Image default
Всички Сериали

Утре в "Остани с мен: Безкрай": Гопика е блъсната от кола; Предложение за брак (7 август)


Прочетете какво ще се случи утре (7 август) в първия епизод на индийския сериал “Остани с мен: Завинаги”, който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Plus
Превод и адаптация: Telenovellas News

Епизод: 16

Гопика се качва на рикша, за да стигне навреме до храна и да предаде хороскопите. По пътя обаче става катастрофа и тя е принудена да тръгне пеша, въпреки че ходилата ѝ са прерязани.

По пътя Гопика е блъсната от кола и пада на земята. Оказва се, че автомобилът е на Виджей, който си тръгва от мястото на произшествието, без да погледне Гопика.

В същото време Митила очаква Гопика да пристигне в храма. Свещеникът дава три минути, за да започне пуджата.

Гопика вижда как Теджал и Виджей се прегръщат, но след това Виджей се отдръпва от девойката и я заплашва, че ще публикува компрометиращите снимки. Теджал го умолява да не го прави.

Гопика отива при Виджей и го пита как би могъл да постъпи така с момиче. Виджей я нарича “неграмотна” и е категоричен, че снимките ще бъдат пуснати.

Митила моли Минал да заеме нейното място в пуджата. Ритуалът започва, а точно тогава Гопика влиза в храма.

Гопика иска да каже на Митила за случилото се с Теджай, но тя не желае да я изслуша заради това, че не е донесла хороскопа ѝ навреме в храма.

Медиите настояват да научат от Сакшам името на дизайнера, създал новите модели. Той заявява, че това е дизайнерката Радика.

Теджай предупреждава Гопика да не се бърза в отношенията ѝ с Виджей.

Сакшам заявява пред медиите, че много би искал да се срещне с Радика на живо и да ѝ благодари. Чувайки това, Гопика решава да се престори на Радика и се обажда на Сакшам, за да го уведоми, че Теджал е в опасност.

Притеснен за сестра си, Сакшам моментално се насочва към стаята на Теджал, която в същия момент се готви да приеме цяло шише с хапчета. Сакшам успява да спаси сестра си преди да е станало прекалено късно.

През сълзи Теджал разказва на Сакшам за действията на Виджей. Той отива при него и му иска обяснение.

Виджей заявява, че с Теджал се обичат, но са се скарали и затова е прибегнал до тази мярка. Младежът изразява готовност да предложи брак на любимата си.

Теджал се съгласява, а семейство Моди дава разрешението си, за да не се стигне до скандал в обществото заради компрометиращите снимки.

Гопика се чуди как да убеди Сакшам и Митила, че Виджей категорично не е подходящ за съпруг на Теджал. Те обаче не обръщат внимание на предупреждението ѝ.

Гопика решава да се сдобие с доказателства за грубото отношение на Виджей към Теджал. За целта тя се сдобива със записи от охранителните камери на улицата.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.



Източник

Вижте също..

Скъпа мамо – Епизод 117 (Ето какво ще видим) 18-ти септември

admin

Неслихан Атагюл и Баръш Кълъч наградени в Маями

admin

Любов между човек и „изкуствен интелект“ в новия сериал „Не съм робот“

admin

Епизод 210 (Ето какво ще видим) 12-ти март

admin

Откраднати мечти – Епизод 136 (Ето какво ще видим) 11-ти декември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy