Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Да обичаш, след като си обичал“

Сега

Бебо побягва от участъка, докато Сантяго и близките му са призовани за разпит. Каркамо напада полицаите, когато узнава, че са стреляли срещу Бебо. Валенти нарежда Каркамо да бъде арестуван. Бебо също е отведен в управлението. Рот уведомява присъстващите, че двамата са заподозрени в убийството на Каролина.

Преди инцидента

Сантяго е озадачен от пренебрежителното отношение на Каркамо към него. Ракел споделя пред Каролина, че с Николас са станали свидетели на момент на интимност между Мия и Каталина. Каролина се опитва да я успокои. Каталина изписва върху фона на снимка на семействата Каплан и Алварадо думата „кучка“, която години по-късно разследващите откриват и подозират, че е дело на Мия. Дамян се прибира у дома и разпитва дъщеря си за нейните отношения с Каталина. Мия показва снимката, на която Дамян и Каролина позират заедно, и заплашва баща си да я покаже на близките им, ако Ракел продължава да настоява да прекрати приятелството си с Каталина. Дамян заблуждава дъщеря си, че Сантяго е направил фотографията.

Лола уведомява Андрес, че е открила несъответствия в счетоводните книги. Той се отнася пренебрежително към нея и изисква Дамян да й забрани да се намесва в неговата работа. Николас забелязва Каталина и Мия заедно. Каталина заявява, че е приятелката на Мия и напада Николас, който поставя под съмнение нейните думи. Мия е възмутена от поведението на Каталина и посочва, че двете нямат романтична връзка. Дамян признава пред Каролина, че е излъгал дъщеря си заради нея и прекратява аферата им. Каролина припомня, че той я е убедил да поддържат извънбрачните си отношения. Афектирана и възмутена, тя приема неговото решение и му връща ключовете от хижата в Мар де Плата.

Сега

Лаура преглежда снимките в социалната мрежа на Каталина и съветва Годой да се свърже с нея. Мия дочува разговора им и разпитва Годой, но той запазва в тайна причината, поради която ще издири бившата й съученичка. Алина с ирония коментира отношенията на Николас с Мия. Алина влиза в стаята, в която Годой, Валенти и Рот подлагат Бебо на разпит. Рот настоява да узнае кого Бебо е замерил с камък – Каролина или Дамян. Сантяго признава пред Ракел, че Каркамо е научил за аферата на съпрузите им. Тя го упреква, че се доверява на Каркамо, а той я обвинява, че се е сближила с Андрес. Алина предупреждава Сантяго, Николас и Лола, че Рот иска да повдигне на Сантяго обвинение в убийството на Каролина. Намеква, че прокурорът допуска възможността Каркамо да е отнел живота на Каролина, за да защити приятеля си или по негова заповед. Николас настоява Алина да поеме защитата на Каркамо, когото възприема като част от своето семейство. Рот изразява увереност пред Валенти и Годой, че Каркамо е имал съучастник в престъплението.

Сантяго насочва подозренията на Алина към Андрес за покушението над Каролина и Дамян. Алина уведомява Рот, Валенти и Годой. Андрес отрича пред разследващите да е отнел живота на Каролина и твърди, че не се е облагодетелствал финансово от състоянието на Дамян, чиято длъжност като директор на „Нептун“ заема заедно с Мириам. Сантяго споделя пред Алина, че Андрес през целия си живот е завиждал на Дамян и че той от години е влюбен в Ракел. Мия дочува разговора им и настоява Ракел да й разкаже за отношенията си с Андрес. Ракел е възмутена и упреква Сантяго, че я е злепоставил пред децата й. Алина тайно взима компютъра на Андрес и прави копие на видеозаписа, в който Андрес и Ракел се прегръщат във фирмата. Показва кадрите на Сантяго и го убеждава да ги използва като доказателство срещу тях. Андрес възразява, че записът е личен, но Валенти е категоричен, че това е свързана с разследването улика.

Алина отправя неуместен коментар към Николас пред Мия, която осъзнава, че синът на Сантяго е имал интимни отношения с адвокатката.

Нощта на катастрофата

Каролина и Дамян преживяват пътно произшествие, а мъж, чието лице остава скрито, напада съпругата на Сантяго. Дамян подава сигнал на телефона за спешни случаи.

Сега

Ракел настоява Сантяго да обясни причината за грубото си отношение към нея. Обвинява го, че се опитва да я предаде, а той я прегръща. Разпитва я дали наистина допуска, че е способен на подобна постъпка спрямо нея. Ракел признава пред Синтия, че ще бъде съкрушена, ако изгуби подкрепата на Сантяго. Лола пристига в дома на семейство Годой. Уведомява съпрузите, че Андрес е изпитвал омраза към Дамян, а Лаура е изключително развълнувана от нейните думи. След като Лола си тръгва, Лаура заявява на Годой, че дъщерята на Сантяго е имала връзка с братовчеда на Дамян. Лола посещава Бебо в затвора. Просълзява се, когато той й предлага помощта си. Мия настоява Николас да уточни отношенията си с Алина, преди да започнат романтична връзка.

Синтия показва на Ракел блога на Лаура „Да обичаш, след като си обичал“. Двете изпращат анонимно съобщение до Лаура с искане да разкрие самоличността си. Сантяго упреква Валенти, че са арестували Каркамо и Бебо, но комисарят припомня, че от обиска в дома им зависи както тяхната свобода, така и неговата. Годой и колегите му извършват претърсване в къщата на Бебо и Каркамо. Откриват пистолет, чийто калибър съответства на оръжието, с което е отнет животът на Каролина, както и скица с портрет на Дамян. Алина уведомява Николас за намерените доказателства срещу Каркамо и предупреждава, че има опасност баща му да бъде изпратен в затвора. Заявява, че от него зависи Сантяго да не бъде обвинен като съучастник или подбудител на престъплението. Настоява Николас да прекрати връзката си с Мия.

Ракел пристига в дома на Сантяго и се опитва да възстанови доверието помежду им. Сантяго съобщава, че разполага с копие от запис, заснет от охранителните камери в „Нептун“. Разпитва я за случилото се между нея и Андрес. Ракел признава истината, а Сантяго й внушава, че Андрес е насочил подозренията на властите срещу Каркамо и Бебо за смъртта на Каролина, като истинската им цел е той да бъде обвинен за убийството. Връща й флашката с видеозаписа. Федерико посещава Лус в къщата й. Хесус се отнася грубо към него, но Лус не му позволява да го прогони. Ракел се свързва с Хесус, моли го за прошка и му разрешава да се завърне на работа в компанията. Рот уведомява Андрес и Мириам, че лесно ще докаже вината на Сантяго за случилото се с Каролина, след като получи самопризнание от Каркамо. Посочва, че ще уреди и Алина да бъде изпратена в затвора.

Валенти информира Бебо и Каркамо, че в дома им е открит пистолет. Изтъква, че по оръжието има пръстови отпечатъци, които принадлежат на Каркамо. Синтия показва на Ракел нова публикация в блога на Лаура със снимка на портрета на Дамян, който тя е нарисувала. Авторката твърди, че убиецът е използвал скицата, за да разпознае жертвата си. Лаура изпраща съобщение до Синтия и Ракел, че е личност, която се интересува от любовни истории, и изтрива статията с ескиза на Дамян. Годой прочита кореспонденцията на съпругата си. Годой възлага на компютърния специалист Наймор да открие компютъра на Дамян и информация, свързана с Андрес. Ракел и сестра й се промъкват в „Нептун“, уверени, че Андрес е взел портрета, а в кабинета на братовчеда на Дамян намират снимка на семейство Каплан.

Преди инцидента

Каталина посочва пред Мия, че тя трябва да направи избор между нея и Николас. Изказва предположение, че Мия се страхува от чувствата, които изпитва към нея. Мия отблъсква Каталина, когато тя се опитва да я съблазни. Каркамо е поканен на вечеря в дома на семейство Алварадо. Заявява пред Сантяго и неговите близки, че би убил жената, която му изневерява. Късно през нощта и обляна в сълзи Каролина пристига в имението на Ракел и Дамян. Малко след нея се появява и Сантяго, който иска да я отведе, но Каролина настоява да разговаря с Ракел. Каролина моли Ракел за прошка за всичко, което е причинила на нея и нейното семейство. Федерико се намесва и споделя, че според него Каролина се опитва да обясни, че не желае Дамян да бъде кръстник на нероденото й дете. Ракел приема твърдението на сина си за истина, а Сантяго и Каролина си тръгват. Каролина споделя пред съпруга си, че животът им се е променил след запознанството със семейство Каплан. Сантяго открито я разпитва за отношенията й с Дамян.

Сега

Николас признава пред Мия, че в миналото с Каркамо са научили за аферата на Дамян и Каролина. Посочва, че Каркамо е заявил, че е готов да умре или да отнеме живот заради него и семейството му. Убеждава я да поддържат тайна връзка. Андрес е неприятно изненадан, когато вижда Хесус във фабриката. Опитва се да го прогони, но Федерико и Лус посочват, че Ракел го е възстановила на служба. Андрес съветва племенника си да попита своята майка за причината за уволнението на Хесус. Рот подлага Бебо и Каркамо на разпит. Чрез манипулации и заплахи иска двамата да признаят, че по заповед на Сантяго са убили Каролина.

Ракел показва на Сантяго публикации в блога на Лаура и фотографията, която със Синтия са открили в кабинета на Андрес. Ракел и Сантяго пристигат в участъка и се срещат с Годой, който посочва, че са намерили портрета на Дамян в дома на Бебо и Каркамо. Тримата прекъсват разпита на заподозрените, когато Бебо изненадващо заявява, че е отнел живота на Каролина.

Сега

Сантяго напада Бебо, когато той заявява пред него, Рот, Годой, Валенти и Ракел, че е отнел живота на Каролина. Настоява Бебо да разкрие причината, поради която е убил съпругата му. Бебо е изведен от полицаи, когато Рот се намесва. Прокурорът посочва, че Бебо няма мотив за престъплението и заявява, че подозира Сантяго като подбудител. Сантяго грубо блъска Рот, а Годой хваща съпруга на Каролина. Ракел е възмутена от обвинението на Рот. Годой припомня, че не разполагат с никакви улики срещу Сантяго. Ракел споменава блога „Да обичаш, след като си обичал“. Каркамо получава сърдечна криза, след като Бебо съобщава, че е направил самопризнания. Отведен е по спешност в болница.

Мириам и Андрес пристигат в дома на Ракел. Мириам предупреждава Ракел и Сантяго, че Рот ще поиска заповед за ареста на Сантяго и ограничителна заповед, за да не може той да се среща с Каркамо и Бебо. Уведомява Ракел, че ще заведе дело за попечителството над близнаците. Мия и Николас дочуват спора им. Мириам заявява на внучката си, че майка й и Сантяго – нейният любовник, са се опитали да убият Дамян. Ракел прогонва своята свекърва от имението. Годой упреква Лаура, че е публикувала в блога си портрета на Дамян. Посочва, че ще изгуби работата си, ако тя отново разпространи в интернет улика от разследването. Мириам подарява на Мия бижу, което се предава в семейството. Мия отказва да го задържи, след като баба й изразява неодобрението си към Николас.

Лус благодари на Федерико след повторното назначаване на брат й във фабриката, а той внезапно я целува. Алина се среща с Николас и Сантяго. Обяснява, че целта на Рот е да уличи Сантяго в убийството на Каролина и опита за покушение над Дамян. Посочва, че събира доказателства срещу братовчеда на Дамян. Андрес се опитва да внуши на Ракел, че Сантяго е отговорен за смъртта на съпругата си. Ракел изтъква, че портретът на Дамян, открит в дома на Каркамо, е бил откраднат от кабинета на съпруга й. Разпитва го за причината, поради която е запазил в тайна от нея, че Дамян и Каролина имат афера, за която е научил още в самото начало. Намеква, че и той има мотив да посегне на Дамян. Андрес отвежда Ракел при Асусена, която съобщава, че е предала ескиза на Дамян и други картини на Ракел на Каркамо, когото Дамян е ангажирал да изработи специални рамки. Хуан прелъстява Лола. Николас разкрива пред баща си как е разбрал за извънбрачната връзка на майка си и думите на Каркамо, че е готов да отнеме живот заради тях.

Годой предупреждава Сантяго, че Рот е изготвил обширен доклад, за да го арестува. Споделя, че Мия е имала интимни отношения с Андрес и че разполага с доказателства за извършени финансови измами от братовчеда на Дамян. Рот заплашва Алина, че ще заведе дело срещу нея за съблазняването на непълнолетния му син. Алина припомня провала на предишния му опит да я уличи, а той я зашлевява. Валенти и негови колеги пристигат пред дома на Сантяго. Сантяго разпитва Ракел дали е убедена в неговата невинност и я целува, когато тя потвърждава. Той побягва от къщата, а Валенти уведомява Ракел, че разполага със заповед за задържането на Сантяго.

Преди инцидента

Каролина настоява пред Сантяго да прекратят контакта си със семейство Каплан. Споделя, че има чувството, че Ракел и Дамян са „купили“ приятелството им, като са им осигурили допълнителна работа. Сантяго се опитва да я успокои, уверява я в своята любов. Мия се свързва с Николас, за да научи дали Каролина се е прибрала вкъщи. Каталина взима телефона на Мия и отправя пред Нико обидна дума към майка му. Афектиран, Николас пристига в имението на Каплан. Каталина отново го провокира и съветва Мия да прекара любовна нощ с него, за да изясни кого предпочита – нея или него. Каталина насърчава Николас да остане насаме с дъщерята на Дамян и Ракел. Николас уверява Мия, че няма да я безпокои, ако не споделя интереса му. Мия изненадващо го целува, а Федерико и Каталина ги виждат.

Каролина предупреждава Дамян, че Сантяго възнамерява да заминат при Висенте. Дамян заявява, че е невъзможно да отпътуват, тъй като Сантяго ще узнае, че тя не е посещавала брат си. Дамян възлага на Лола да извърши инвентаризация – задача, която Андрес също изпълнява, а след това пристига в сервиза на Висенте. Дамян успява да спечели доверието на Висенте, убеждава го да излязат заедно. Висенте разказва, че Каролина е забременяла от най-добрия му приятел Фидел, когато е била на 15 години. Твърди, че Каролина не може да му прости, тъй като е отмъстил за предателството на Фидел и че бебето е починало. Дамян успява да осуети срещата между Сантяго, Каролина и Висенте, които напускат сервиза, след като не откриват Висенте. Андрес разкрива пред Лола, че Дамян има любовница, и я целува.

Сега

Годой научава от Немой, че компютърът на Дамян за последен път е използван в дома на Сантяго след катастрофата. Годой уведомява Алина, че ще извършат обиск в жилището, а Рот прекъсва разговора им с новината за изчезването на Сантяго, което според него потвърждава вината му. Алина пристига в къщата на Сантяго и предупреждава Ракел и Синтия за намерението на Годой. Синтия открива лаптопа на Дамян в стаята на Лола, но не успява да разкрие паролата. Годой, Лола и Хуан също се появяват. Годой взима компютъра, а Лола го информира за паролата на Дамян.

Сантяго нахлува във фабриката и напада Андрес, открито го обвинява в убийството на Каролина. Федерико уведомява майка си за присъствието на Сантяго. Ракел също пристига, а Федерико и Лус помагат на Сантяго да напусне тайно „Нептун“. Ракел го отвежда в ателието си, където да се укрие. Лаура отдалеко наблюдава Синтия, която посещава кафене. Личността, с която сестрата на Ракел има среща, обаче не се появява. Лаура изпраща снимката на Синтия в анонимния чат в блога си. Бебо взима телефона на надзирател в затвора и се свързва с Лола. Заявява, че тя е единствената, на която може да признае истината. Афектиран, Хуан взима телефона на Лола и по невнимание грубо я блъска. Алина настоява Мия да стои далеко от Николас.

 

Материалът Тази седмица в „Да обичаш, след като си обичал“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Скъпа мамо“, еп. 4 и еп. 5 – какво ще се случи…

admin

Новините и актуалните предавания на bTV с годишен обзор

admin

Три сестри, еп. 67: Кираз пада от леглото! – какво ще се случи…

admin

Утре в "Трима братя, три сестри 2": Мюриел решава да остане; Хуан Давид не спира да мисли за (6 септември)

admin

Моето име е Мелек – Епизод 221 (Ето какво ще видим) 06-ти август

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy