Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Йозгю Намал отново на екран след 9 години

Популярната турска актриса, най-известна за българската публика като Нарин от драматичния сериал „Милост”, ще се завърне на екран след близо 9-годишна пауза. 44-годишната актриса ще партнира на друга от звездите на турското кино – неуморния талант Йозджан Дениз в любопитна поредица със заглавие „Червени пъпки“. Създателите на проекта си поставят амбициозната задача той да се превърне в новия хит сред сериалите, произвеждани в южната ни съседка.

Последната изява на Йозгю Намал пред камера е през 2015 г., когато е част от журито на телевизионно предаване за млади таланти. През 2020 г. актрисата внезапно губи своя съпруг Ахмет Сердар Орал. В продължение на години двойката се бе отдала на живот сред природата, далеко от светлините на прожекторите и шумния мегаполис. Скоро след смъртта на Ахмет обаче Йозгю и двете й деца напуснаха семейния им дом в провинция Мугла и отново се установиха в Истанбул.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Намал е позната у нас и в образа на Елиф от хитовата поредица „Долината на вълците“. Нейната впечатляваща артистична кариера започва, когато е едва на 20 години с участие в телевизионния сериал „Втора пролет“.

Екранният й партньор 51-годишният Йозджан Дениз не се е появявал на малкия екран от 2021 г., когато с Ирем Хелваджиолу (Нефес от „Ти разкажи, Черно море“) си поделят главните роли в сагата „Толкова дълго те чаках“.

Материалът Йозгю Намал отново на екран след 9 години е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Днес (07-ми юни) в “Опасно изкушение” Йълдъз казва на Чаатай, че

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (8 май)

admin

“Мрежа от лъжи”: Волкан към Асия: Любовникът ти те лъже, че има амнезия, женен е

admin

Новости, премиери и акценти в програмите на bTV Media Group за 10 – 16 юли 2023 г.

admin

Скъпа мамо – Епизод 119 (Ето какво ще видим) 20-ти септември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy