Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Безмилостен град“

Полицаите пристигат след него и го арестуват по обвинение в опит за убийство на Шениз. Недим мълчи. Агях напразно моли инспектора да изчакат адвоката, преди да го отведат в участъка. Дамла обвинява Недим, докато полицаите го извеждат от имението. Дамла и Дженк се отправят към спешното отделение, където е откарана Шениз. Агях и Джерен отиват в полицейския участък при Недим. Джерен се обажда на баба си и признава, че е поставила подслушвателно устройство в палтото на Недим, а вещите му са били взети от Агях.

Агях предава вещите на Недим на Джихангир, но химикалката, в която е скрито устройството, остава у него. Джерен тръгва след Джихангир към имението, но не открива химикалката сред вещите, които той е оставил. Агях пристига в болницата, но Дамла го прогонва и го укорява, че се отказал от майка й и винаги е толерирал Недим. Дамла губи съзнание и е настанена в болнична стая. Дживан й донася плюшено мече, за да я развесели, но тя го отпраща заради предупреждението на Сехер. Нериман съветва Джерен да открие записа и да го унищожи, за да остави Недим в затвора и да може се разпорежда сама с имуществото му. Надир съобщава на Оя, че Недим е арестуван за нападение над Шениз. Записите от видеокамерите в хотела потвърждават вината на Недим, но Дженк не е убеден, че той е нападнал майка му.

Айпер, психолог, назначен от съда, посещава Недим и пред нея твърди, че не е навредил на Шениз. Агях се среща с племенника си и го разпитва дали той е извършителят. Недим е дълбоко засегнат от предположението на чичо си, че може в момент на афект да е изгубил контрол над действията си. Джерен не успява да вземе химикалката от Агях, който се прибира в имението. Тя поръчва това да стори баба й. Оя посещава Недим в затвора и го уверява, че не го смята за виновен, и му внушава, че Агях с години си е затварял очите пред тормоза, който Шениз е упражнявала над него. Недим отхвърля предложението й да му помогне да се спаси от несправедлива присъда. Джерен забелязва Оя да излиза от килията на Недим и я предупреждава да не се намесва в семейните им дела.

Сехер се опитва да утеши Агях, който е съкрушен от случилото се. Дамла отхвърля опитите на Дживан да я успокои, и прекъсва отношенията си с него. Дживан й пожелава щастие и си тръгва. Джемре иска свиждане с Недим, но Джерен заявява, че тя е неговата съпруга и има право да се срещне с него преди сестра си. Джерен заблуждава Недим, че сестра й е останала в болницата при Шениз. Надир вика Оя в болницата и й съобщава, че състоянието на бебето Атлас се е стабилизирало. Нериман не успява да вземе химикалката от сакото на Агях, но Джерен издебва удобен момент и си връща записващото устройство.

Джерен обвинява сестра си пред Дженк, че се опитва да влезе на свиждане при Недим. Джемре дочува думите й и обяснява на съпруга си, че се тревожи за състоянието на Недим и не вярва във вината му. Джерен прослушва записа от писалката и се убеждава, че Шениз е подготвила капан на Недим, за да го изпрати в затвора. Сехер споделя със свекърва си, че е помолила Дамла да стои далеко от Дживан. Нериман съветва снаха си да не се намесва в отношенията между младежите. Недим подписва пред адвоката си Джевдет генерално пълномощно, с което възлага управлението на компанията на съпругата си.

Нериман забелязва писалката в шкафа на Джерен и я убеждава да изтрие записа, защото ако Недим бъде освободен от затвора, ще я лиши от властта, с която разполага. Джерен заявява, че ще го запази, защото може да й потрябва. Нериман тайно взема писалката и изтрива записа.

Дамла се опитва да изхвърли вещите на Недим и да прогони съпругата му от имението. Дженк и Джемре дочуват свадата и се намесват. Агях възпира дъщеря си да пропъди Джерен, но признава, че доказателствата потвърждават вината на Недим. Джерен заявява, че ще докаже невинността на Недим и ще ги принуди да се извинят на съпруга й за несправедливите си обвинения.

Джерен отива в стаята си, за да вземе писалката, но открива, че записът е унищожен. Тя упреква баба си, че отново се намесва в живота й, без да я предупреди. Нериман е уверена, че е постъпила правилно и изтъква пред Джерен, че действа прекалено импулсивно. Оя посещава Шениз в болницата и я заплашва, че ще разкрие пред Агях извънбрачната й връзка с покойния му брат, ако не оттегли обвиненията си срещу Недим.

Джерен събира членовете на управителния съвет на компанията „Карачай“ на съвещание и обявява, че не одобрява проекта за изграждане на мост в партньорство с бизнесмена Юсуф. Агях пристига разгневен и настоява присъстващите да го оставят насаме с Джерен. Тя му показва пълномощното си от Недим, но Агях е уверен, че го е фалшифицирала. Джерен му съобщава, че е освободила адвоката, нает от него за Недим, и е ангажирала нов, по-надежден защитник за съпруга си.

Дженк проследява съпругата си, която отива в ареста, за да посети Недим. Джемре уверява Недим, че е убедена в невинността му. Той я отпраща и заявява, че не желае да я вижда повече. Джемре си тръгва и забелязва Дженк, който я очаква пред участъка. Полицаите извеждат Недим, за да го съпроводят до съда, и Дженк се нахвърля върху него с обвинения, че се е опитал да убие майка му. Полицаите отблъскват Дженк.

Дамла и Дженк посещават Шениз в болницата. Те осведомяват майка си, че са наели опитна адвокатка, която ще издейства осъдителна присъда за Недим. Джерен посреща Недим пред съда и дава изявление пред журналистите, че съпругът й е невинен. Адвокатът Джевдет твърди пред съда, че Шениз е поканила Недим на срещата в хотела и го е нападнала, а раняването й е вследствие на борбата помежду им. Адвокатката на Шениз призовава като свидетели камериерката, която я е открила ранена, и рецепционистката, която твърди, че Недим си тръгнал от срещата в състояние на афект.

Недим отказва да се защити пред съда и Джевдет изтъква, че е в тежко емоционално състояние. Съдията осъжда Недим на 13 години затвор, но Шениз пристига в съда и оттегля обвинението. Тя заявява, че раняването й е вследствие на злополука. Недим е освободен и си тръгва с Джерен. Дамла настоява пред баща си Шениз да се прибере в имението. Шениз отказва. Дамла моли Агях да позволи на майка й да живее в хотелския им апартамент и той се съгласява. Насаме Шениз обяснява на децата си, че е оттеглила иска си заради баща им, който е преживял достатъчно тревоги заради племенника си.

Оя посещава Шениз в хотелската й стая и отново я предупреждава, че ако навреди на Недим, ще издаде изневярата й пред Агях. Джемре дочува думите на Оя в коридора на хотела и незабелязано си тръгва. Дженк, който е дошъл при майка си, забелязва Оя да напуска хотела. Той настоява майка му да признае истината пред него, но Шениз твърди, че е простила на Недим единствено заради съпруга си. Дженк не вярва на думите й. Оя поръчва на Надир да направи ДНК изследване на Дженк, защото се усъмнява, че е син на Мюмтаз.

По пътя към имението Джерен предупреждава Недим, че Шениз се преструва пред Агях, за да се завърне в семейния дом. Недим моли шофьора да спре колата и слиза от нея. Агях го забелязва сам на крайбрежната алея. Недим упреква чичо си, че не е повярвал в невинността му, и заявява, че той е започнал войната помежду им. Агях го укорява, че се е поддал на влиянието на съпругата си, но Недим твърди, че сам е решил да даде на Джерен пълномощно за управлението на компанията.

Джемре посещава Оя в кабинета й. Психоложката я уведомява, че бракът й с Дженк вече вреди на Недим и ако не се разведе с него, двамата мъже няма да се помирят. Джемре заявява, че е научила за извънбрачната връзка на Шениз с Мюмтаз, за която Недим е научил като дете. Дженк пристига в офиса на Оя и Джемре се преструва, че е дошла при психоложката, за да се консултира как да помогне на Недим да преодолее травматичните събития. Дженк уведомява Оя, че я е видял в хотела, където е отседнала майка му. Оя обяснява, че се е срещнала с Шениз като терапевт на Недим. Шениз поръчва на свой доверен човек да разследва по-задълбочено миналото на Оя.

Джерен се подиграва на Дженк, че е повярвал в лъжите на майка си. Дженк отговаря грубо на провокацията на Джерен. Недим защитава съпругата си. Дженк споделя с баща си, че е готов да следва напътствията му. Агях го прегръща мълчаливо. Джемре се отправя към кабинета на Оя и става свидетелка Надир до оставя на секретарката й ДНК теста на Дженк. Тя незабелязано взема изследването от бюрото на Оя и узнава, че Агях не е баща на Дженк. Оя установява липсата на теста и научава от секретарката си Зейнеп, че Джемре е влизала в кабинета й, под предлог че е изгубила гривната си при своето предишно посещение. Джемре не отговаря на обажданията на Оя.

Дамла се опитва да помири родителите си, но Агях отлага разговора с дъщеря си. Агях отстъпва на Недим челното място на семейната трапеза и обявява, че му преотстъпва ръководното място в семейния бизнес. Недим не заема мястото на чичо си. Бизнесменът Юсуф пристига по покана на Недим, който обявява пред чичо си и Дженк, че е подписал проекта за моста, който Джерен е блокирала. Дженк разпитва Недим за подробностите по проекта и установява, че той няма представа от детайлите на договора. Недим се чувства унизен и заплашва Дженк, че ще го прогони от масата, ако не проявява уважение към него. Юсуф се извинява и напуска вечерята.

Материалът Тази седмица в „Безмилостен град“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре (25-ти март) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Утре (09-ти юли) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Опасни улици": (7 април)

admin

Първи трейлър епичната драма за втората световна война “Masters of the Air”

admin

„Три сестри“, еп.102: Тюркян връща бебето на Мине – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy