Image default
Всички Сериали Интересно

Коя жена е най-подходяща за Доан?


Какво казва психологът?

Доган е най-подходящ за Ендер. Те са много сходни по характер и ценности. И двамата са амбициозни, умни и работливи. Те също така са много страстни към живота и обичат да се забавляват. Ендер може да помогне на Доган да се развие като човек и бизнесмен. Тя може да му даде подкрепата, която му трябва, за да постигне целите си. Доган може да помогне на Ендер да се отпусне и да се забавлява повече. Той може да й даде любовта и подкрепата, която й трябва, за да бъде щастлива.

Хилял и Йълдъз са много различни от Доган. Хилял е по-спокойна и уравновесена. Тя е по-семейно ориентирана, отколкото Доган. Йълдъз е по-изразителна и емоционална. Тя е по-малко амбициозна, отколкото Доган, и не е толкова успешна, колкото той.

Доган и Хилял може да бъдат щастливи заедно, но те ще трябва да направят компромиси. Хилял ще трябва да бъде още по-амбициозна и да подкрепя повече амбициите на Доган. Доган ще трябва да бъде по-спокоен и уравновесен и да отделя повече време на семейството.

Доган и Йълдъз може да бъдат щастливи заедно, но те ще трябва да направят компромиси. Йълдъз ще трябва да бъде по-уверена и амбициозна. Доган ще трябва да бъде по-търпелив и разбиращ.

В крайна сметка най-добрият избор за Доган е Ендер. Те са най-подходящи един за друг и имат най-голям шанс да бъдат щастливи заедно.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.


Преглеждания: 1



Коя жена е най-подходяща за Доан?

Вижте също..

“Състояние на връзката – сложно е”: Джан изчезва

admin

Маргарита и Кристиян обявиха война на София и Тихомир в “Един за друг”

admin

Дамла е притеснена за бебето си

admin

„Наследство“ еп.262: Сехер и Юсуф успяват да избягат, НО… – какво ще се случи…

admin

Всичко, което трябва да знаете за новия турски сериал „Присъда“ по bTV Story

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy