Image default
Всички Сериали

Утре в "Остани с мен: Безкрай": Сакшам забравя, че Гопика има рожден ден; Прия се представя за Радика, а Сашкам ѝ предлага да започне работа като главен дизайнер (21 август)


Прочетете какво ще се случи утре (21 август) в първия епизод на индийския сериал “Остани с мен: Завинаги”, който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Bharat
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 25

Сакшам не може да повярва на очите си, когато вижда разпръснатите модели на Радика. В този момент Прия се появява пред него и той изпада в шок.

Прия решава да се престори на Радика пред Сакшам… Обяснява му, че е била наясно, че той не би приел помощта ѝ, и затова се е принудила да се представи за друга.

Междувременно Митила съобщава на Гопика, че Сакшам я търси. Тя ѝ отвръща, че двамата не са се засичали.

Аши насърчава Чираг да заеме позиция в семейния бизнес, вместо цял ден да играе видеоигри. Младежът обаче е категоричен, че не разбира от бизнес дела. Тя обаче го заставя, отнемайки телефона му.

Гопика изразява пред Митила готовността си да започне семеен живот заедно със Сакшам, без тайни и лъжи. Митила ѝ дава благословията си.

Прия обръща гръб на Сакшам и си тръгва, преструвайки се на съкрушена. Той обаче я спира и ѝ благодари, че му е помогнала. Сакшам настоява всички да разберат, че Радика всъщност е прия.

Прия изпада в паника и предупреждава Сакшам, че никой не бива да разбира “истината”. Сакшам се съгласява да запази тайната ѝ, но настоява тя да започне работа като главен дизайнер на новата колекция.

Гопика се появява и вижда Сакшам и Прия заедно… Прия я заблуждава, че са си говорили за забавен спомен от студентските години.

Идва рождения ден на Гопика, но потънал в мисли, че най-сетне е открил коя е Радика, Сакшам забравя да поздрави съпругата си.

За сметка на това, останалите членове на семейство Моди подготвят изненада за Гопика. Чираг поднася тортата.

В офиса пристига важен клиент, който остава очарован от скиците и изразява готовността си да направи мащабна поръчка.

Той пита кой е дизайнерът, а Прия идва и се представя с името си. Клиентът кани Сакшам и Прия на парти, мислейки че са съпрузи.

Митила се интересува от Гопика дали Сакшам я е поздравил за рождения ѝ ден, тя ѝ признава, че не го е стопил. Митила
се насочва към Сакшам, за да му напомни, че Гопика има рожден ден, но
тя го спира, като ѝ казва, че му е написала бележка.

Прия научава за бележката и скрива написаното от Гопика на хартия. Тя, от своя страна, се чуди защо Сакшам все още не ѝ се обажда.

Прия уверява Сакшам, че ще се преструват на съпрузи само за партито, за да убедят клиента да направи поръчката. Той е разколебан дали да го направи…

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.



Източник

Вижте също..

Утре в "Доктор Чудо": (17 март)

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Гена и Анант решават да разобличат Свара; В затвора Канак разбира, че Панкадж се е оженил за сестрата на Гена (11 април)

admin

Утре (15-ти юни) в “Доктор Чудо” Назлъ и Ферман седят до

admin

ще напусне ли Мелек имението?

admin

“Кажете “Да” на булчинската рокля” с нов водещ и нов стил

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy