Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Започва втори сезон на „Врагът отблизо“

От 31-и август започва излъчването на втория сезон на високобюджетния мексикански сериал „Врагът отблизо“. Във финала на първи сезон Роксана и Алехандро узнават, че са брат и сестра, но информацията за роднинската им връзка не се оказва достатъчна, за да се помирят. Роксана разкрива пред своя брат, че тя е Професора – престъпният ум зад опасния нарко картел „Мил Кумбрес“.

Актрисата Фернанда Кастийо, която изпълнява ролята на Роксана, разкрива, че във втория сезон екранната й героиня и Алехандро откриват, че докато единия е жив, другият не може да оцелее. Съперничеството и напрежението между двамата достига нови върхове, след като Алехандро безмилостно убива Даниел, осуетявайки плановете му да замине с Роксана за Испания.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Роксана успява да възроди картела „Мил Кумбрес“ в испанския град Виго и открива нов съюзник в лицето на финансиста Мартин, който проявява романтичен интерес към нея. За две години тя двойно увеличава реализираните доставки на боеприпаси и наркотични вещества, но Луис се опитва да провали нейните планове и да я убие. Алехандро също преследва Роксана и заедно с местния полицейски началник Камачо предприемат специализирани операции по нейното залавяне.

Роксана се превръща в най-издирвания престъпник в света, а дали ще бъде разкрита, предстои да научим в следващите епизоди.

Зрелищни каскади, майсторски замислени интриги и капани и сърдечни вълнения очакват и във втория сезон почитателите на сагата.

Материалът Започва втори сезон на „Врагът отблизо“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Новият сезон на „Сладки магнолии“ вече е достъпен в Netflix

admin

Утре (27-ми ноември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Мрежа от лъжи – Епизод 70 (Ето какво ще видим) 11-ти януари

admin

Заснеха финала на “Опасно изкушение”, а накрая Йълдъз се събра с (СНИМКИ от последния епизод)

admin

“Казвам се Фара” – нов турски сериал в България

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy