатият мъж е нейният приятел. Джамил предоставя на Айше визитната си картичка, като й обяснява, че е адвокат и може да го потърси, ако има нужда от юридически съвет. Двамата се разделят, но Дамил е причакан от Доган, който го напада. Доган блъска силно Джамил и той удря лошо главата си. Айше забелязва, че Доган бяга от местопрестъплението и установява, че Джамил е пострадал. Предлага да го придружи до болницата, но той отказва и потегля с колата си.

Левент установява, че Мерием се намира в имението и я прогонва. Предупреждава я, че ако се върне отново, ще се разправи с нея. Отправя се към пристанището, където ще се проведе обучение по пожарна безопасност, но забелязва, че Мерием лежи в безсъзнание на пътя. Взема я на ръце и я отнася в дома си.

Левент упреква Улвийе, че се доверява на Мерием без да е наясно с истинските й намерения. Улвийе се интересува дали Левент крие нещо от нея, но той запазва мълчание. Спомня си нощта, в която Йомер е проникнал на борда на неговата яхта.

Мерием се събужда и осъзнава, че отново е в имението.

Текин отново посещава дома на Дурмуш, за да провери в какво здравословно състояние се намира Мерием. Дорумш подозира, че Текин е влюбен в Мерием и решава да се възползва от създалата се ситуация. Прави опит да убеди Нериман, че Текин изпитва романтични чувства към Мерием.

Джамил се среща с Хюлия и Бахъдър в офиса и ги информира, че компанията ще трябва да заплати определената от съда компенсация. Хюлия заявява, че фирмата не разполага с достатъчно средства, за да изплати огромното обезщетение.

 

Материалът Тази седмица в „Откраднати мечти“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Дамла се готви да убие Неслихан

admin

Три сестри – Епизод 92 (Ето какво ще видим) 12-ти март

admin

“Свободна да избира” еп. 175 – Барха сее раздор между Анупама и Пахи!

admin

Утре в "Опасно изк.": (27 юли)

admin

Утре (21-ви март) в “Черно-бяла любов” Ийт се съгласява Йетер

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy