Image default
Всички Сериали

Последният сезон на "Не ме оставяй" по NOVA: Бахар е мъртва; Емре и Елиф са; Тарък има 18-годишна дъщеря от; Мелтем се жени за


Задава се големият финал…

NOVA стартира четвърти (последен) сезон на хитовия турски сериал “Не ме оставяй” от вторник (18 юли). Епизодите ще продължат да се излъчват през делничните дни в 15:00 ч.

Финалният сезон на поредицата съдържа 190 оригинални епизода. Очаква се големият финал на “Не ме оставяй” да бъде излъчен в България в разгара на следващото лято (през август 2024 г.).

Новият сезон ще предложи на зрителите изцяло нова концепция и персонажи. Ще се сбогуваме завинаги с именити герои като Емре, Елиф, Съла, Йозге, Кудрет, Дефне, Дженгиз, Есин, Ахмет, Фатма и Аслъ.

От добре познатия каст в новите епизоди продължават единствено Тарък, Мелтем, Бора, Арзу и Сехер, а към тях се присъединяват Орхан (бащата на Тарък), Фирузе (новата изгора на Тарък), Лейля (тийнейджърка, която се представя за дъщеря на Тарък от мимолетна връзка в младежките му години), Юсуф и Гьонюл (нова двойка).

Ето какво ви очаква в първите епизоди от новия сезон на “Не ме оставяй”:

Действията в сериала се пренасят 2 години след покушението в имението на Саяр, при който никой не загива.

Съла умира в болницата, след като куршумът на Йозге я улучва, а Дефне загива, след като пада по стълбите в имението на Саяр.

Елиф и Емре оцеляват и се местят в чужбина. След нелепата смърт на Дефне, Бора е напълно съсипан и е зависим от хазарта. Сехер ще се опита с всички сили да го откаже от комара, но безуспешно.

Мелтем помага на Тарък да се възстанови след загубата и на Съла, и на Бахар. Двамата подготвят сватба. Оказва се, че Мелтем е планирала всичко с една цел – да си върне Тарък.

Въпреки че оглавява семейния бизнес, Тарък е напълно съсипан заради кончината на съпругата и дъщеря си и вече е съвсем различен човек.

Фирузе е млада девойка, която тъкмо се е дипломирала за учителка.

Мелтем се подготвя за сватбата си с Тарък. Гледа се пред огледалото с булчинския воал, доволна, че е постигнала целта си.

Тарък гледа снимката на Бахар и не сдържа сълзите си. Той се отправя към гробищния парк и оплаква Съла и дъщичката си, които са погребани една до друга. Прелива ги и рухва…

Своенравната тийнейджърка Лейля (на 18 г.) пътува заедно с майка си – смирената Айшегюл – с рейса за Анкара.

Щом пристигат, Айшегюл признава на дъщеря си, че са дошли тук, за да я запознае с истинския ѝ баща – Тарък Саяр.

Лейля реагира бурно, а Айшегюл ѝ обяснява, че навремето майката на Тарък – Азру – ги е разделила с интрига и тя е била принудена да се омъжи за друг.

Вътрешно Тарък не обича Мелтем, но се е съгласил да се ожени за нея от благодарност, че единствено тя е била до него, Арзу и Сехер по време на възстановяването им след покушението.

Силно афектирана, Лейля се отправя към имението на Саяр, за да се срещне още сега с баща си. Айшегюл се опитва да я спре, но безуспешно.

Тарък се разсейва, докато шокира, а пред него на пешеходната пътека изскача Фирузе. Той набира рязко спирачки и светкавично излиза от автомобила, за да провери дали девойката е добре. Дава ѝ визитната си картичка.

Фирузе постъпва на работа в училище в Анкара. Малко по-късно там се появява и Тарък. Учителката разбира, че мъжът, който едва не я е блъснал, е собственик на училището, в което тя е приета на работа.

На учителския съвет Фирузе настоява директорът на училището, нает от Тарък, да отпусне стипендия на дете от бедно семейство, но той категорично отказва. Тарък е впечатлен от начина, по който Фирузе се аргументира пред директора.

Мелтем не престава да се гледа в огледалото, облечена в булчинската си рокля. Тя вече има своя дясна ръка – младо момиче на име Мелис, което се чуди как Мелтем е успява да заблуди всички, че със Съла са сестри. Вероятно всичко е било фалш…

Арзу и Сехер се чуват с Емре, който ги уверява, че с Елиф са добре.

Тарък се връща в имението за сватбата си с Мелтем, но не спира да мисли за учителката Фирузе.

Лейля и Айшегюл влизат в имението на Саяр непосредствено преди сватбената церемония на Тарък и Мелтем да е започнала.

Арзу забелязва Айшегюл и я разпознава. Остава шокирана. Спомня си как преди години е крила писмата ѝ до Тарък, в които му е разкрила, че е бременна.

Арзу се усамотява с Айшегюл, а тя ѝ заявява, че се е завърнала в Анкара, за да срещне дъщеря си Лейля с баща ѝ Тарък.

Мелтем се появява и дочува думите на Айшегюл. Остава шокирана и се опитва да прогони нея и Лейля. Налудничаво започва да повтаря, че Тарък е само неин.

Тарък се чуди къде са изчезнали Арзу и Мелтем и се отправя към задния двор, където те са заедно с Айшегюл и Лейля.

На Айшегюл ѝ прилошава, а Арзу я скрива. Лейля се засича с баща си, но Мелтем отвлича вниманието на бъдещия си съпруг.

Айшегюл моли Лейля да си тръгнат, защото ѝ става все по-зле.

Истинският баща на Тарък – Орхан – го открива и го привлича за свой бизнес партньор, представяйки се пред него с името Рамиз.

Единствената цел на Орхан е да отмъсти на Арзу, сближавайки се със сина им Тарък.

В същото време Арзу не е на себе си от това, че миналото не спира да я преследва – този път в лицето на Айшегюл. Сехер се опитва да я успокои.

След като Айшегюл и Лейля се оттеглят от имението на Саяр, сватбената церемония продължава и Тарък и Мелтем официално сключват брак.

На тържеството се появява и Рамиз (Орхан). Когато го вижда, Арзу губи почва под краката си.

Мелтем нарежда на Мелис да следи изкъсо Айшегюл и Лейля.



Източник

Вижте също..

Епизод 38 (Ето какво ще видим) 31-ви януари

admin

Епизод 10 (Ето какво ще видим) 27-ми декември

admin

“Мрежа от лъжи”: Дерин подозира, че Волкан върши нещо нередно

admin

Керем Бюрсин се завръща на телевизионния екран

admin

Промени в програмата на bTV Lady: "Паралелни светове" вече само в понеделник и вторник; Стартира "Тайната градина"

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy