Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Синем Юнсал и Берк Джанкат афишираха връзката си

Новата светска двойка в турския шоубизнес – Синем Юнсал и Берк Джанкат, беше забелязана в оживен търговски район в азиатската част на Истанбул. Двамата популярни актьори без притеснения демонстрираха романтичните си взаимоотношения, като се държаха за ръце, потвърждавайки циркулиращите от известно време слухове в публичното пространство, че имат връзка.

През последните седмици за почитателите на Синем и Берк не остана незабелязан фактът, че двамата прекарват все повече време заедно и споделят снимки от едни и същи места. Според публикациите в турските медии преди дни новосформираната двойка се е завърнала от съвместна почивка край морския бряг.

Синем Юнсал и Берк
Синем и Берк отдавна са заподозряни в афера от своите наблюдателни фенове

През 2022 г. 30-годишната Юнсал, която българските зрители са наблюдавали в ролите на Гюлсюм в криминалната драма „Черно-бяла любов“ и д-р Назлъ в медицинския сериал „Доктор Чудо“, изживя кратка афера със своя екранен партньор в романтичната комедия „Скрито-покрито“ Халит Йозгюр Саръ. Малко преди това красавицата прекрати четиригодишния си романс с актьора Къванч Кълънч (Артун от „Втори шанс“ и Ферхат паша от „Великолепният век“).

Берк Джанкат
Берк Джанкат

Берк Джанкат е познат у нас с превъплъщенията си в образите на Искендер от „Великолепният век: Кьосем”, Джемал от „Градско момиче“ и Джем от „Кварталът на богатите“. Името на 39-годишния артист често е свързвано с дами от светските среди в южната ни съседка. Сред актрисите, покорявали сърцето му, е прочутата му колежда Пънар Дениз, с която се влюбват по време на работата си по драматичния сериал „Буен вятър“ (2018).

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Материалът Синем Юнсал и Берк Джанкат афишираха връзката си е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Спортните таланти на България продължава с филма „Фениксът на българската борба“

admin

Фалшива новина е, че Еда Едже е родила

admin

Утре (14-ти август) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Наследство": Яман отвежда Юсуф без знанието на Сехер; Али се съгласява Кираз да се омъжи за Мухитин (7 юли)

admin

Актрисата Гонджа Вуслатери стана майка

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy