Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица във „Вятърничав“

Миран отвежда Рейян до езеро, което притежава чудодейна сила и изразява надежда, че ще успее да излекува наранената й душа. Рейян забелязва хвърчило в небето и развълнувано споменава, че от дете мечтае да пусне свое. Миран реагира мигновено и й подарява вълшебно забавление. По-късно двамата отиват до дървото на желанията и споделят най-съкровенните си мисли. Рейян е опиянена от щастие и усмивката не слиза от лицето й.

Ярен внушава на близките си, че Рейян е последвала Миран по собствено желание. Тя получава съобщение от телефона на Гьонюл и отива на среща, на която изненадващо се появява Азизе. Възрастната жена изтъква пред Ярен, че знае за интригите й и настоява да научи къде Азат е отвел Гьонюл. Ярен изпада в паника, прибира се в имението и симулира, че е била отвлечена и впоследствие освободена от Азизе. Насух приема обясненията й с недоверие. Хазар посочва, че целта на Азизе е да ги сплаши и да демонстрира надмощие.

Фърат получава информация за местонахождението на Миран и Рейян, Есма го съветва да запази мълчание пред Азизе и го предупреждава, че Миран няма да му прости предателството. Азизе притиска Фърат и научава къде се намира внука й, след което уведомява и Хазар.

Азат заявява на Гьонюл, че не би искал да прояви насилие като Миран. Признава, че се срамува от постъпката си, и я развързва. Тогава Гьонюл взема пистолета му и го прострелва в гръб, но бързо осъзнава деянието си, обажда се на Фърат и го моли за помощ.

Азизе пристига в градчето, открива Миран и Рейян и ги уведомява какво е сторил Азат. Тя подчертава пред Миран, че честта на фамилията им е заложена на карта и допълва, че съдбата на Гьонюл е в неговите ръце. След минута се появява Хазар, дръпва Рейян, но Миран се възпротивява. С тъга в очите Рейян съобщава, че е взела решение и се качва в колата на баща си.

Гьонюл се прибира у дома. Тя заблуждава роднините си, че била нападната от Азат  и за да се спаси, е била принудена да окаже съпротива с оръжие. Елиф се усъмнява в думите й и споменава, че Азат не е способен на подобна мерзост. Султан изпада в ярост и удря плесница на Елиф, упреквайки я, че защитава Азат.

Миран не може да овладеде емоциите си и изпада в депресия. Азизе имитира загриженост и се опитва да го успокои, изтъквайки, че Рейян го е напуснала доброволно. Миран не се съгласява и посочва, че тя се е пожертвала, за да не го принуждава да прави избор. Азизе продължава да го манипулира, настоява да прояви твърдост и да се откаже от любовта си към Рейян, но Миран споделя, че това е невъзможно.

Шехрияр се обажда на Хандан и я информира, че Гьонюл е простреляла Азат. Хандан и Ярен са съкрушени от новината, в следващия момент се появява и самия Азат, който е леко ранен. Насух изпада в недоумение и пита Хандан как е узнала за деянието на сина си. Тогава Ярен му съобщава, че майка й е вкарала шпионин в сараите на Асланбей.

След като се прибира у дома, Рейян посещава Азат. Младият мъж демонстрира добро настроение и отбелязва, че Миран е предпочел да остане с Гьонюл, но Рейян уточнява, че си е тръгнала, за да не пострада никой. Азат е съкрушен от думите й. Гьонюл посреща Миран и изразява задоволство, че се е завърнал при нея, но той попарва ентусиазма й и заявява, че никога няма да се откаже от Рейян.

Миран се отправя към имението на Шадоулу, за да потърси сметка на Азат. Фърат го настига и го укорява, че всички беди се случват заради необузданите му емоции. Миран изпада в шок и го пита дали той е уведомил Азизе за местонахождението му.  Фърат потвърждава, като се оправдава, че е постъпил по този начин, за да спаси Гьонюл. Миран предупреждава Насух да не посяга на Рейян. Насух реагира остро и го заплашва с оръжие. Тогава Миран разкрива, че знае за плана му да похити и убие Рейян, и го заплашва, че ще го издаде на Хазар.

Азизе пристига в родната си къща, малко по-късно се поява и Ханифе. Двете сестри се прегръщат и разридават от вълнение.  Ханифе роптае, че е отдала живота си в услуга на Шадоулу, и признава, че не може да издържа повече. Азизе я моли да прояви още малко търпение и споменава, че ще използва Насух, за да приключи с отмъщението си.

Хандан споделя със съпруга си, че се безпокои за Азат, но Джихан я успокоява и разкрива, че възнамерява да поиска Елиф за тяхна снаха. Гьонюл получава молбата за развод на Миран и запазва ледено спокойствие.

Мелике устройва поредната тайна среща между влюбените. Миран споменава на Рейян, че иска да я изненада, поставя превръзка на очите й и я качва в колата си. Гюл забелязва, че Рейян е изчезнала, и съобщава новината на близките си. Азизе пристига при Шадоулу и им поставя ултиматум да напуснат имението в срок от една седмица.

Миран отвежда Рейян до мястото на изгорялата постройка и й показва новата къща, която е изградил специално за нея. Той й подарява златна гривна за глезена и булчинска рокля, която е копие на унищожената от Ярен. Миран поднася на Рейян красив годежен пръстен, заявява тържествено, че иска да отвори нова страница в тяхната история и я моли да се омъжи за него.

Рейян заявява на Миран, че любовта им е омърсена, и му поставя ултиматум, че ако иска да възроди чувствата им, трябва да се откаже от отмъщението. Миран е въодушевен и обещава, че ще излекува раните й и ще я защитава. Рейян изтъква, че има много болка помежду им и отново го отблъсква. Рейян се прибира в имението и узнава, че семейството трябва да го напусне.

Гюл излиза на улицата, среща се с Миран и му съобщава, че Азизе ги е изгонила от дома им. Миран е разгневен и се нахвърля върху баба си, упреквайки я за деянието й. Признава, че няма да се откаже от Рейян, и споменава, че й е предложил брак. Подчертава пред Азизе, че пътищата им се разделят и не желае повече да се занимава с делата на фамилията. Султан реагира яростно и го обвинява, че вместо да отмъсти за потъпканата чест на Гьонюл, се занимава с Рейян. Тогава Миран разкрива, че знае за интригите и злодеянията на Гьонюл – за тайната й среща с Азат и Ярен, самонараняването във вилата и опита й да задуши Рейян. Той намеква, че е възможно отвличането да е инсценирано от самата нея само за да уязви Рейян. Миран отбелязва, че решението му за развод е окончателно.

Насух уведомява близките си, че в бъдеще ще живеят в семейния чифлик. Джихан укорява брат си, че всички трябва да плащат за греховете на Рейян. Хазар заявява, че иска да живее отделно със съпругата и дъщерите си. Насух се натъжава и упреква синовете, че в такъв ден не могат да намерят общ език. След минути цялото семейство и прислугата се насочват към новия им дом.

Азизе притиска Гьонюл да подпише документите за развод, като изтъква, че това е единственият начин да се укроти Миран. Султан изпада умопомрачение, пада на колене пред Гьонюл и я умолява да не се доверява на баба си. Тогава Азизе се заканва на Султан, че ако не се откаже от емоционалните си изблици, отново може да бъде настанена в психиатрична клиника.

 

Материалът Тази седмица във „Вятърничав“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Елица се изправи срещу Алекса (ВИДЕО)

admin

Епизод 264 (Ето какво ще видим) 14-ти април

admin

"Дневниците на вампира" започва отново в българския ефир

admin

Утре в "Опасно изк.": (5 юли)

admin

Епизод 217 (Ето какво ще видим) 06-ти февруари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy