Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Да обичаш, след като си обичал“

Рот разкрива пред Мириам и Андрес, че Сантяго е предоставил заем на Ракел. Посочва, че служители в болницата са забелязали близостта между двамата съпрузи. Федерико уведомява Сантяго за скандала между майка му и леля му и съобщава, че Ракел е в неизвестност. Лаура идва в съзнание и уверява Годой, че не е искала да извърши опит за самоубийство. Годой я прегръща и предлага тя да продължи да пише в блога си „Да обичаш, след като си обичал“. Ракел нахлува в кабинета на Андрес в „Нептун“, разхвърля неговите вещи и взима пистолета му. Секретарката Асусена информира Андрес за случилото се, а той посочва, че оръжието му е откраднато. Валенти пуска на Сантяго запис от обаждането на Дамян на спешния номер непосредствено след пътния инцидент. Предупреждава, че прокурорът по делото ще започне разследване, за да открият убиеца, и му предава копие. Синтия пристига в участъка и уведомява Годой за изчезването на Ракел. Заявява, че Ракел не е безразлична към Сантяго. Хуан обвинява Лола, че флиртува с Бебо.

Преди три години

Дамян умело разсейва съмненията на Ракел, че е наел хотелска стая в Мар де Плата, за да се срещне с любовницата си. Внушава й, че е резервирал стая за себе си и Мия, която впоследствие е отказала да го придружи. Твърди, че е искал да й направи подарък, но е напуснал града, преди да го вземе. Ракел го умолява за прошка, че се е усъмнила в него. Каролина подслушва разговора им. Николас намира скрития от майка му тест за бременност. Лола разказва на майка си за своите отношения с Хуан. Каролина признава, че е имала съмнения, че очаква дете, но твърди, че резултатът от теста е бил отрицателен.

Семействата Каплан и Алварадо заминават на почивка заедно. Каролина отблъсква Сантяго, когато той се опитва да я съблазни. Каролина посочва пред Дамян, че е категорична в решението си да прекрати аферата им. Дамян споделя, че е влюбен в нея, но е съгласен и приема нейния избор. Двамата се целуват. Лола предупреждава брат си, че Мия не проявява романтичен интерес към мъже. Каролина се разридава, докато Сантяго я целува. Заблуждава го за причината за емоционалното си състояние и го моли да я прегърне.

Андрес дочува Дамян да заявява на Асусена, че е позволил на Лола да използва обедната си почивка. Андрес дава задача на Лола, за да осуети плановете й да излезе с Хуан. Ракел се среща със своя приятелка, която споделя, че е научила за изневярата на съпруга си. Ракел и Дамян канят на вечеря Каролина и Сантяго. Ракел разказва за случилото се със своята другарка, която е прочела есемесите на съпруга си и е узнала, че той има афера. Каролина и Дамян отказват да обсъждат въпроса. Ракел подарява на Каролина роклята, която Дамян я е заблудил, че е закупил за нея от Мар де Плата.

Мия запознава майка си със своята съученичка Каталина, която им гостува в имението. Каролина се свързва с гинеколога си Хектор, под предлог той да прегледа Лола. Хектор остава насаме с Каролина и я уведомява, че е бременна. Каролина пристига в „Нептун“ и разкрива пред Дамян, че очаква дете. Разридава се безутешно и заявява, че Сантяго е баща на бебето. Дамян не вярва на думите й и я уверява, че няма да я изостави. Мочета ги забелязва да се прегръщат. На следващия ден по щастлива случайност Дамян и Каролина успяват да заминат заедно извън града. Дамян я отвежда в хижата край езерото и съобщава, че я е закупил, за да могат да се срещат и тя да се превърне в техен дом. На гърба на общата си снимка записват посвещения, които след години съпрузите им прочитат.

Сега

Синтия посочва пред Сантяго, че Ракел е избягала, тъй като го ревнува от нея. Алина кани  Николас в дома си и продължава да флиртува с него. Мириам и Андрес пристигат в дома на Ракел. Настояват Синтия, Федерико, Ховита и Мия да разкрият местонахождението на снаха им. Съобщават, че тя е взела пистолета на Андрес. Лаура споделя пред Годой, че според нея Ракел и Сантяго са привлечени един от друг. Федерико се свързва със Сантяго и го предупреждава, че майка му е въоръжена. Сантяго открива Ракел в закупената от Дамян и Каролина къща. Дочува, че тя възпроизвежда два изстрела и нахлува в къщата. Ракел уверява Сантяго, че не е възнамерявала да отнеме живота си. Поради разразила се буря двамата са принудени да прекарат нощта в дома на съпрузите си. Намират снимка на Дамян и Каролина с посвещение, написано преди 2 години. Сантяго осъзнава, че Бенхамин е син на Дамян, но впоследствие уверява Ракел, че с Каролина са имали интимни отношения, преди тя да научи, че е бременна. Сантяго споделя пред Ракел, че я е сънувал, а тя го моли да хване ръката й, за да заспи.

Сега

Висенте нахлува в хижата на Каролина и Дамян, в която Сантяго и Ракел са отседнали. Висенте обвинява Сантяго, че е отнел живота на сестра му, за да прелъсти съпругата на Дамян. Помежду им избухва физическа схватка, а Висенте взима пистолета на Андрес, който Ракел е откраднала. Гласът на Естанислао, който вика баща си, принуждава Висенте да избяга от къщата, но той взима оръжието. Федерико пристига в „Нептун“ и уведомява Мириам за решението си да започне работа в семейната компания. Федерико се запознава с колежката си Лус, която проявява романтичен интерес към него. Той запазва в тайна, че е син на собственика на фирмата, а Мириам ги забелязва, докато разговарят. Годой и Лаура обсъждат случая на Дамян и Каролина. Лаура изразява увереността си, че извършителят на убийството на Каролина е разбрал за аферата й с Дамян. Ракел се завръща в имението, но остава непреклонна при опита на Синтия да се помирят. Николас и Алина се отдават на страстта си. В същото време Мия му оставя гласово съобщение с покана да заминат заедно.

Висенте пристига в участъка в нетрезво състояние. Обвинява пред Валенти Сантяго в убийството на Каролина и му предава пистолета, който е задигнал от хижата. Валенти посочва, че престъпникът, извършил покушение над Каролина, е използвал пистолет с различен калибър. Мириам принуждава Рот да използва връзките си в прокуратурата, за да окажат натиск върху разследването. Валенти предупреждава Сантяго и възлага на Годой да отиде в болницата, за да разговаря с майката на Дамян. Мириам настоява Годой да разпореди полицаи да охраняват стаята на Дамян, а Ракел дочува думите й. Сантяго също пристига в болницата, а Годой пуска пред него, Ракел, Рот, Мия, Синтия и Мириам запис на Дамян, който подава сигнал на спешния телефон след пътния инцидент, който с Каролина са претърпели. Годой разкрива, че с колегите му подозират, че лицето, отнело живота на Каролина и нападнало Дамян, е от тяхното близко обкръжение. Мириам обвинява Ракел и Сантяго, че са принудили съпрузите им да започнат афера.

Синтия вдъхва увереност на Мия, че Николас ще отвърне на нейните чувства. Годой информира съпругата си за показанията на Висенте срещу Сантяго. Николас установява, че гумите на колата на баща му са откраднати и се обажда на Федерико с молба да го откара. Алина се запознава с Федерико и проявява специално внимание към него, а Николас прослушва гласовото съобщение, оставено му от Мия. Рот заявява на Валенти, че ще повдигне на Сантяго обвинения за убийството на Каролина и опита за покушение над Дамян. Твърди, че Сантяго е способен да инсценира пътния инцидент, който Каролина и Дамян са претърпели, тъй като е бивш полицай. Валенти уверява прокурора, че ще проведе разпит и ако се убеди във вината на приятеля си, без колебание ще го изпрати в затвора.

Ракел посещава „Нептун“ и забелязва Федерико. Лус ги вижда и узнава истинската самоличност на Федерико, но той я уверява, че е запазил в тайна, че е син на собственика, за да бъде приет в техния екип. Годой споделя пред Лаура, че Мириам е използвала контактите си и има опасност да бъде отстранен от случая. Николас си дава сметка, че в миналото Алина е имала интимни отношения с друг свой подчинен, и прекратява служебния им ангажимент. Той отива в имението на Мия и я целува. Двамата се отдават на страстта си. Валенти се свързва с Годой и съобщава, че преди три години Каркамо е бил задържан в участъка на Фумес за побой в публичен дом и нападение над полицейски служител. Сантяго разказва на Валенти за инцидента и обяснява, че Каркамо е защитил кръщелника си. Годой пристига в дома на Каркамо и пред Бебо го разпитва дали е разбрал за аферата на Каролина и Дамян. Каркамо е възмутен от неговите въпроси, а Годой му връчва призовка. Андрес манипулира Мириам да позволи на Ракел да работи в компанията, под предлог, че по този начин ще са в състояние да я контролират. Мириам предава на снаха си кутия с личните вещи на Дамян от офиса му, които посочва, че й подарява. Късно вечерта Ракел, изпаднала в алкохолно опиянение, забелязва Хуан и негов колега от „Нептун“. Единият от мъжете се опитва да се възползва от безпомощното й състояние. Андрес се завръща във фирмата и забелязва Ракел, прегръща я в опит да я утеши. Твърди, че желае да я защити, като запази в тайна от Мириам случилото се.

Преди инцидента

Дамян и Каролина записват на табло правилата за поведение в дома им край езерото и взаимно се уверяват в любовта, която изпитват един към друг. Сантяго се отнася пренебрежително към Хуан, когато го вижда в къщата си. Ракел става свидетел на момент на близост между дъщеря си и Каталина и изпада в паника. Отчаяна е, след като не успява да се свърже със своя съпруг. Дамян се прибира у дома, а Мия взима телефона му. Прочита есемес от Каролина, в който тя уведомява баща й, че е пристигнала на мястото на срещата им. Преглежда галерията му от снимки и забелязва фотография, на която Дамян и Каролина позират прегърнати, запазва копие за себе си и я изтрива. Дамян научава от Каролина, че не тя е премахнала снимката и подозира, че дъщеря му е узнала за техните отношения. Съмненията му се потвърждават от въпроса на Мия към Ракел дали тя възприема Каролина като своя приятелка. Ракел узнава, че Каролина очаква дете и я поздравява. Придружава я до „Нептун“, където Каролина разкрива пред семейството си, че е бременна.

Три години по-рано

Семейство Каплан посрещат в имението Сантяго и близките му, за да отпразнуват новината за бременността на Каролина. Дамян за кратко остава насаме с Каролина и я целува. Ракел и Николас поотделно стават свидетели на видеоразговор между Мия и Каталина, които споделят момент на интимност. Андрес предупреждава съдружника си Хапо, с когото извършват измама във фирмата на Дамян, че ще преустанови съвместната им работа, ако не получи своя дял. Каролина и Дамян остават насаме в колата му и се целуват, а Каркамо ги забелязва.

Сега

Сантяго забелязва Андрес да изпраща Ракел до дома й. Той посещава имението и е озадачен от поведението на съпругата на Дамян. Мириам разкрива пред Андрес, че е убедила Рот да обвини Сантяго в убийството на Каролина. Андрес уволнява двамата служители на „Нептун“. Мъжете възразяват, но той заплашва да подаде сигнал срещу тях за опит за изнасилване. Николас моли Алина да му предостави юридическа помощ и й показва призовката от Рот. Годой споделя пред Сантяго съмненията си, че Каркамо е научил за аферата на Каролина и Дамян. Каркамо потвърждава пред Сантяго подозренията на Годой.

Сантяго и семейството му дават показания в участъка. Хуан е първият, подложен на разпит от Рот, Годой и Валенти. След него Лола влиза в стаята на разследващите, а Годой се интересува от отношенията й с Андрес. Лола реагира бурно и настоява тримата да не вярват на твърденията на Хуан, който я е ревнувал от братовчеда на Дамян. В този момент дочуват изстрел, а Алина влиза в помещението и съобщава, че служител на реда е стрелял срещу Бебо, който се е опитал да избяга.

Лус уведомява Федерико, че брат й Хесус е бил уволнен. Настоява той да попита майка си за причината, поради която Хесус е бил освободен от длъжност. Лаура преглежда снимки на Мия от семейна почивка със Сантяго и близките му и прочита на заден фон оскърбителни думи, които тя е написала. Оставя гласово съобщение на съпруга си незабавно да й се обади. Андрес откарва Ракел до участъка. Отправя й комплименти и я прегръща, а Сантяго ги вижда заедно.

 

Материалът Тази седмица в „Да обичаш, след като си обичал“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре във "Вятърничав": (31 юли)

admin

„Златно момче“, еп.40 – какво ще се случи…

admin

Утре (21-ви март) в “Наследство” На следващия ден Сехер

admin

Алина Боз се влюби в Умут Евирген

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 179: Единственото нещо, което ще спаси Мелек…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy