Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Фуркан Андъч и Айбюке Пусат афишираха връзката си

Популярните актьори Фуркан Андъч и Айбюке Пусат най-накрая разкриха официално любовната си връзка, която в продължение на четири години турските медии упорито се опитваха да докажат. Двамата актьори публикуваха за пръв свои общи снимки в социалните мрежи, предизвиквайки вълна от положителни реакции и коментари от многобройните им почитатели.

Снимката на обичаното екранно дуо за кратко време се превърна в сензация в социалните мрежи

Фуркан и Айбюке станаха любимци на зрителите през 2019 г., когато се превъплъщават в образите на Селин и Демир в хитовата романтична комедия „Навсякъде ти“. Още оттогава в турските шоусреди циркулират слухове, че екранните партньори имат тайна афера. Спекулациите дори слагат край на близкото приятелството между Айбюке и Дилан Чичек Дениз (Сена от „Ямата“), с която Фуркан има връзка по това време. Въпреки че често попадат под обективите на папараците заедно и неведнъж са уличавани, че прекарват съвместно ваканциите си, Пусат и Андъч многократно уверяват журналистите, че ги свързва единствено прекрасно приятелство.

Айбюке Пусат и Фуркан Андъч
Айбюке и Фуркан се превръщат в любима екранна двойка и дори са отличени с престижния приз „Златна пеперуда“ за участието си в сериала „Навсякъде ти“

Преди ден обаче актьорите се появиха заедно на празненство, организирано от списание „ELLE“, и този път не се притесниха да позират прегърнати. На събитието присъстваха и други млади звезди от турския шоубизнес, сред които Таро Емир Текин, Мирай Данер и Мерт Язъджъолу, а медиите в южната ни съседка не пропуснаха да отбележат отсъствието на Дилан Чичек Дениз – настоящата любима на Мерт Язъджъолу.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

През изминалата година Фуркан и Айбюке трябваше да си партнират за втори път в очаквания с голям интерес сериал „Безупречно“. Изпълнението на проекта беше отменено заради проблеми с финансирането, но почитателите им все още се надяват, че скоро ще ги видят отново заедно на екран.

Материалът Фуркан Андъч и Айбюке Пусат афишираха връзката си е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Днес (13-ти май) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

Три сестри – Епизод 197 (Ето какво ще видим) 15-ти август

admin

Финал на 5-и сезон на “Опасно изкушение”

admin

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 96

admin

Утре (09-ти юни) в “Опасни улици” Шахин заповядва на Алпер

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy